Aš irgi nėjau,nes ,galvoju,pastaruoju metu tokia skysta pasidariusi,nereikia. Paskaičiusi įspūdžius taip susinervinau,kad ištisai pykina, eisiu kokio valerijono išgerti.
Baisu ,tikrai baisu.
Sakykit, priimdami dovanėles,jie kokį priėmimo aktą formina ?
jetau jetau ..........
kaip paskaiciau net sirdi suspaude
bet kaip ir tikejausi ten niekada turbut niekas nepasikeis ir tai labiausiai liudina
kaip paskaiciau net sirdi suspaude
bet kaip ir tikejausi ten niekada turbut niekas nepasikeis ir tai labiausiai liudina
reikia kokia nors tarnyba su slaptomis kameromis nusamdyti... seniau buvo laida TV detektyvai..
Kol ten buvau laikiausi,bet va dabar.....Išvijau šeimą iš namų,nes viskas erzina.
Nemanau kad ten kameros padėtu,reikia keisti darbuotojus.Neturi jos žmogiškumo,sovietinės bobos.Ten net be spec.išsilavinimo kitos dirba,na gal jo ir nereikia,bet kur žmogiškumas?Įnešiau barnius paduoti,tai viena net sriubos dubenio nesugebėjo padėti,o toliau valgė.Ai.....Verkia vaikutis,atšauna paverks ir nustos,o kad jam snargliukas iki bambos nutysęs joms nė motais.Įkėlė į maniežą,uždarė duris ir geria kavą.
Nemanau kad ten kameros padėtu,reikia keisti darbuotojus.Neturi jos žmogiškumo,sovietinės bobos.Ten net be spec.išsilavinimo kitos dirba,na gal jo ir nereikia,bet kur žmogiškumas?Įnešiau barnius paduoti,tai viena net sriubos dubenio nesugebėjo padėti,o toliau valgė.Ai.....Verkia vaikutis,atšauna paverks ir nustos,o kad jam snargliukas iki bambos nutysęs joms nė motais.Įkėlė į maniežą,uždarė duris ir geria kavą.
tai jei taip elgiasi prie svetimų žmonių, tai kaip tada elgiasi, kaip būna vienos
QUOTE(paprasta @ 2009 12 20, 12:14)
tai jei taip elgiasi prie svetimų žmonių, tai kaip tada elgiasi, kaip būna vienos
..........
QUOTE(leliuga @ 2009 12 20, 11:26)
Labas
...Braškute, ką padarysi, kamerų reikia,va tai pamatytumėm iš tikro Man ir vaiko surištos kojos ir prižiūrėtojos atrišinėjimai slapčia pakišus ranką po koldryte Gerai,kad į dėžes vaikų nekiša.
Papildyta:
kamerų reikia,kitaip nieko neįrodysi.
...Braškute, ką padarysi, kamerų reikia,va tai pamatytumėm iš tikro Man ir vaiko surištos kojos ir prižiūrėtojos atrišinėjimai slapčia pakišus ranką po koldryte Gerai,kad į dėžes vaikų nekiša.
Papildyta:
kamerų reikia,kitaip nieko neįrodysi.
Idomu kas ten vyksta kai nieks nemato...
QUOTE(Sarlatane77 @ 2009 12 20, 11:51)
nesinervuok jau, kitaip dabar jau nebus , suprantu kaip sunku
nėjau dėl to kad per sunku man tai, būčiau graudinusis dėl mažučių, bet kad pamatyt ka jus pamatėt net mintis nekilo....
reikia tokiems dalykams viešumos, būtinai....
nėjau dėl to kad per sunku man tai, būčiau graudinusis dėl mažučių, bet kad pamatyt ka jus pamatėt net mintis nekilo....
reikia tokiems dalykams viešumos, būtinai....
