Įkraunama...
Įkraunama...

Alytiškės nepamiršta aplankyti

Na o aš nesu prieš tokias akcijas.Dauguma žmonių tikrai rengia tokias akcijas kad pasireklamuot kokie mes šaunus,kad užsidėt sau pliusą.Nuneša dovanas ir viskas.O kad ten darosi baisūs dalykai nemato,nors tiksliau nenori matyti.O kam matyti....?Nunešiau dovanas....užsidėjau pliusą, ir viskas.
Senai jau reikėjo viešumon kelti visas tas baisybes,bet ....geriau užsimerkiu ir nieko nematau.Juk ne mano vaikas prirakinamas prie radiatoriaus,ne mano vaikui surišamos kojos.... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Merginos aū........norėčiau aš apginti šiek tiek....
Patikėkit...jog ten yra ir l.šaunių moterų....kurios ir iš savo namų nešdavo nuo anūkų likusias sauskelnes....obuolius ir kt......pvz. pati direktorė ten yra tikrai griežta, bet patikėkit tokie dalykai iki jos nedaeina.....viskas vyksta slaptai....aš 5 metus pradirbus ten tikrai nežinojau, kad kažkas parduoda sauskelnes...ar dar kažką....man pvz. gaila tų moterų, kurios nukentės dabar be reikalo...kaip ir visuose darbuose įstaigose yra nesąžiningų žmonių.....
šiaip esu už perversmus...tačiau tų nesąžiningų tokiu būdu nenubausi...o kalta liks direktorė ar vyr.auklėtoja, kuri išties visą širdį atdiduoda tam darbui....
man ir mergaitės daug kas yra baisu....ir manau jos dabar aiškinsis kas laikė tą vaiką surištą ir panašiai....tokie dalykai vyksta savaitgaliais ir vakarais kuomet niekas jau netikrina....

nežinau ar kąžką supratot ką norėjau pasakyti...tačiau prieš rašant straipsnį ar dar kažką reikia APGALVOTI.....

beje negalvokit, kad globos namuose irgi tik pliusai...ir ten yra visokių...ir Vitalija pasakojo ir pati mačius....man l.gaila tų moterų, kurios nukentės atidavusios ten širdį...
4u.gif 4u.gif 4u.gif

o kad pagauti niekadėjas tai reikia...bet efektyviau būtų susidraugauti, kad ir su ta pačia direktore ir imti kažkokių veiksmų, kad ir slaptų
Papildyta:
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 21, 12:23)
Senai jau reikėjo viešumon kelti visas tas baisybes,bet ....geriau užsimerkiu ir nieko nematau.Juk ne mano vaikas prirakinamas prie radiatoriaus,ne mano vaikui surišamos kojos.... doh.gif  verysad.gif

braške aš tau pasuksiu...tik dabar negaliu...turiu bėgti unsure.gif
Atsakyti
Agote,kaip galima nežinoti g.gif .Dauguma žmonių žino,o jos nežino. g.gif Jos kurčios,aklos...Rašau,todėl kad tiksliai žinau ,kad apie dauguma dalykų žino ir direktorė ir vyr.auklėtoja,bet geriau yra nutylėti...
Kai suprasti tokį dalyką kad vyr.auklėtoja sako kad ir rūbelių ,ir kojinių turi pilnas spintas,ir auklėtojos tik nepasiima,o auklėtojos sako ką kitą.
Globos namų nekišam,ten kiek buvau neteko tokių dalykų matyti.Kai pamatysim negeroves globos namuose paviešinsim.O čia žinojom kad ateisim ir ką pamatėm... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 12 21, 13:30)
Merginos aū........norėčiau aš apginti šiek tiek....
Patikėkit...jog ten yra ir l.šaunių moterų....kurios ir iš savo namų nešdavo nuo anūkų likusias sauskelnes....obuolius ir kt......pvz. pati direktorė ten yra tikrai griežta, bet patikėkit tokie dalykai iki jos nedaeina.....viskas vyksta slaptai....aš 5 metus pradirbus ten tikrai nežinojau, kad kažkas parduoda sauskelnes...ar dar kažką....man pvz. gaila tų moterų, kurios nukentės dabar be reikalo...kaip ir visuose darbuose įstaigose yra nesąžiningų žmonių.....
šiaip esu už perversmus...tačiau tų nesąžiningų tokiu būdu nenubausi...o kalta liks direktorė ar vyr.auklėtoja, kuri išties visą širdį atdiduoda tam darbui....
man ir mergaitės daug kas yra baisu....ir manau jos dabar aiškinsis kas laikė tą vaiką surištą ir panašiai....tokie dalykai vyksta savaitgaliais ir vakarais kuomet niekas jau netikrina....

