Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

QUOTE(Tetavova @ 2010 08 18, 14:58)
Norėjau pasiteirauti tų, kurios jau gauną pinigus, kaip jums pranešė, kad gausit/ negausit pašalpą? Telefonu, laišku?  g.gif  Ir,maždaug, už kiek laiko, kai išsiuntėt dokumentus. Ar pačiai reikia ten skambintis ir teirautis?

Aš išsiunčiau dokumentus 06.22, gavau iš jų laišką 07,12, kad priimti dokumentai, antro laiško nesulaukiau dar, kad priskirtas mokėjimas, bet jau 08.11 gavau pinigus už birželį.
Atsakyti
Labutis mamytes 4u.gif

Aciu, jums uz visa suteikta info 4u.gif

surinkau visus dokumentus, jiems iteikiau 08.25d., pasake, kad pinigeliai bus spalio men., tad lauksim....
Atsakyti
QUOTE(M E M O R Y @ 2010 08 18, 11:00)
mamytes. man is fondo paskambino, sake dabar pranesinet kiek vyras man pervede kas menesi nereikia. g.gif  tipo nebent jei didele suma jis perves, kuri kartu su tais 195 lt bus daugiau negu priskirti alimentai, tada pranest reikia. o jum skambino? cool.gif

ir man tai aktualu. Mamytės gal kuri žinot apie tai tiksliau ??? Pvz. Mano vyras man skoloje alimentų (dar iki mano paraiškos fondui) 5000 Lt. Alimentai priteisti po 400 Lt. Išsiunčiau fondui paraišką, dabar kiekvieną mėn gaunu iš fondo po 195 Lt.
1. Tėtušis ką tik pravedė 100 Lt , ar reikia prasinešt fondui ?
2. Jei tėvas praves kokius 2000 Lt skolos, kaip tada? Juk skola susidarė dar iki tol kol pradėjo fondas mokėt? Ar aš nebegausiu iš fondo pinigėlių ? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2010 09 16, 11:09)
ir man tai aktualu. Mamytės gal kuri žinot apie tai tiksliau ??? Pvz. Mano vyras man skoloje alimentų (dar iki mano paraiškos fondui) 5000 Lt. Alimentai priteisti po 400 Lt. Išsiunčiau fondui paraišką, dabar kiekvieną mėn gaunu iš fondo po 195 Lt.
2. Jei tėvas praves kokius 2000 Lt skolos, kaip tada? Juk skola susidarė dar iki tol kol pradėjo fondas mokėt? Ar aš nebegausiu iš fondo pinigėlių ? verysad.gif

Pabandysiu aš atsakyt 4u.gif
1. Pranešt reiktų, jei pervestų 205,01 Lt.
2. Vat su skola tai nežinau... turbūt skaitytų kaip pajamas, ne kaip skolos debgimą, nes moka dabar, tai mano nuomone, tą mėnesį(-ius) išmokos negautumėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 09 16, 20:24)
Pabandysiu aš atsakyt  4u.gif
1. Pranešt reiktų, jei pervestų 205,01 Lt.
2. Vat su skola tai nežinau... turbūt skaitytų kaip pajamas, ne kaip skolos debgimą, nes moka dabar, tai mano nuomone, tą mėnesį(-ius) išmokos negautumėt  4u.gif

aciu uz info, gal dar kas ka zino tiksliau del skolos ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2010 09 16, 11:09)

1.Man fonde aiškino, kad reikia pranešti apie bet kokio dydžio išmokų gavimą, net jei dėl jų ir nemažinami tie 195.
2.Priklauso nuo to, kas pavedime parašyta- jei skola už xxxxx laikotarpį ar pan, tai viskas gerai. va jei parašyta už2010 m. spalio, lapkričio gruodžio mėn- t.y. nurodytas laikas į priekį, tai pinigų iš fondo negausit už tą laiką.
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2010 09 30, 11:40)
1.Man fonde aiškino, kad reikia pranešti apie bet kokio dydžio išmokų gavimą, net jei dėl jų ir nemažinami tie 195.
2.Priklauso nuo to, kas pavedime parašyta- jei skola už xxxxx laikotarpį ar pan, tai viskas gerai. va jei parašyta už2010 m. spalio, lapkričio gruodžio mėn- t.y. nurodytas laikas į priekį, tai pinigų iš fondo negausit už tą laiką.

hmmm...o jei pavedime nurodyta tik žodis alimentai ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2010 09 30, 11:40)

QUOTE(M E M O R Y @ 2010 08 18, 11:00)
mamytes. man is fondo paskambino, sake dabar pranesinet kiek vyras man pervede kas menesi nereikia. g.gif  tipo nebent jei didele suma jis perves, kuri kartu su tais 195 lt bus daugiau negu priskirti alimentai, tada pranest reikia. o jum skambino? cool.gif

Niu kad nereikia pranešinėti, jei nereikia perskaičiuoti įmokų, aš pati skambinau, tiesa, ne šį mėnesį ir net ne praeitą, bet sakė tą patį 4u.gif
Atsakyti
O kelinta diena perveda ismokas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilione @ 2010 10 08, 13:00)
O kelinta diena perveda ismokas? 4u.gif

Bent man apie 25 4u.gif Esu gavusi ir anksčiau, ypač jei 25 būna savaitgalis, bet vėliau niekada schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 08 spalio 2010 - 14:06
Sveiki, gal kas užsisakinėjat pažymas iš VIF? Užsisakiau pažymą pradžioj rugsėjo mėn. dar neatsiuntė, gal reikia užsisakinėt prieš du mėn., kad laiku gauti? pristatyt turiu iki spalio 15d. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2010 09 30, 14:28)
hmmm...o jei pavedime nurodyta tik žodis alimentai ?  g.gif

sVEIKOS MAMYTES, DABAR IR AS SKAITINEJU IR MAN IDOMU PASIDARE JAI BUS ZODIS TIK alimentai, KAIP TADA DARYT? 4u.gif
Atsakyti