Įkraunama...
Įkraunama...

Alytiškės nepamiršta aplankyti

QUOTE(Sarlatane77 @ 2009 12 21, 13:49)
bet gi tu su ja šnekėjai, o kas pasikeitė..., matyt pokalbiai neveikia

lengva mums iš šalies šnekėt....
atena jos ten verkia...vienos kitas skundžia....pletkina....sunku išrišt kur tiesa kur melas....kodėl turi tikėt manim, o ne kita arba atvirkščiai....
manau ten išties reikia pagalbos....bet gal kažką bendrom jėgom g.gif ...o ne į vienus vartus....

o gal ir ne g.gif ...
sorry, kad drįstu diskutuot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 12 21, 13:39)
toks vaizdas, kad aš prieš permainas g.gif ...ai tiek to vistiek gal nesupratot...

Aš dirbau irgi 5 metus kūdikių namuose.....gal irgi esu l.bloga...
tiesiog tikrai nežinojau...kad parduodamos sauskelnės ir panašiai.....

o dėl direktorės tai ji tikrai griežta.....prie Vitkausko jos išvis ten darė ką norėjo...
Ar bandžiau šnekėti su direktore...taip bandymų ir svarstymų buvo visokių....

tas vyksta visur...yra dar tokie ir spenglos globos namai....kurie yra miške...atgarsių irgi įvairiausių...nesakau...kad nieko nereikia daryt......tik apsmąstyt prieš kažką darant....nes greičiausia nukentės ne tie kas reikia....
Papildyta:

žiniasklaidą išviešina ir panašiai...bet dažnai nieks nepasikeičia beabėjo kartais ir pasikeičia...kad ir įvaikinimo procesas yra l.absurdiškas...ir kiti įstatymai susiję su tuo yra absurdiški....
jau dabar toks vaizdas...kad aš esu blogietė.... cool.gif
Papildyta:

nu bet kas gi tave puola...norėjau tiesiog padiskutuot...nepult....
Papildyta:

ech....
neapginsiu aš nieko...tik tai, kad direktorė ir kt....apsikrovę nuolat projektais...kaip padėt vaikam...ir milijonai kitos veiklos...galbūt per daug pasitiki savo darbuotojom...o jos patikėkit l.geros..kai įeina kažkas iš valdžios....
Papildyta:

aš niekad nežinojau...kol to nepasakei mirksiukas.gif

Nekiškime šį kartą kitų vaikų namų.Puikiai žinau kad praktiškai visur tas pats darosi. verysad.gif
Nelyginkime ir sauskelnių pardavinėjimu su smurtu prieš vaikus.Ką Tu papasakojai senai turėjo būti paviešinta.Pati matai kad smurtas tęsiasi jau ilgi metai,ir daug kas žino,tik ne direktorė.Na man tas keistai skamba.Na gerai...jei ir bandė kas su ja kalbėti ir kalbėjo,bet smurtas tęsiasi. verysad.gif ,reiškias nebuvo imtasi jokių priemonių prieš smurtaujančias darbuotojas.
Na dar keista,o kaip gali nukentėti šaunios auklėtojos g.gif .Na juk neatleis visų.Jei žiniasklaida ir isikiš,tai gal direktorei atsiras noras isiaiškinti kas iš jos darbuotojų smurtauja.Tikiuosi....
Tikrai Agote,Tu nesi blogietė,esi šauni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 12 21, 13:52)
lengva mums iš šalies šnekėt....
atena jos ten verkia...vienos kitas skundžia....pletkina....sunku išrišt kur tiesa kur melas....kodėl turi tikėt manim, o ne kita arba atvirkščiai....
manau ten išties reikia pagalbos....bet gal kažką bendrom jėgom g.gif ...o ne į vienus vartus....