nežinau ar kąžką supratot ką norėjau pasakyti...tačiau prieš rašant straipsnį ar dar kažką reikia APGALVOTI.....
beje negalvokit, kad globos namuose irgi tik pliusai...ir ten yra visokių...ir Vitalija pasakojo ir pati mačius....man l.gaila tų moterų, kurios nukentės atidavusios ten širdį...
4u.gif  4u.gif  4u.gif

o kad pagauti niekadėjas tai reikia...bet efektyviau būtų susidraugauti, kad ir su ta pačia direktore ir imti kažkokių veiksmų, kad ir slaptų
Papildyta:

braške aš tau pasuksiu...tik dabar negaliu...turiu bėgti unsure.gif

Na tu teisi... As tikiu,kad yra visokiu...Ta aukletoja kur buvo prie maziausiuju tikrai matosi,kad yra ne tokia bloga...Bet ta stora karve sedinti ant kedes ir staugianti ant vaiku prie musu...Ne siknos nepakele nuo kedes... Nezinau ar ji turi nors kokiu jausmu...
Papildyta:
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 21, 13:49)
Agote,kaip galima nežinoti  g.gif .Dauguma žmonių žino,o jos nežino. g.gif Jos kurčios,aklos...Rašau,todėl kad tiksliai žinau ,kad apie dauguma dalykų žino ir direktorė ir vyr.auklėtoja,bet geriau yra nutylėti...
Kai suprasti tokį dalyką kad vyr.auklėtoja sako kad ir rūbelių ,ir kojinių turi pilnas spintas,ir auklėtojos tik nepasiima,o auklėtojos sako ką kitą.
Globos namų nekišam,ten kiek buvau neteko tokių dalykų matyti.Kai pamatysim negeroves globos namuose paviešinsim.O čia žinojom kad ateisim ir ką pamatėm... blink.gif

Na as manau,kad negali visi buti antzmogiai ten... Aisku mes gi nekasdien ten lankomes... bet tai ka pamatem nebuvo zmogiska...Juolab jos zinojo,kad ateis sveciu... Reiskia jos nieko nebijo... O tai yra blogiausia g.gif ...
Atsakyti
Kaip pas griežta direktorę gali tokie dalykai darytis... g.gif
Kodėl ten dirbantys darbuotojai mato blogybes ir tyli,bijo pranešti kad ir tai pačiai direktorei? g.gif
Na Agote tu pati pasakojai kad daug baisybių matei,o kalbėjai apie tai su direktore?
Daug klausimų,bet atsakymo nė vieno doh.gif
Tikiu kad ten yra ir gerų auklėtojų,bet...nesiruošiu tylėti.Ir manau kad geros auklėtojos,mylinčios tuos vargšus vaikučius nenukentės.
Atsakyti
na jei jau ta vyr auklėtoja ir direktorė tokios geros tai ir savo darbą turėtų atlikt gerai, juk jos atsakingos už auklėtojas, jos turi domėtis ir neužsimerkt, tai va kai jos gaus už tai tai gal tada i savo pareigas atsakingiau žiūrės, ir kojinės bus ne spintelėse o ant mažų kojyčių
Atsakyti
QUOTE(Sarlatane77 @ 2009 12 21, 13:05)
na jei jau ta vyr auklėtoja ir direktorė tokios geros tai ir savo darbą turėtų atlikt gerai, juk jos atsakingos už auklėtojas, jos turi domėtis ir neužsimerkt, tai va kai jos gaus už tai tai gal tada i savo pareigas atsakingiau žiūrės, ir kojinės bus ne spintelėse o ant mažų kojyčių

drinks_cheers.gif
Na nepykite,bet man juokinga,griežta direktorė,o tokie dalykai darosi doh.gif
Žinoma kad lengviausia yra nematyti tokių dalykų,o jei ir pamatei nuverkti porą posmų ir viskas. doh.gif
Na bet aš negaliu.
Dar,... nepulkite manęs kad aš žiniasklaidai pranešiau doh.gif ,ne aš pranešiau.Yra žmonių kurie paskaitė ir neliko abejingi.Dabar aš labiausiai noriu kad žiniasklaidą sureguotu.
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 21, 13:14)
Dabar aš labiausiai noriu kad žiniasklaidą sureguotu.

drinks_cheers.gif čia būtų geriausia, nes žiniasklaida daug gali...., jie neužsimerks jei pamatys situacijos rimtumą ir toki absurdą
Atsakyti
toks vaizdas, kad aš prieš permainas g.gif ...ai tiek to vistiek gal nesupratot...

Aš dirbau irgi 5 metus kūdikių namuose.....gal irgi esu l.bloga...
tiesiog tikrai nežinojau...kad parduodamos sauskelnės ir panašiai.....

o dėl direktorės tai ji tikrai griežta.....prie Vitkausko jos išvis ten darė ką norėjo...