O as ejau...ir blioviau istisai... graudu buvo pamatyti pedkelnemis suristas kojas... graudu buvo matyti nosis uzpuliavusias... graudu kaip mazutis apsikabino ir prisiglaude... bet eisiu ir vel...jeigu bent valandai ju diena pasidare sviesesne, tai jau yra gerai... ne del to kaip cia kai kuriu nuomone "uzsideti pliusa"... o del to,kad jiems reikia musu ... gal jie ir negaus tu grybuku ir Barniu,bet gal jiems sirdelese geriau vien nuo to,kad kazkas su jais pazaide, pakuteno,pasivarte ant zemes ar tiesiog apsikabino...
QUOTE(Musmire @ 2009 12 20, 12:01)
Aš irgi nėjau,nes ,galvoju,pastaruoju metu tokia 1.skysta pasidariusi,nereikia. Paskaičiusi įspūdžius taip susinervinau,kad ištisai pykina, eisiu kokio valerijono išgerti.
Baisu ,tikrai baisu.
2.Sakykit, priimdami dovanėles,jie kokį priėmimo aktą formina ?
Baisu ,tikrai baisu.
2.Sakykit, priimdami dovanėles,jie kokį priėmimo aktą formina ?
1.Tau dabar tikrai nereikia eiti
2. Niekas nieko nepildo ten... pagriebe viska...is vaiku ateme...ai...
Dar merginos prasymas,Braskute pamirso gal...nes ir as dar kazkaip sunkiai atsigaunu po vakar...
Prie maziausiu dirbanti(viena normaliausiu aukletoju) pasake,kad vaikuciams labai reikia sliauztuku, marskinuku uzsegamu (siuliau bodziuku,bet sake jiems isakyta ju nedeti,nes sunta...kas sunta ir kaip nuo medvilnes,taip ir nesupratau...juk mes visos dedam...man pasidare gaila,kad ju nugarytes nuogos), beje vilnoniu kojinyciu,megztuku, liemeniu reikia,nes patikekit manim,saltis nerealus ten... Vaiku rankytes pamele...
Taigi jeigu kas ruosiates ismesti vaikstyne, maitinimo kedute (senesne tinka labai), manieza... labai prasau paaukoti tiems vaikuciams... Vezimu jie turi,lovyciu irgi ,zaislu sake kazkokia amerikiete atveza... zodziu kaip mums buvo nupasakota,kad ten nieko nereikia,viena aukletoja pasake,kad reikia vat kiek visko... sake kai buna silciau po kelis susodina i masinines kedes(pora turi),kad mazieji pakeistu aplinka... Ju ant ranku nieks gi nepanesioja ...
Gal dar kuri papildys mane...
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 20, 02:29)
Liūdna....prieš akis vis stovi surištos vaikučio kojos....atimami barniai....,už kampo pasislėpusios auklėtojos ir kemšančios grybukus...Šlykštu....Net purto mane nuo patirtų vaizdų.
Leliuga,nemanau kad ten padėtu daiktų pažymėjimas.Baisios moterys ten dirba.
Užmirštuole,iš kūdikių namų yra pardavinėjami daiktai:sauskelnės,kūdikių maistelis,vitaminai,na ir viską ką galima parduoti .Todėl ir prašo tik tokių daiktų kaip sauskelnės,vitaminai...O iš tikro ten reikia ir šliaužtų ir kojinyčių ir dar daug visko...Kai siūlėme numegzti kojinaitės,sakė ne nereikia,o kai pamačiau,tai gal 5 plonos kojinaitės vienam vaikui uždėtos.Na aišku ne lygis kojines pardavinėti,matyt paklausos neturi.Blink negaliu ...
Na o globos namuose buvome sutiktos labai šiltai .
Ačiū visoms mamytėms prisidėjusioms prie šios akcijos
Leliuga,nemanau kad ten padėtu daiktų pažymėjimas.Baisios moterys ten dirba.