o gal ir ne g.gif ...
sorry, kad drįstu diskutuot wink.gif

tai mes ir diskutuojam, o kam čia atsiprašinėt g.gif
o direktoriu, viršininkų tokia jau dalia, jie atsakingi už kolektyvo veiksmus, jie pirmi gauna apdovanojimus už gera kolektyvo darbą taip pat ir atvirkščiai, už kolektyvo nevaldymą, nežinojima ir.... jie pirmi ir nukenčia
bet taip negali būt toliau ir labai tikiuosi kad mamos kurios kreipėsi aukščiau pasieks kad vaikam būtų geriau, čia tikrai jau ne pliusas, o labai stipri parama vaikam, nes ju nieks neapgina nei mama nei tėtė
sėkmės Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 21, 13:53)
Nekiškime šį kartą kitų vaikų namų.Puikiai žinau kad praktiškai visur tas pats darosi. verysad.gif
Nelyginkime ir sauskelnių pardavinėjimu su smurtu prieš vaikus.Ką Tu papasakojai senai turėjo būti paviešinta.Pati matai kad smurtas tęsiasi jau ilgi metai,ir daug kas žino,tik ne direktorė.Na man tas keistai skamba.Na gerai...jei ir bandė kas su ja kalbėti ir kalbėjo,bet smurtas tęsiasi. verysad.gif ,reiškias nebuvo imtasi jokių priemonių prieš smurtaujančias darbuotojas.
Na dar keista,o kaip gali nukentėti šaunios auklėtojos  g.gif .Na juk neatleis visų.Jei žiniasklaida ir isikiš,tai gal direktorei atsiras noras isiaiškinti kas iš jos darbuotojų smurtauja.Tikiuosi....
Tikrai Agote,Tu nesi blogietė,esi šauni  4u.gif

tu esi teisi mirksiukas.gif ...bet aš gal net nemokėsiu paaiškint...kodėl ten taip niekas nenuteka...žinok, aš ir pati bijojau direktorės..daugiau pasakydavau daktarėm atsakingom už tas grupes...bet kada daktarė įeina ir visos kai pašventintos...man keista, kad šį kartą taip sutiko...

todėl ir sakau, kad pvz. rašant straipsnį kad Alytaus rajono sutrikusio vystymosi namuose štai vyksta tokie dalykai.....pirmiausia krenta šešėlis ank ko....? o ta kuri skriaudė ar pardavė abile kiek sauskelnių sau tupi ramiai nu kas įrodys g.gif ....kas įrodys kad kažkokia seselė buvo girta...ar auklytei nervai neišlaikė...va ir galvojau visada kaip ten tas kameras įstatyt ar slaptai pagaut pardavinėtoją...
arba tam straipsniukį tiesiog išdėstyt...taip, kad neužsipultų iškart valdžios g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sarlatane77 @ 2009 12 21, 13:58)
tai mes ir diskutuojam, o kam čia atsiprašinėt g.gif

bet diskusija gaunasi į vienus vartus mirksiukas.gif ....pasijaučiau perėjus į priešininkų stovyklą....
tik pamąsčiau...kaip pagaut tikrajį nusikaltėlį.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 12 21, 14:06)

bet diskusija gaunasi į vienus vartus mirksiukas.gif ....pasijaučiau perėjus į priešininkų stovyklą....
tik pamąsčiau...kaip pagaut tikrajį nusikaltėlį.... cool.gif

baik tu , kokia čia priešininkų stovykla biggrin.gif , čia diskusija su dviem nuomonėm mirksiukas.gif

kai svils užpakaliukas direktorei tai patikėk ji susiras ta nusikaltėlį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarlatane77 @ 2009 12 21, 14:08)
baik tu , kokia čia priešininkų stovykla biggrin.gif , čia diskusija su dviem nuomonėm mirksiukas.gif

kai svils užpakaliukas direktorei tai patikėk ji susiras ta nusikaltėlį biggrin.gif

viskas gerai 4u.gif tik šiaip pamąsčiau kaip būtų galima slaptai pagauti...

tik, kad suras visas skriaudikes netikiu...nes tai padaryt neįmanoma schmoll.gif ...
nu pvz. aš ateinu ir sakau va ta ir tas...davė vaikui per galvą...o ji sako, o aš mačiau kaip ji vaikus perlinėj vonioj kankino...nu ir ką kuria tikėt g.gif ...
čia padėtų tik slaptos kameros...čia tik mano manymu....
Atsakyti

QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 21, 14:14)
drinks_cheers.gif
Na nepykite,bet man juokinga,griežta direktorė,o tokie dalykai darosi  doh.gif
Žinoma kad lengviausia yra nematyti tokių dalykų,o jei ir pamatei nuverkti porą posmų ir viskas. doh.gif
Na bet aš negaliu.
Dar,... nepulkite manęs kad aš žiniasklaidai pranešiau  doh.gif ,ne aš pranešiau.Yra žmonių kurie paskaitė ir neliko abejingi.Dabar aš labiausiai noriu kad žiniasklaidą sureguotu.

