[quote=Braškutė 74,2009 10 30, 11:58]
[/quote]
Bet čia jau dovanėles ruošti reikia kūdikių namams,ar taip ?
[/quote]
tikriausiai taip.
Dėl tų barškučių,sakyčiau,kad nebūtina,bet kas nori kodėl gi ne.
[quote=leliuga,2009 10 30, 12:17]
[/quote]
tikriausiai taip.
[/quote]
O tai ką tada?Na Jus buvę ten,ko ten labiausiai reikia?Žinau kad sauskelnių,bet ko dar?
Gal surinkus ką mamytės padovanos tada paruošt dovanėles .Nes juk viena mamytė gali daugiau sau leisti,o kita mažiau.Tai ar neskaudės vaikams širdelės pamačius kad draugas gavo geresnę dovanėlę?
Gal tada Jus su Agote būkit atsakingos už kūdikių namus,nes mes su Emutės_mama neapajėgsim visko.Mes atsakingos už globos namus,pažadu kad vaikučiai gaus gražiai supakuotas dovanas.
Dar vienos mamytės pasiūlymas dėl Kalėdų senelio.Manau kad vaikučiams patiktų jo apsilankymas.Na mums tai nebūtina persirengti kažkokiais tai personažais.
Mamytės junkitės į diskusiją,nes man atrodo vienaip,kitoms kitaip,bet manau priimsim geriausią sprendimą.
[/quote]
tikriausiai taip.
[/quote]
O tai ką tada?Na Jus buvę ten,ko ten labiausiai reikia?Žinau kad sauskelnių,bet ko dar?
Gal surinkus ką mamytės padovanos tada paruošt dovanėles .Nes juk viena mamytė gali daugiau sau leisti,o kita mažiau.Tai ar neskaudės vaikams širdelės pamačius kad draugas gavo geresnę dovanėlę?
Gal tada Jus su Agote būkit atsakingos už kūdikių namus,nes mes su Emutės_mama neapajėgsim visko.Mes atsakingos už globos namus,pažadu kad vaikučiai gaus gražiai supakuotas dovanas.
Dar vienos mamytės pasiūlymas dėl Kalėdų senelio.Manau kad vaikučiams patiktų jo apsilankymas.Na mums tai nebūtina persirengti kažkokiais tai personažais.
Mamytės junkitės į diskusiją,nes man atrodo vienaip,kitoms kitaip,bet manau priimsim geriausią sprendimą.
QUOTE(leliuga @ 2009 10 30, 10:30)
QUOTE(Austeja7 @ 2009 10 29, 23:28)
Idėja,gera,bet ne šiam tikslui.
Kurios turit drabužių,ar kokių žaisliukų,surinkit ir tiesiog paprasčiausiai užveškit bet kurį svaitgalį į kūdykių namus ar globos namus. Jei abejojat ar norit vienos,surinkit,kai eisim nunešim.
nenori kūdikių namuose...žaisliukų ir drabužiukų ....daug kartų girdėjus...jog šito gėrio ten per akis...o žaislų jie gauna l.daug nuo įvairiausių sponsorių...aš kai pernai kalbėjau ir su vyr.auklėtoja ir kitomis...tai sakė...dažbužiukų nevežkit...
ko nepasakysi paie vyresnius įv. Lietuvos miestų globos namų vyresniuosius....neturi kuo rengtis ...nes dauguma rūbų gauna tik mažiukai...
Papildyta:
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 10 30, 11:46)
užsakysiu tortą.Manau kad daugiau jiems dovanėlių iš saldumynų ruošt nebereikia.
Dėl kūdikių namų būtų gerai kad Agotė sužinotu kiek yra iš viso vaikučių ir kokio amžiaus.Na man atrodo kad patiems mažiausiems(nuo gimimo iki 1)nelabai tinkama dovana būtų saldainukai ,gal geriau koks barškutis
Na kai žinosim kiek ten vaikučių ir kokio amžiaus bus lengviau spręsti apie dovanėles.
