Įkraunama...
Įkraunama...

Alytiškės nepamiršta aplankyti

QUOTE(rille @ 2009 12 20, 19:09)
Drabuzeliu kaip suzinojom reikia... Jau gal rasiau ko butent prase musu... Kada buvo dometasi ko butent jiems reikia,tai buvo pasakyta,kad tik vitaminu ir pampersu... O jau iseinant viena (mums maloniausiu) aukletoju pasake,kad reikia daug ko... Maciau tie naujagymiai aprengti dideliais rubeliais...

tai vat, kai perdavinejau drabuzelius vaiku globos namams, tai tada kaip ir buvo direktores pasakyta, kad kudikiu namai drabuzeliu tikrai turi, tai atidaviau kitiems zmonems, kuriems tokiu rubeliu reikia... dabar pririnksiu vel, negaila juk... jei kada reiks, nusipirksim, maciutes nupirks ar numegs, o vat tie kudikeliai neturi galimybiu gauti geresniu rubeliu... verysad.gif jei pati nepasirysiu nuvykti i kudikiu namus ir atiduoti rubelius, perduosiu per kuria mamyte...

vienus siltus batelius-kojines perdaviau, tikiuosi, kad bent 1 vaikeliui bus silciau kojytems... nebegaliu, vel apsiverkiau... cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mayzie: 20 gruodžio 2009 - 19:24
QUOTE(austulis @ 2009 12 20, 18:54)
O dieve merginos blink.gif negi mano dukriukas ten taip siaubingai gyveno blink.gif nu tiesiog negaliu patiket..Man jos gan malonios pasirode unsure.gif bet jus isivaizduojat,kad nakti pries jusu vizita as sapnavau visa tai,ka jus apraset..Ir atsikelusi,dienos metu jau eju paziuret,ar as sapnavau,ar tai teisybe,nes sapnas toks tikroviskas buvo..bet jus tik planavot eit..O dabar skaitau ir plaukai siausiasi..Gal as ragana unsure.gif

Mes paminėjome Jūsų mažylės varduką ir perdavėme linkėjimus,bet niekas neatsiminė mergaitės tokiu vardu schmoll.gif Sakė yra tokiu vardu mergaitė,bet jos niekas neįsivaikino.
Dabar galvoju,kažin po poros savaičių patikrinus ar rastumėme visus 15 buteliukų vitaminų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 20, 20:04)
Mes paminėjome Jūsų mažylės varduką ir perdavėme linkėjimus,bet niekas neatsiminė mergaitės tokiu vardu schmoll.gif Sakė yra tokiu vardu mergaitė,bet jos niekas neįsivaikino.

blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 20, 21:04)
Dabar galvoju,kažin po poros savaičių patikrinus ar rastumėme visus 15 buteliukų vitaminų  g.gif

As negirdejau net kada kalbejot apie sita mergyte... nu jau blyn neatsimine kas buvo pries 3 menesius blink.gif ...juk nekasdien vaikucius pasiima... ai nera ka kalbet... o del vitaminu tai ir as pagalvojau,kad reiktu patikrinti...
Atsakyti
Skaitau ir nesupratu, kaip tokiu zmoniu buna, kurie ziuri saves ir gali nuskriausti net pacius maziausius, kuriems reikia silumos ir visa kita

Pikta, kad vyksta perpardavinejimai, nusisavinimai schmoll.gif

Neisivaizduoju, kaip butu imanoma toki dalyka kontroliuoti, bet vis tik po savaites, jei kas nuvaziuotu, idomu, kaip ten su tais vitaminais butu

Paskaiciau Jusu pasakojimu ir dziaugiuosi, kad nevaziavau, man butu buve per daug emociju ir taip susinervinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniene @ 2009 12 20, 21:23)
Skaitau ir nesupratu, kaip tokiu zmoniu buna, kurie ziuri saves ir gali nuskriausti net pacius maziausius, kuriems reikia silumos ir visa kita

Pikta, kad vyksta perpardavinejimai, nusisavinimai  schmoll.gif

Neisivaizduoju, kaip butu imanoma toki dalyka kontroliuoti, bet vis tik po savaites, jei kas nuvaziuotu, idomu, kaip ten su tais vitaminais butu

Paskaiciau Jusu pasakojimu ir dziaugiuosi, kad nevaziavau, man butu buve per daug emociju ir taip susinervinau doh.gif

Na nestukem tikrai tokiu vaizdu nereikia schmoll.gif ...
Atsakyti
QUOTE(rille @ 2009 12 20, 21:19)
As negirdejau net kada kalbejot apie sita mergyte... nu jau blyn neatsimine kas buvo pries 3 menesius blink.gif ...juk nekasdien vaikucius pasiima... ai nera ka kalbet... o del vitaminu tai ir as pagalvojau,kad reiktu patikrinti...

