QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 10 29, 13:34)
Jei pavyks prikalbint vadovus dėl spektakliuko,tai laiką gali tekti derinti pagal juos.
Kas gali sužinot kaip su kūdikių namais?Kalbėjau su mamyte kuri gamins globos namų mergaitėm gumytes,ir ji pasisiūlė numegzt mažiukams kojinyčių,kepuryčių,šalikučių .Įdomu reikia tokių daiktelių
ką sužinot kūdikių namuose?
Taigi galiu sužinot...tik nesuprantu ką...dėl datos?
Papildyta:
QUOTE(leliuga @ 2009 10 29, 10:28)
Gal kitaip padaryt,pav. susižinom kiek mamų eis,tegul kiekviena paruošia po kelias mažutes dovanėles,(kaip tarėmės)o kurios pervedinės pinigus,reikia kiek truks nupirkt. Žinot,kada visos sunešėm dovanas anais metais geras salės kampas buvo užpildytas
...aš irgi taip galvojau...
bet galiu visaip.....
reikia nepamiršti ir sauskelnių kūdikėliams
......
Papildyta:
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 10 29, 10:48)
Agote,kreipiuosi į tave.Gal bandom pakalbint Joną su Ieva
,gal sutiktu savo spektakliuką parodyt vaikučiams?Gal tavo merginos pašoktu?
spektakliukas gerai...o mūsų šokiai kūdikių namuose netinka...nu nebent jaunesnių...bet dzin...jiem ten vaikiškai reikia...o globos namuose nežinau kokios sąlygos...matai mūsų l.sceniniai šokiai....
Pakalbinsiu Joną....
Papildyta:
Beje...be galo džiugu, kad jau tiek mamyčių prisideda
Papildyta:
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2009 10 28, 15:14)
As is savo puses galiu pasiulyti jiems velimo pamokele, per kuria galetu sau pasigaminti dovanele kaledoms. Tarkim mergytes auskariukus ar koke riesine, o berniukai gal koki paveiksliuka. Arba visi po paveiksliuka ir kad jiems tas daiktas liktu ir nebutu vienkartinis. Na... kad jis primintu tetu apsilankyma ir geruma.
Manau, kad ir kitos kazka pasiulys, o tada galite spresti ka pasirinkti.
Cia mano tokie pamastymai.
Kudykiu namams as galeciau padovanoti sauskelniu ir patiems maziausiems veltas tapkytes.
Aisku dar priklauso kiek tu maziuliu yra. As cia kalbu apie kudykius iki kokiu 3-4men.
Tokios mano mintys
šiaip čia irgi nereali mintis......