Dėl kūdikių namų būtų gerai kad Agotė sužinotu kiek yra iš viso vaikučių ir kokio amžiaus.Na man atrodo kad patiems mažiausiems(nuo gimimo iki 1)nelabai tinkama dovana būtų saldainukai ,gal geriau koks barškutis
Na kai žinosim kiek ten vaikučių ir kokio amžiaus bus lengviau spręsti apie dovanėles.
pakalbėsiu su Raimonda (vyr.auklėtoja) bet žinau ką sakys...sauskelnių
čia gal ne į temą....bet pagalvojau, kad kūdikių namuose reiktų termometrų...vandens temp.matuoti ...ypač ten kur perlinė vonia....nes l.jau karštą vandenuką kartais prileidžia.... ....tie mažučiai paskui klykia ...
QUOTE(Agotė @ 2009 10 30, 13:28)
pakalbėsiu su Raimonda (vyr.auklėtoja) bet žinau ką sakys...sauskelnių
čia gal ne į temą....bet pagalvojau, kad kūdikių namuose reiktų termometrų...vandens temp.matuoti ...ypač ten kur perlinė vonia....nes l.jau karštą vandenuką kartais prileidžia.... ....tie mažučiai paskui klykia ...
Pakalbėk
Na man asmeniškai jokio skirtumo ar aš pirksiu kažką kūdikių namams,ar aš pervesiu tuos pinigėlius.Tada geriausias variantas rinkti pinigėlius ir pirkti būtent tą ko labiausiai reikia.
Manau kad mamytės sutiks ir po kelias sauskelnes paaukot
QUOTE(Emutes_mama @ 2009 10 30, 13:24)
Kalbejau su mama (cia del Globos namu) labai apsidziauge, kad jau tikrai tures DVD ir sake labai labai gera dovanele butu jei kas galetu kokiu multiku (lietuvisku) irasyti DVD kompaktu ... o taip pat del dienos tai gal 19 d. (cia iseina savaitgalis) savaite pries..... nebent jei noretumete eiti 23 d. tai be manes
filmais ir filmukais aš pasirūpinsiu
QUOTE(JasVita @ 2009 10 30, 14:50)
neskubek jasVita paziesim koky isigysim DVD kad galetumem tuo formatu irasyti filmus ir filmukus
Sveikos, nu ir saunuoles visos kad tokios aktyvios As ir butinai, butinai prisijungsiu
QUOTE(JasVita @ 2009 10 30, 14:50)
Ačiū
QUOTE(Woblienė @ 2009 10 30, 15:09)
neskubek jasVita paziesim koky isigysim DVD kad galetumem tuo formatu irasyti filmus ir filmukus
Tik labai brangaus DVD neišrink
QUOTE(Užmirstuole @ 2009 10 30, 15:31)
Sveikos, nu ir saunuoles visos kad tokios aktyvios As ir butinai, butinai prisijungsiu
Šaunu
QUOTE(Woblienė @ 2009 10 30, 17:09)
neskubu bet nemanau, kad kils problemų dėl formatų
Saunuoles mamytes , butinai prisidesiu prie sios akcijos kiek galiu.Noreciau gauti saskaiteles nr i az...
Dar noriu paklausti, o gal kudikiu namai neturi grotuvo kompaktu,na kokio mini centriuko? Manyciau,kad tiems mazuciams pries miega paklausyti pasaku tikrai nepakenktu ...Ar cia as nusigrybavau ?
Dar noriu paklausti, o gal kudikiu namai neturi grotuvo kompaktu,na kokio mini centriuko? Manyciau,kad tiems mazuciams pries miega paklausyti pasaku tikrai nepakenktu ...Ar cia as nusigrybavau ?
QUOTE(rille @ 2009 10 30, 19:22)
Saunuoles mamytes , butinai prisidesiu prie sios akcijos kiek galiu.Noreciau gauti saskaiteles nr i az...
Išsiaiškins Agotė