Įkraunama...
Įkraunama...

Alytiškės nepamiršta aplankyti

QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2009 10 28, 14:57)
Sveikos mamytes 4u.gif
Aciu, mamytei kuri parode sia tema 4u.gif
Noreciau vaikuciams ir as padeti.
Prisijungiu prie jusu organizuojamos akcijos.

Jei galima, tai turiu pora pasiulymu. ax.gif

Prašom plačiau apie pasiūlymus 4u.gif
Mielos mamos siūlikyte visos savo idėjas,pasiūlymus....
Smagu kad taip suaktyvėjo šita temukė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 10 28, 16:16)
Prašom plačiau apie pasiūlymus  4u.gif
Mielos mamos siūlikyte visos savo idėjas,pasiūlymus....
Smagu kad taip suaktyvėjo šita temukė  thumbup.gif

Parasiau smile.gif 4 psl.
Atsakyti
QUOTE(JasVita @ 2009 10 28, 15:14)
mielai prisidėsiu  4u.gif 
Minčių pačiai kol kas nekilo, bet drąsiai galiu sakyt, kad bent vieną dovanėlę suruoščiau  4u.gif taip pat galiu įrašyt lietuviškų vaikiškų filmų, dainelų...

thumbup.gif .Lauksim kol prisijungs Emutės-mama,ji gal tiksliau pasakys kokių filmukų reikia g.gif .Nors manau kad toks filmukas kaip ,,Ratai'',''Žuviukas Nemo'' .....būtų pats tas
Atsakyti
Puikios idėjos 4u.gif Aš pervesčiau pinigėlių 4u.gif Tik reiktų sąskaitos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2009 10 28, 15:14)
As taip galvoju, kad dauguma einanciu nesa daiktus, kurie yra suvalgomi, supiesiami ir pan., bet jiems reikia bendravimo, silumos ir bent kokio psichologinio demesio. Jei prie tu dovaneliu suorganizuotume jims kazkokia bendra veikla su visomis mamytes, kurios jiems padetu ir kartu kazka veiktu.

As is savo puses galiu pasiulyti jiems velimo pamokele, per kuria galetu sau pasigaminti dovanele kaledoms. Tarkim mergytes auskariukus ar koke riesine, o berniukai gal koki paveiksliuka. Arba visi po paveiksliuka ir kad jiems tas daiktas liktu ir nebutu vienkartinis. Na... kad jis primintu tetu apsilankyma ir geruma.
Manau, kad ir kitos kazka pasiulys, o tada galite spresti ka pasirinkti.

Cia mano tokie pamastymai.

Kudykiu namams as galeciau padovanoti sauskelniu ir patiems maziausiems veltas tapkytes.
Aisku dar priklauso kiek tu maziuliu yra. As cia kalbu apie kudykius iki kokiu 3-4men.

Tokios mano mintys 4u.gif

Gražios Jūsų mintys wub.gif .Įdėja labai šauni.
Atsakyti
as irgi priseidesiu prie sios nuostabios akcijos ir dar drauges pakalbinsiu 4u.gif

galvoju gal butu galima vaikuciams kokia dailes pamokele parodyti,nupirkti spalvinimo knygeliu , vandeniniu dazu,spalvotu piestuku ar kreideliu,gal galima vaikucius grupelemis suskirstyti ir visoms skirtingas pamokeles pravesti o ir saldumynai manau nepakenktu.
galeciau kokiu graziu piesinuku atspausdinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo allisa: 28 spalio 2009 - 15:52
mamytės...nuostabu... smile.gif ...

Atsakyti
Sveiko gyvos mamytes... ziuriu temyte suaktyvejo .... saunumelis thumbup.gif

idejos irgi geros.... thumbup.gif

dabar mano bendras pasiulymas yra toks....:

del asmeniniu dovaneliu renkam pinigelius, nes manau reikia visiems vienodas dovaneles pirkti... pav. kinderiu ir knygute ar kazka... bet visiems vienodas... (nebent skirti mergaites ir berniukus, mergaitem su princesem kokiom , o berniukam kazka vyriska ) , as prisimenu kai davem dabar po kinderiuka ir kai kurie vaikuciai nusimine ten rade ne toki idomu zaisliuka kai kito draugo... tai manau butu geriausia kazka vienodo...
del disku labai gera ideja.. labai lux tik beda, kad jie neturi DVD grotuvo.... g.gif

del gumyciu irgi lux ideja ... dar papuosaliuku faina butu kokiu pagaminti is karoliuku bigsmile.gif .. butinai vakare suzinosiu kiek mergaiciu grupeje.. dabar skambinau, bet nekelia blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emutes_mama: 28 spalio 2009 - 16:17
QUOTE(Emutes_mama @ 2009 10 28, 16:15)
Sveiko gyvos mamytes... ziuriu temyte suaktyvejo .... saunumelis  thumbup.gif

idejos irgi geros....  thumbup.gif

dabar mano bendras pasiulymas yra toks....:

del asmeniniu dovaneliu renkam pinigelius, nes manau reikia visiems vienodas dovaneles pirkti... pav. kinderiu ir  knygute ar kazka... bet visiems vienodas... (nebent skirti mergaites ir berniukus, mergaitem su princesem kokiom , o berniukam kazka vyriska ) , as prisimenu kai davem dabar po kinderiuka ir kai kurie vaikuciai nusimine ten rade ne toki idomu zaisliuka kai kito draugo... tai manau butu geriausia kazka vienodo...
del disku labai gera ideja.. labai lux tik beda, kad jie neturi DVD grotuvo....  g.gif

del gumyciu irgi lux ideja .. butinai vakare suzinosiu kiek mergaiciu grupeje.. dabar skambinau, bet nekelia  blink.gif
Papildyta:

Na man ir toks tinkamesnis variantas.Kūdikių namuose gal kitaip,bet globos namuose vaikučiai didesni ir jau parodo nepasitenkinimą.
Atsakyti
Sveikutes,

As galiu prisijungti taip pat prie sios akcijos: galiu pinigeliu pervesti i saskaita, galiu keleta drabuzeliu atiduoti (nes pati turiu maza vaikiuka), netgi pavasarini kombinezona kudikiui iki kokiu 4 men galiu padovanot (vos kelis kartus spejom uzsidet ax.gif ), manau, kad ten pravers labiau nei kad pas mane spintoj duletu smile.gif zaisliuku taip pat turiu nemazai, jei tik reikia smile.gif
Atsakyti
Džiugu skaityti šią temą, kur kalbama apie gerumą 4u.gif
Gera idėja apjungti visas alytiškių temas ir daryti vieną akciją visoms kartu drinks_cheers.gif
Tikrai prisidėsiu ir prie šios akcijos rolleyes.gif matau aptariamos įvairios formos... man dauguma iš jų tinka drinks_cheers.gif
Braškute, Agote, lauksiu žinių iš jūsų, nes tikrai nesuspėsiu sekti šitos temos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terė: 28 spalio 2009 - 18:15
QUOTE(Terė @ 2009 10 28, 18:13)
Džiugu skaityti šią temą, kur kalbama apie gerumą  4u.gif
Tikrai prisidėsiu ir šios prie akcijos  rolleyes.gif matau aptariamos įvarios formos... man daugumą š jų tinka  drinks_cheers.gif
Braškute, Agote, lauksiu žinių iš jūsų, nes tikrai nesuspėsiu sekti šitos temos  blush2.gif

Būtinai pranešime mirksiukas.gif
Atsakyti