Įkraunama...
Įkraunama...

Alytiškės nepamiršta aplankyti

Po apsilankymo kūdykių namuose,dar ilgai šaltukas purtė,kažkas baisaus g.gif
O kaip jums sekėsi globos namuose,kaip vaikučiai?
Atsakyti
QUOTE(Terė @ 2009 12 20, 16:09)
jau net išsigandau, kai nepamačiau savęs sarašiukę  smile.gif  laiku prisiminiau , kad  emutės mamytei aš vedžiau pinigėlius...
nu taip negera ant dūšios paliko nuo jūsų patirtų įspūdžių...

Ačiū ir Tau 4u.gif ir visoms kitoms 4u.gif .

QUOTE(allisa @ 2009 12 20, 16:14)

Mane iki šiol dar purto doh.gif
Globos namučiose smagu buvo.Vaikučiai buvo parengę programėlę wub.gif dainavo,deklamavo,šokome ir mes kartu wub.gif Ten visai kitokia atmosfera wub.gif .Nemačiau vaikų akutėse baimės,tik džiaugsmą wub.gif Na bet man visą tą euforiją užgožia patirtas šokas kūdikių namuose. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 12 20, 17:14)

Globos namuose truputi atsigavom... Ten visi saunuoliai...aukletojos pasakojo apie vaikucius,klausiau ar juos kas nors lanko...tai sake,kad vaikai yra visiskai nelankomi,gal tik 2 vaikucius pries kaledaas aplanko teta ir dede(ta mes vakar matem,atejo pasedejo prie duru 20min ir isejo...)... Vaikai sventes svencia ten... Laukia sveciu su dziaugsmu,svajoja mokosi eilerascius... Su mumis buvo mergina Vitalija ( ji dalyvavo Talentu atrankoje ir dar kazkokiame Valinsko projekte), mergina augusi situose globos namuose,bet ja veliau pasieme globeja... Labai saunus pavyzdys,kad is tu vaikuciu uzauga dideli ir saunus zmones... Ji padainavo ir pagrojo gitara vaikuciams ir mums... Aciu Agotei,kad atsivede ja 4u.gif ...
O kudikyno vaizdai man ilgai stoves akyse... Taip neturi buti... Tai labai neteisinga tu mazuciu atzvilgiu...
Beje kudikiu namuose yra palikti 2 vaikuciai kuriam siandien menuo, o kitam menuo bus per Kaledas verysad.gif ... Jie patys maziausi... Vienas vaikelis isbertais zandukais, nes misinys netinka(mums taip sake) .Pasisiulem nupirkti misinuko kito,bet buvo pasakyta,kad kol sesele nenuspres,niekas nieko nekeis ...Kazkas nesuprantamo...
As vis atsimindineju po keleta epizodu... matyt vakar geras sokas buvo...
Atsakyti
Siaubas, siaubas..... cray.gif
Atsakyti
Viespatie, skaitau ir asaros byra... taip sirdi suspaude del vargsu vaikuciu... nebegaliu.... net nemacius akyse stovi vaizdas, kaip vaikuciui gali buti kojos suristos... kazkoks kosmaras... negalvojau, kad jiems ten TAIP blogai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mayzie: 20 gruodžio 2009 - 17:58
QUOTE(Musmire @ 2009 12 20, 12:01)
Aš irgi nėjau,nes ,galvoju,pastaruoju metu tokia skysta pasidariusi,nereikia. Paskaičiusi įspūdžius taip susinervinau,kad ištisai pykina, eisiu kokio valerijono išgerti.
Baisu  doh.gif ,tikrai baisu.
Sakykit, priimdami dovanėles,jie kokį priėmimo aktą formina ?

Ne,mes nesam organizacija.

Aš galiu padaryt spec.lipdukus kurių nenukrapštys nuo rūbų,(ar kitų medžiaginių gaminių)jų nesugadinę,jei kuri norit ką taip pažymėt,padėsiu. Tai kada tokius gaus neišeis jų perparduot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2009 12 20, 19:28)
Ne,mes nesam organizacija.

