Įkraunama...
Įkraunama...

Alytiškės nepamiršta aplankyti

QUOTE(Orinta Soliunaite @ 2009 12 21, 15:06)
Na as nesakau kad pampersai,bet vaises tai tikrai,man viena is aukliu sake,kad liepia po egle ten salej kazkur(nes as nebuvus) palikt,tipo vaikuciai ateis veliau ir pasiims,o tu vaikuciu ten neleidzia,tai kur dingsta viskas??? g.gif

tai gal tos auklytės pačios ir pasiima...ar šiaip kok spersonalas....
tik jau aš asmeniškai netikiu, kad direktorė 4u.gif
Atsakyti
Jaučiu tuoj paranoja tos įstaigos darbuotojus apims nuo dairymosi grupėj ir kamerų ieškojimo biggrin.gif Nepykit,kad aš čia taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 21 gruodžio 2009 - 15:13
QUOTE(leliuga @ 2009 12 21, 15:13)
Jaučiu tuoj paranoja tos įstaigos darbuotojus apims nuo dairymosi grupėj ir kamerų ieškojimo biggrin.gif Nepykit,kad aš čia taip.

jo.... smile.gif
Atsakyti
na ir gerai, kad taip jausis... baime irgi galima pasiekti rezultatų...
Atsakyti
sveikutes, perskaiciau jusu komentarus ir pakraupau... niekaip nesuvokiama kaip taip galima elgtis su vaikais schmoll.gif
Atsakyti
mano komentaras toks: mum nebereikia klausyti kas kur ką žino, matė ir t.t.... pamatėm pačios užtektinai... gilintis į nuogirdas nereikia, nes nežinosi kurie varpai skambina teisingai...
Man gėda... nesiplėsiu...viešai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JasVita: 21 gruodžio 2009 - 16:25
QUOTE(leliuga @ 2009 12 21, 15:13)

Tavo tiesa,baimė ir paranoja apėmus.Sąžiningoms darbuotojoms tikrai nėra ko bojoti,o toms kurios skriaudžia tai yra ko bijoti.Gal iš baimės neberiš vaikučiams kojų.
Na labai,labai tikiuosi kad bus nubaustos tos auklytės kurios surišo tam vaikučiui kojas,atėmė barnius.
Atsakyti
Dar,nes vis ką nors pamirštu.
Nereikia nei rūbelių,nei kojinyčių,nei vaikštynių,nei maniežų.....visko turi.Kadangi labai sumažėjo vaikučių skaičius,tai užtenka visko.Ir auklėtojos nėra apkrautos darbu,tik kai kurioms žmogiškumo trūksta.
Kad nereikia daiktų patvirtino pati direktorė ir vyr.auklėtoja.
Na bet man vėl iškyla klausimas doh.gif koldėl auklėtoja sako kad reikia,o direktorė kad nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 21, 18:52)
Dar,nes vis ką nors pamirštu.
Nereikia nei rūbelių,nei kojinyčių,nei vaikštynių,nei maniežų.....visko turi.Kadangi labai sumažėjo vaikučių skaičius,tai užtenka visko.Ir auklėtojos nėra apkrautos darbu,tik kai kurioms žmogiškumo trūksta.
Kad nereikia daiktų patvirtino pati direktorė ir vyr.auklėtoja.
Na bet  man vėl iškyla klausimas  doh.gif koldėl auklėtoja sako kad reikia,o direktorė kad nereikia  g.gif

tai gal visgi susidarėm klaidingą įspūdį apie tą auklėtoją, kuri sakė, kad reikai... gal darausi perdėm įtari, bet tikrai buvo kilus mintis, kad ne vaikams, o jai reikia... verysad.gif
Atsakyti
nu as tylejau pora dienu skaiciau skaiciau... vienintele iseitis kuo dazniau ten lankytis... tada turbut bent meiles vaikuciams padovanotumem... gaila manes nebuvo... tikiuosi iseis nueiti sausy...
Atsakyti
Aš pirma atėjau į kūdykių namus ir laukiau kitų,manęs iš karto paklausė ar mes čia ilgai būsim,kodėl to reikia klausti,kodėl reikia kažko bijoti.Kodėl prie lovelių matosi kažkoki šniūrai,kodėl vaikai kaip izoliatoriuose gyvena atskirti,kai kurie tik po vieną kambarį,nugarytėmis nuogomis,neleidžiama matyti kaip jie pietauja,nereikalinga pagalba,bendravimas,susidaro įspūdis,kad dėkit ką turit ir eikit greičiau...
Kodėl apžiūrima kiek ko skanumyno atnešta ir pačios ima ir nešasi į virtuvę pas save,kodėl obuoliukai neišdalinti po grupes?
Jeigu kojytes reikia rišti,tai kodėl mums nematat jas po to atriša...
Kodėl taip šalta,o auklėtojų virtuvės įrengtos taip prabangiai ir šildytuvai jų kambariuose?
Kodėl iš karto vaikučiams nepasiūlyti vitaminai?
Va koki man klausimai iškyla...
O dėl gerų ir blogų auklėtojų,nemanau,kad jos tarpusavyje neišsišneka apie tokius dalykus ir,kad vienose grupėse viskas gerai,o kitose viskas blogai...
Manau,kad ten reikia nuolat eiti ir be jokių įspėjimų ar skambučių.
Atsakyti
Sveikos
Kadangi esu is Alytaus ir netgi siek tiek susidurusi su kudikiu namais, tai irgi ilisiu i diskusijas. Aukletoju kad visokiu yra tai cia negincijama tiesa, smurtas aplamai neatleistina. Bet kad problemas spresti pasitelkus direktore....nesamone, nes nukentes eilines darbuotojos, kai kurios kaltos, kai kurios ne, o direktore iseis is visos tos istorijos kaip geriete, nors tokia toli grazu nera, pas gera vadova tokie dalykai nesideda, tiesiog ji yra suinteresuota, kaip kazkas rase projektu visokiu darymu, atnesanciu pinigu, ne paslaptis kad dalis ju nubyra tiesiogiai jai i kisene.
Agote matyt esi direktorei ganetinai artimas zmogus, nes tavo postai apgaulingi, negeras ji zmogus, oi negeras.
Galbut ziniasklaida ir tinkamas budas pajudinti sia istaiga, bet virsuneles turetu taip pat buti patyrinetos.
Atsakyti