Užmirštuole,iš kūdikių namų yra pardavinėjami daiktai:sauskelnės,kūdikių maistelis,vitaminai,na ir viską ką galima parduoti .Todėl ir prašo tik tokių daiktų kaip sauskelnės,vitaminai...O iš tikro ten reikia ir šliaužtų ir kojinyčių ir dar daug visko...Kai siūlėme numegzti kojinaitės,sakė ne nereikia,o kai pamačiau,tai gal 5 plonos kojinaitės vienam vaikui uždėtos.Na aišku ne lygis kojines pardavinėti,matyt paklausos neturi.Blink negaliu ...
Na o globos namuose buvome sutiktos labai šiltai .
Ačiū visoms mamytėms prisidėjusioms prie šios akcijos
Niekada būčiau net nepagalvojus kas ten vyksta.Aš neturiu žodžių...
kazi tos aukletojos ir su savo vaikais taip elgiasi idomu butu suzinoti as tik vieno nesuprantu kam eiti dirbti toki darba jai tau jis nepatinka o gal joms malonu skriausti bejegius vaikucius likimo nuskriaustus reike paviesinti butinai kiek gali tai testis
Labai,labai noriu padėkoti visoms mamytėms ,kurios prisidėjo prie šios akcijos Ačiū Jums už Jūsų gerumą
Kadangi pinigėlius rinkome dviese,tai aš pateikiu tik savo ataskaitą.
Rille-50lt.
Paprasta-50lt.
Svietulka-10lt.
Musmirė-33lt.
Allisa-20lt.
Užmirštuolė-30lt.
Smilga-35lt.
Dzukienė-20lt.
Mygy-20lt.
Agotė-50lt.
Pykstu-60lt.
Gžima-40lt.
Leliuga-25lt.
Meškinienė-20lt.+sauskelnės
Nanda-40lt.
Braškutė-40lt.
Ledas-50lt.
Inga-80lt.
Ingrida-100lt.
Viso paaukota pinigėlių:773lt.
Išlaidos:
DVD-130,95lt.
10 knygučių berniukams-61lt.
14 knygučių mergaitėms-82,90lt.
Vitaminai(14 but.)-186,35lt.
53vnt.kinderių- 106lt.
Viso išleista:567,20lt.Liko:205,80lt.Jie bus pravesti leukemija sergančiai Emilijai.
Emutės_mama taip pat perves likutį.
Papildyta:
Visus pirkinių čekius turiu ir juos saugosiu.
Kadangi pinigėlius rinkome dviese,tai aš pateikiu tik savo ataskaitą.
Rille-50lt.
Paprasta-50lt.
Svietulka-10lt.
Musmirė-33lt.
Allisa-20lt.
Užmirštuolė-30lt.
Smilga-35lt.
Dzukienė-20lt.
Mygy-20lt.
Agotė-50lt.
Pykstu-60lt.
Gžima-40lt.
Leliuga-25lt.
Meškinienė-20lt.+sauskelnės
Nanda-40lt.
Braškutė-40lt.
Ledas-50lt.
Inga-80lt.
Ingrida-100lt.
Viso paaukota pinigėlių:773lt.
Išlaidos:
DVD-130,95lt.
10 knygučių berniukams-61lt.
14 knygučių mergaitėms-82,90lt.
Vitaminai(14 but.)-186,35lt.
53vnt.kinderių- 106lt.
Viso išleista:567,20lt.Liko:205,80lt.Jie bus pravesti leukemija sergančiai Emilijai.
Emutės_mama taip pat perves likutį.
Papildyta:
Visus pirkinių čekius turiu ir juos saugosiu.
jau net išsigandau, kai nepamačiau savęs sarašiukę laiku prisiminiau , kad emutės mamytei aš vedžiau pinigėlius...
nu taip negera ant dūšios paliko nuo jūsų patirtų įspūdžių...
nu taip negera ant dūšios paliko nuo jūsų patirtų įspūdžių...