Aš galiu padaryt spec.lipdukus kurių nenukrapštys nuo rūbų,(ar kitų medžiaginių gaminių)jų nesugadinę,jei kuri norit ką taip pažymėt,padėsiu. Tai kada tokius gaus neišeis jų perparduot mirksiukas.gif

Na gera mintis manau...bet mes gi pamperiu nesuzymesim unsure.gif ...
Vesiu manieza i ten,Agote ves vaikstyne... Vaziuosim vel kada ir ziuresim ar bent musu daiktai ten yra ...
Atsakyti
QUOTE(rille @ 2009 12 20, 18:32)
Vesiu manieza i ten,Agote ves vaikstyne... Vaziuosim vel kada ir ziuresim ar bent musu daiktai ten yra ...

gera mintis thumbup.gif dar ir nufotkint reiketu perdavimo procedura turbut, kad matytus viskas g.gif nors, jei dings, gali pasakyt, kad suluzo ir ismete...

jei reikia drabuzeliu tiems vaikeliams, tai as tada savo vaikucio isaugtus atiduosiu jiems, o perparduot negales, nes jau panesioti, nieko gero neuzdirbtu is tokiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mayzie: 20 gruodžio 2009 - 18:54
O dieve merginos blink.gif negi mano dukriukas ten taip siaubingai gyveno blink.gif nu tiesiog negaliu patiket..Man jos gan malonios pasirode unsure.gif bet jus isivaizduojat,kad nakti pries jusu vizita as sapnavau visa tai,ka jus apraset..Ir atsikelusi,dienos metu jau eju paziuret,ar as sapnavau,ar tai teisybe,nes sapnas toks tikroviskas buvo..bet jus tik planavot eit..O dabar skaitau ir plaukai siausiasi..Gal as ragana unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2009 12 20, 19:54)
O dieve merginos blink.gif negi mano dukriukas ten taip siaubingai gyveno blink.gif nu tiesiog negaliu patiket..Man jos gan malonios pasirode unsure.gif bet jus isivaizduojat,kad nakti pries jusu vizita as sapnavau visa tai,ka jus apraset..Ir atsikelusi,dienos metu jau eju paziuret,ar as sapnavau,ar tai teisybe,nes sapnas toks tikroviskas buvo..bet jus tik planavot eit..O dabar skaitau ir plaukai siausiasi..Gal as ragana unsure.gif

Nuosirdziai tikiuosi,kad ne visos ten tokios kokias mes matem... Malones mazai... is vaiku ranku viska lupa, uzrekia prie musu... Gal jusiske mergyte neilgai ten isbuvo??? Kaip sekesi jums su ja kai paisemet?kokio amziaus ji buvo?
Atsakyti
QUOTE(rille @ 2009 12 20, 19:58)
Nuosirdziai tikiuosi,kad ne visos ten tokios kokias mes matem... Malones mazai... is vaiku ranku viska lupa, uzrekia prie musu... Gal jusiske mergyte neilgai ten isbuvo??? Kaip sekesi jums su ja kai paisemet?kokio amziaus ji buvo?

Na pas mus ji tik pusantro menesio..O augo ten nuo gimimo iki 1.7metu..O sekasi mum neblogai..Visi be galo ja myli..Dzi\ugiuosi,kad pagaliau ji pas mus
Atsakyti
QUOTE(mayzie @ 2009 12 20, 19:52)
gera mintis thumbup.gif dar ir nufotkint reiketu perdavimo procedura turbut, kad matytus viskas g.gif nors, jei dings, gali pasakyt, kad suluzo ir ismete...

jei reikia drabuzeliu tiems vaikeliams, tai as tada savo vaikucio isaugtus atiduosiu jiems, o perparduot negales, nes jau panesioti, nieko gero neuzdirbtu is tokiu ax.gif

Drabuzeliu kaip suzinojom reikia... Jau gal rasiau ko butent prase musu... Kada buvo dometasi ko butent jiems reikia,tai buvo pasakyta,kad tik vitaminu ir pampersu... O jau iseinant viena (mums maloniausiu) aukletoju pasake,kad reikia daug ko... Maciau tie naujagymiai aprengti dideliais rubeliais...
Papildyta:
QUOTE(austulis @ 2009 12 20, 20:03)
Na pas mus ji tik pusantro menesio..O augo ten nuo gimimo iki 1.7metu..O sekasi mum neblogai..Visi be galo ja myli..Dzi\ugiuosi,kad pagaliau ji pas mus

Saunu,kad yra tokiu zmoniu kaip jus 4u.gif 4u.gif 4u.gif .Kaip matau savo vaikuciu turite ne viena,o dar viena isdrysote priglausti...
Jei taip kas desimta bent seima pasielgtu nebeliktu tu vargseliu toje katorgoje...
Atsakyti