QUOTE(allisa @ 2009 12 21, 19:42)
Aš pirma atėjau į kūdykių namus ir laukiau kitų,manęs iš karto paklausė ar mes čia ilgai būsim,kodėl to reikia klausti,kodėl reikia kažko bijoti.Kodėl prie lovelių matosi kažkoki šniūrai,kodėl vaikai kaip izoliatoriuose gyvena atskirti,kai kurie tik po vieną kambarį,nugarytėmis nuogomis,neleidžiama matyti kaip jie pietauja,nereikalinga pagalba,bendravimas,susidaro įspūdis,kad dėkit ką turit ir eikit greičiau...
Kodėl apžiūrima kiek ko skanumyno atnešta ir pačios ima ir nešasi į virtuvę pas save,kodėl obuoliukai neišdalinti po grupes?
Jeigu kojytes reikia rišti,tai kodėl mums nematat jas po to atriša...
Kodėl taip šalta,o auklėtojų virtuvės įrengtos taip prabangiai ir šildytuvai jų kambariuose?
Kodėl iš karto vaikučiams nepasiūlyti vitaminai?
Va koki man klausimai iškyla...
O dėl gerų ir blogų auklėtojų,nemanau,kad jos tarpusavyje neišsišneka apie tokius dalykus ir,kad vienose grupėse viskas gerai,o kitose viskas blogai...
Manau,kad ten reikia nuolat eiti ir be jokių įspėjimų ar skambučių.
Kodėl apžiūrima kiek ko skanumyno atnešta ir pačios ima ir nešasi į virtuvę pas save,kodėl obuoliukai neišdalinti po grupes?
Jeigu kojytes reikia rišti,tai kodėl mums nematat jas po to atriša...
Kodėl taip šalta,o auklėtojų virtuvės įrengtos taip prabangiai ir šildytuvai jų kambariuose?
Kodėl iš karto vaikučiams nepasiūlyti vitaminai?
Va koki man klausimai iškyla...
O dėl gerų ir blogų auklėtojų,nemanau,kad jos tarpusavyje neišsišneka apie tokius dalykus ir,kad vienose grupėse viskas gerai,o kitose viskas blogai...
Manau,kad ten reikia nuolat eiti ir be jokių įspėjimų ar skambučių.
siurpas krato skaitant tai, kas parasyta
ir taip pikta ant tokiu zmoniu
esu sukresta