skaiciau skaiciau Jusu komentarus,
manau, kad saziningas, nuosirdus zmogus nenukentes, jeigu jis dirba savo darba ir neskriaudzia (ta prasme neatima is vaikuciu sauskelniu, rubeliu, koseliu, vitaminu) mazuju. Kiekvienas anksciau rinkosi darba daugiau pagal pasaukima, o ne is reikalo, kaip dabar... jei jau ten 20 m moterys dirba, tai tikrai turi zinoti, kaip viskas reikalinga ten esantiems maziesiems
ir reikia buti naglu bei visokiu kitokiu, kad taip sugebeti daryti nauda sau
as nesugebeciau, bet yra kas sugeba

as uz paviesinima, uz ziniasklaidos isikisima, uz mazu vaiku teises
tikiuosi, kad kazkas pasikeis, jei jau rutina toms moterims, tai tegu iseina is darbo ir leidzia vieta kitiems, kurie nori padeti, o ne imti sau
Atsakyti
QUOTE(meskiniene @ 2009 12 21, 14:32)
manau, kad saziningas, nuosirdus zmogus nenukentes,

tikėkimės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotė: 21 gruodžio 2009 - 14:35
Agote, tu tikrai esi šaunus žmogus, net neabejoju. Manau, kad dirbdama ten esi daug daugiau gero dėl tų vaikučių padarius, nei mus visas kartu sudėjus. (aš tai iš vis, nesijaučiu ką nors dėl jų padarius verysad.gif )
Būtent, kasdienis jų matymas, priglaudimas, palietimas daug daugiau duoda.
Aš ne už drąstiškus perversmus, pokyčiai ateina pamažu. Ir būdai turi ne drąstiški būt.
Bet kaip bebūtų, kraupu skaityt apie kankinimus perlinėse voniose....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ekomama: 21 gruodžio 2009 - 14:51
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 21, 12:05)
Kaip pas griežta direktorę gali tokie dalykai darytis... g.gif
Kodėl ten dirbantys darbuotojai mato blogybes ir tyli,bijo pranešti kad ir tai pačiai direktorei? g.gif
Na Agote tu pati pasakojai kad daug baisybių matei,o kalbėjai apie tai su  direktore?
Daug klausimų,bet atsakymo nė vieno  doh.gif
Tikiu kad ten yra ir gerų auklėtojų,bet...nesiruošiu tylėti.Ir manau kad geros auklėtojos,mylinčios tuos vargšus vaikučius nenukentės.

Griezta direktore,bet patikekit,labai daug jusu auku eina tik i jos namus,papratos aukles mazai ka mato ten,o vaikuciai aplamai
Kodel tyli visi darbuotojai?????Bijo is darbo islekt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ekomama @ 2009 12 21, 14:50)
Agote, tu tikrai esi šaunus žmogus, net neabejoju. Manau, kad dirbdama ten esi daug daugiau gero dėl tų vaikučių padarius, nei mus visas kartu sudėjus. (aš tai iš vis, nesijaučiu ką nors dėl jų padarius  verysad.gif )
Būtent, kasdienis jų matymas, priglaudimas, palietimas daug daugiau duoda.
Aš ne už drąstiškus perversmus, pokyčiai ateina pamažu. Ir būdai turi ne drąstiški būt. 
Bet kaip bebūtų, kraupu skaityt apie kankinimus perlinėse voniose....

tai man irgi kraupu ...tik todėl ir norėčiau, kad tai būtų įrodyta..... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Orinta Soliunaite @ 2009 12 21, 14:51)
daug jusu auku eina tik i jos namus,papratos aukles mazai ka mato ten,o vaikuciai aplamai

o kam jai reiktų sauskelnių blink.gif ...ar vitaminų...kad į jos namus, tai netikiu.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 12 21, 13:56)

o kam jai reiktų sauskelnių blink.gif ...ar vitaminų...kad į jos namus, tai netikiu.... schmoll.gif

Na as nesakau kad pampersai,bet vaises tai tikrai,man viena is aukliu sake,kad liepia po egle ten salej kazkur(nes as nebuvus) palikt,tipo vaikuciai ateis veliau ir pasiims,o tu vaikuciu ten neleidzia,tai kur dingsta viskas??? g.gif
Atsakyti