Reikia butinai patikrint del vitaminu turi tikrai turet juos dar nu nejaugi juos ir parduos ir kam jos viska pardavineja mastom kazka nu negalima sitaip palikt visko reikia gal filmuot fotografuot ten viska as soke....irgi puse nakties mintys apie vaikelius ...
QUOTE(ekomama @ 2009 12 21, 10:33)
Man irgi buvo pasakoję, kad visa parama bent kiek verta dėmesio iškeliauja už kudikyno ribų, auklėtojos netgi pešas dėl daiktų, o jų vaikai ir anūkai gerai aprūpinti.
Būtent dėl to ir esu prieš visas akcijas vaikų namams, kadangi mano nuomone ten visko turi užtekti, tik tvarkos nėra. Vaikučiams tik dėmesio reikia. O jūs pabandykit šiaip be nieko, bet jokių atnešimų lankyti tuos vaikučius, panešioti, pašokti, kažkodėl abejoju ar jus norės ten matyti.
QUOTE(Vynė @ 2009 12 21, 10:47)
Būtent dėl to ir esu prieš visas akcijas vaikų namams, kadangi mano nuomone ten visko turi užtekti, tik tvarkos nėra. Vaikučiams tik dėmesio reikia. O jūs pabandykit šiaip be nieko, bet jokių atnešimų lankyti tuos vaikučius, panešioti, pašokti, kažkodėl abejoju ar jus norės ten matyti.
Pataikei panašiai ir buvo tokia kalba,tai tik akis išpūtė,maždaug,ko?
QUOTE(leliuga @ 2009 12 21, 11:24)
Ai ne pirmi metai šitam visam reikale verdu. Todėl ir nuomonę kitokią turiu. Kitaip į viską žiūriu.
paskaičiau ir pakraupau baisu kad taip vyksta Dėl to pardavinėjimo nežinau, bet kad jos namo sau parsineša, tai jau seniai žinojau, nes savo vaikam tyreles tysdavo, dabar jau tikriausiai anūkam, o tiem nebagėliam ne kas gal ir lieka
Na bet nesuvokiu,kaip šitaip galima.Kuo toliau,tuo daugiau aš išgirstu baisybių,o vyr.auklėtoja pasako kad negali būti.Norisi rėkti kaip negali būti,kad čia praktiškai kiekvienas Alytiškis kažką girdėjęs,o jinai ne.
Ir vėl sakė kad nerteikia nei kojinyčių,nei rūbelių,nes pilnos spintos prikrautos,tik auklėtojos nepasiima.
Dabar tau jau šito ramiai aš tikrai nepaliksiu.
Ir vėl sakė kad nerteikia nei kojinyčių,nei rūbelių,nes pilnos spintos prikrautos,tik auklėtojos nepasiima.
Dabar tau jau šito ramiai aš tikrai nepaliksiu.
[quote=Sarlatane77,2009 12 20, 10:19]
o gal kaip nors šitą reikalą išviešint reiktų
[/quote]
Bent minimaliai, bet bandysiu.
[quote=Musmire,2009 12 20, 10:35]
[quote=Braškutė 74,2009 12 20, 11:44]
.Dar Pykstu sakė straipsnį apie tai parašys.Kol kas tiek,nes forumas viešas ir daugiau nerašysiu kokie planai.
Vėliau parašysiu ataskaitą,nes užmigau tik 6 ryto
[/quote]
Butinai siandien jau parasysiu.
o gal kaip nors šitą reikalą išviešint reiktų
[/quote]
Bent minimaliai, bet bandysiu.
[quote=Musmire,2009 12 20, 10:35]
[quote=Braškutė 74,2009 12 20, 11:44]
.Dar Pykstu sakė straipsnį apie tai parašys.Kol kas tiek,nes forumas viešas ir daugiau nerašysiu kokie planai.
Vėliau parašysiu ataskaitą,nes užmigau tik 6 ryto
[/quote]
Butinai siandien jau parasysiu.
QUOTE(Agotė @ 2009 12 21, 01:05)
vaikus kai susodindavo ant puodų...pririšdavo prie radijatorių, kad sėdėtų....
(bent jau anksčiau, nemanau, kad kas pasikeitė)
(bent jau anksčiau, nemanau, kad kas pasikeitė)
jergau... protu nesuvokiama jau...nakti prasivarciau apie tuos vaikeliu begalvodama...
QUOTE(Vynė @ 2009 12 21, 08:47)
QUOTE(leliuga @ 2009 12 21, 09:24)
viskas aisku
QUOTE(Užmirstuole @ 2009 12 21, 10:33)
Reikia butinai patikrint del vitaminu turi tikrai turet juos dar nu nejaugi juos ir parduos ir kam jos viska pardavineja mastom kazka nu negalima sitaip palikt visko reikia gal filmuot fotografuot ten viska as soke....irgi puse nakties mintys apie vaikelius ...
jaučiu,kad mūsų tuoj ten neįleis
Emutes mama siuncia visoms linkejimus ir padeka,kad ejote pas vaikucius, kad aukojote jiems ir uz visus visus siltus darbus!