Ar bandžiau šnekėti su direktore...taip bandymų ir svarstymų buvo visokių....

tas vyksta visur...yra dar tokie ir spenglos globos namai....kurie yra miške...atgarsių irgi įvairiausių...nesakau...kad nieko nereikia daryt......tik apsmąstyt prieš kažką darant....nes greičiausia nukentės ne tie kas reikia....

Papildyta:
QUOTE(Sarlatane77 @ 2009 12 21, 13:26)
drinks_cheers.gif  čia būtų geriausia, nes žiniasklaida daug gali...., jie neužsimerks jei pamatys situacijos rimtumą ir toki absurdą

žiniasklaidą išviešina ir panašiai...bet dažnai nieks nepasikeičia beabėjo kartais ir pasikeičia...kad ir įvaikinimo procesas yra l.absurdiškas...ir kiti įstatymai susiję su tuo yra absurdiški....

jau dabar toks vaizdas...kad aš esu blogietė.... cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 21, 13:14)
Dar,... nepulkite manęs kad aš žiniasklaidai pranešiau  doh.gif ,ne aš pranešiau.Yra žmonių kurie paskaitė ir neliko abejingi.Dabar aš labiausiai noriu kad žiniasklaidą sureguotu.

nu bet kas gi tave puola...norėjau tiesiog padiskutuot...nepult....
Papildyta:
QUOTE(Sarlatane77 @ 2009 12 21, 13:05)

ech....
neapginsiu aš nieko...tik tai, kad direktorė ir kt....apsikrovę nuolat projektais...kaip padėt vaikam...ir milijonai kitos veiklos...galbūt per daug pasitiki savo darbuotojom...o jos patikėkit l.geros..kai įeina kažkas iš valdžios....
Papildyta:
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 21, 12:49)
Agote,kaip galima nežinoti  g.gif .Dauguma žmonių žino,o jos nežino. g.gif Jos kurčios,aklos...

aš niekad nežinojau...kol to nepasakei mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rille @ 2009 12 21, 12:53)
..Ne siknos nepakele nuo kedes... Nezinau ar ji turi nors kokiu  jausmu...
[

taip tikiu....nemačiau aš jos yra ir kitų pabaisų....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotė: 21 gruodžio 2009 - 13:40
Agote, nesuprantamas man tavo požiūris šiuo klausimu, ir visai tu neblogietė, mes kalbam ne apie tave o apie personalą kurį matė dabar, ne auklėtojas gint čia reikia o vaikus, ir viska padaryt kad tik jiems nors kiek gyvenimas pagerėtų, ir tai jiems bus naudingiau nei vitaminai ir pampersai
o tas kas nerišo tas ir nenukentės, kas neprisidėjo prie visų kitų darbelių tas irgi nenukentės, jei ims aiškintis tai ir išsiaiškins, kai iškyla i viešumą labai daug kas paaiškėja ir išaiškėja, nes čia daug tarnybų arba užsimerke arba nežino,. tai va ir sužinos....
Atsakyti
QUOTE(Sarlatane77 @ 2009 12 21, 13:41)
Agote, nesuprantamas man tavo požiūris šiuo klausimu, ir visai tu neblogietė, mes kalbam ne apie tave o apie personalą kurį matė dabar,  ne auklėtojas gint čia reikia o vaikus, ir viska padaryt kad tik jiems nors kiek gyvenimas pagerėtų, ir tai jiems bus naudingiau nei vitaminai ir pampersai
o tas kas nerišo tas ir nenukentės, kas neprisidėjo prie visų kitų darbelių tas irgi nenukentės, jei ims aiškintis tai ir išsiaiškins, kai iškyla i viešumą labai daug kas paaiškėja ir išaiškėja, nes čia daug tarnybų arba užsimerke arba nežino,. tai va ir sužinos....

koks gi mano požiūris...juk sakau, kad pritariu jog reikalingos permainos...juk pati einu būnu jau ne pirmus metus....
tik...va tos l.karštos emocijos nepridarytų žalos kam nereikia (čia tik mano pamąstymas) tai reikšia, jei diskutuoju...ir kažką pamastau kitaip....tai iškart nesuprantamas požiūris ir panašiai? g.gif

aš pvz. galvočiau taip...kad nepagautas ne vagis....o nukentės pagrindinis žmogus- direktorė....ji tikrai ne bloga...
siūlyčiau nuvažiuot pas ją nuoširdžiai pasišnekėt ir imtis veiksmų....o galbūt ir kameras kas leistų įstatyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotė: 21 gruodžio 2009 - 13:48
QUOTE(Agotė @ 2009 12 21, 13:48)
siūlyčiau nuvažiuot pas ją nuoširdžiai pasišnekėt ir imtis veiksmų....o galbūt ir kameras kas leistų įstatyt...

bet gi tu su ja šnekėjai, o kas pasikeitė..., matyt pokalbiai neveikia
Atsakyti