Pries kokius tris doh.gif lapkricio desimta mes ja parsivezem doh.gif o augo ji nuo pat gimimo ten..Nu vsio ,amen...man to jau per daug..pasizadu buti dar daugiau pakantesne ir atlaidesne tai mazylei
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2009 12 20, 22:18)
Pries kokius tris doh.gif lapkricio desimta mes ja parsivezem doh.gif o augo ji nuo pat gimimo ten..Nu vsio ,amen...man to jau per daug..pasizadu buti dar daugiau pakantesne ir atlaidesne tai mazylei

3 men ir pamirso, kad toks vaikas buvo
nesuprantu nieko doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2009 12 20, 10:26)
... ką padarysi, kamerų reikia,va tai pamatytumėm iš tikro  doh.gif Man ir vaiko surištos kojos ir prižiūrėtojos atrišinėjimai slapčia pakišus ranką po koldryte unsure.gif Gerai,kad į dėžes vaikų nekiša.
Papildyta:

visada sakiau, kad ten kamerų reikia mirksiukas.gif ...vaizdų dar ne tokių prisižiūrėjus...
ir skųsta ir viešinta...bet vistiek atsitrenksi į sieną...

p.s. nors turbūt vistiek reiktų kažką sugalvot
Papildyta:
QUOTE(Sarlatane77 @ 2009 12 20, 10:30)
cray.gif
o tai ta vaika miegantį surištą laikė?  nesuvokiama

vaikus kai susodindavo ant puodų...pririšdavo prie radijatorių, kad sėdėtų....
(bent jau anksčiau, nemanau, kad kas pasikeitė)
Papildyta:
QUOTE(rille @ 2009 12 20, 18:32)
Vesiu manieza i ten,Agote ves vaikstyne... Vaziuosim vel kada ir ziuresim ar bent musu daiktai ten yra ...

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(austulis @ 2009 12 20, 18:54)
O dieve merginos blink.gif negi mano dukriukas ten taip siaubingai gyveno blink.gif nu tiesiog negaliu patiket..Man jos gan malonios pasirode

galiu pasakyti...kad visokių ten yra.... mirksiukas.gif ...ir gerų ir piktų....ir nuoširdžių ir veidmainių....
pavargę jos nuo tos rutinos....stogai irgi pačiuožę...turėtų būti šiose įstaigose kažkokia darbuotojų kaita...nes kurios atidirbę po 20 metų ir daugiau...joms jau išties viskas kaip fabrikėlyje...

Papildyta:
QUOTE(meskiniene @ 2009 12 20, 21:52)
3 men ir pamirso, kad toks vaikas buvo
nesuprantu nieko doh.gif  doh.gif  doh.gif

neturėtų būti pamiršę....tiesiog ten daug grupių yra...jos vienos kitų vaikų nežino....gal apie Akvilytę buvo paklausta kitoje grupėje....ir tiek ...
o visus vaikučius geriausia žino socialinė darbuotoja...
Papildyta:
QUOTE(austulis @ 2009 12 20, 21:18)

šaunuoliai jūs.... 4u.gif
norėčiau ir aš kada nors priimti į savo namus vaikutį....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotė: 21 gruodžio 2009 - 00:46
QUOTE(rille @ 2009 12 20, 19:32)
Na gera mintis manau...bet mes gi pamperiu nesuzymesim  unsure.gif ...
Vesiu manieza i ten,Agote ves vaikstyne... Vaziuosim vel kada ir ziuresim ar bent musu daiktai ten yra ...

biggrin.gif ne,sauskelnių negaliu,ištirps, žymėt galim naujus rūbelius, dėvėtų manau nereikia mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 21 gruodžio 2009 - 08:33
QUOTE(Agotė @ 2009 12 21, 01:05)
galiu pasakyti...kad visokių ten yra.... mirksiukas.gif ...ir gerų ir piktų....ir nuoširdžių ir veidmainių....
pavargę jos nuo tos rutinos....stogai irgi pačiuožę...turėtų būti šiose įstaigose kažkokia darbuotojų kaita...nes kurios atidirbę po 20 metų ir daugiau...joms jau išties viskas kaip fabrikėlyje...

šaunuoliai jūs.... 4u.gif
norėčiau ir aš kada nors priimti į savo namus vaikutį....

na bet tai kaip pavargę nuo rutinos..., taigi dirba darbo valandas , ar ne g.gif , nesuprantu, tai jei mes pavargsim nuo savo darbų tai ka reiks daryt.. doh.gif biggrin.gif

Agote, manau jei yra noro tai ir priglausi kada nors vaikutį 4u.gif
Aš irgi labai noriu, gal kada pribresiu galutinai tam ax.gif
Atsakyti
Man irgi buvo pasakoję, kad visa parama bent kiek verta dėmesio iškeliauja už kudikyno ribų, auklėtojos netgi pešas dėl daiktų, o jų vaikai ir anūkai gerai aprūpinti. verysad.gif Žiauriai liūdna ir skaudu, kad tie patys žmonės dirbantys ten braukia ašaras žiūrėdami per televizorių paramos akcijas, bėdų turgus ir tuo pat metu gali surišt kojytes mažam vaikučiui ar pririšt prie radiatoriaus.
Ką daryt? doh.gif cray.gif
Atsakyti