Įkraunama...
Įkraunama...

Alytiškės nepamiršta aplankyti

QUOTE(Emutes_mama @ 2009 10 27, 20:24)

DEMESIO !!!! skelbiu nauja KALEDINE AKCIJA ...  4u.gif

akcija...yra vykdoma...jau keletą metukų iš eilės....tik, kas įdomiausia...jog vienos Alytaus mamyčių atstovės eina atskirai...o kitos irgi atskirai.....tai kviečiu dabar visas norinčias padovanoti vaikams džiugių akimirkų burtis kartu 4u.gif

Pernai aplankėm kūdikių namus....jiems reikia sausklenių, skanėstų...saldainės dar ne visai tinka...nes mažyčiai....galima nebent tiems vyresniems kur 3m. po kinderiuką ar kažką panašaus....tinka vaisiai...ir dar galima prigalvoti variantų...

Globos namuose...jau galima padaryti labiau asmeniškas dovenėles.....(pvz.kideriukas 2lt, muilo burbulai 1lt., knygutės...pvz.vaikučiams patinka lipdukai visokie dalykiukai....galėtų būti pvz. http://www.manoknyga...eliu-knyga.html
tik aikšu kuo daugiau mamyčių kooperuosis...tuo daugiau vaikučių galima apimti....juk ne paslatis jog daugiausia dėmesio susilaukia mažieji...man l.gaila tų pirmokėlių, antrokėlių....ir kt. verysad.gif ...
Gal dar ką sugalvosim 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sonata347 @ 2009 10 27, 21:26)
Labas vakarelis,pas mus namuose yra nemazai minkstu zaisliuku,tai galetumem padovanoti,tikrai nesutrinti,gal vaikams patiktu???

žaisliukų jie turi 4u.gif ...bent jau kūdikių namuose.....nebent globos namuose....

Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 10 28, 01:10)

Globos namuose...jau galima padaryti labiau asmeniškas dovenėles.....(pvz.kideriukas 2lt, muilo burbulai  1lt., knygutės...pvz.vaikučiams patinka lipdukai visokie dalykiukai....galėtų būti pvz. http://www.manoknyga...eliu-knyga.html

žaisliukų jie turi 4u.gif ...bent jau kūdikių namuose.....nebent globos namuose....

Mažiems auklėtoja minėjo geriausia dideliais paveikslėliais spalvinimo knygos.Kinder siurprizas gerai. Muilo burbulai tinka vasarą, jei tokiai kompanijai duosim burbulų nesam tikri,kad jie jų nepapils ant žemės,bus slidu,ten visur linoliaumas(atsiprašau tokio žodžio nemoku parašyt) blush2.gif

Žaislų visur daug. Tiesiog gal mergytėm gražūs gumučiai plaukučiams nepamaišytų,tiesiog ką nors moteriško biggrin.gif Vaikinams,nežinau,neturiu berniukų,gal kitos mamos pasireikš. mirksiukas.gif

Kūdykių namuose yra neįgalių vaikų grupė,ten liūdna,viskas lūžta daugiau nei reikia. Rūbus jiems duoda doh.gif ,tiesiog,ten bet kada galima nunešt aprangos nuo savo vaikų. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2009 10 28, 09:26)

Žaislų visur daug. Tiesiog gal mergytėm gražūs gumučiai plaukučiams nepamaišytų,tiesiog ką nors moteriško biggrin.gif Vaikinams,nežinau,neturiu berniukų,gal kitos mamos pasireikš. mirksiukas.gif

Aš ir apie tą pagalvojau smile.gif .Gal net mamytės pačios gali pagamint.Aš bandysiu paprašyt pas vieną mamytę paprašyt,nes labai gražias gymytes padaro.
Dar maximoj atkreipiau dėmesį į tas mažytes lėlytes baby born,bratz.Tikrai nekainuoja daugiau negu 20 litų,o dar ir akcijos bus.Dar gal kuri mamytė gali jiems lietuviškai įgarsintu filmukų į diskus įrašyti
Berniukams gal kokie laikrodukai tiktu g.gif .
Na dar gal kas pasiūlys ką ax.gif .Būkit aktyvios mamytės ir nelikit abejingos tiems mažyliams.
Atsakyti
žodžiu sugalvosim....

reikia įmesti nuorodėlę....ir kitoms, kurios galėtų prisidėti.... 4u.gif

Jau po knygutę ar kinderiuką tikrai galėtų daug kas...manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 10 28, 09:56)
žodžiu sugalvosim....

reikia įmesti nuorodėlę....ir kitoms, kurios galėtų prisidėti.... 4u.gif

Jau po knygutę ar kinderiuką tikrai galėtų daug kas...manau g.gif

drinks_cheers.gif
Emutes_mama tegul sužino kiek yra mergaičių ir kiek berniukų.
Atsakyti
Paskaitinėjau kitus paramos skyrelius blush2.gif ,tai kilo įdėja.Gal ir mes renkame pinigėliais g.gif .Kas kiek galės tiek praves,kad ir 5lt.
Nes tikrai jiems geriau nupirkti tortą,ar kinderiuką ,o ne saldaines maišiukuose nešt.Tada ir konkrečiau žinotumėm kiek pinidėlių galima skirti vienam vaikučiui.
Ką mamos manot apie tai?
Apie Kūdikių namus jau kita kalba.Pravers ir Jūsų paaukotos kelios sauskelnės.
Man po apsilankymo susidarė toks vaizdas kad tų saldainukų ir sausainukų geriau nenešt g.gif
Na aš tik išsakiau savo nuomonę,nepykit jei ką užgavau. 4u.gif
Būkit mamytės aktyvesnės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 10 28, 14:18)
Paskaitinėjau kitus paramos skyrelius  blush2.gif ,tai kilo įdėja.Gal ir mes renkame pinigėliais  g.gif .Kas kiek galės tiek praves,kad ir 5lt.
Nes tikrai jiems geriau nupirkti tortą,ar kinderiuką ,o ne saldaines maišiukuose nešt.Tada ir konkrečiau žinotumėm kiek pinidėlių galima skirti vienam vaikučiui.
Ką mamos manot apie tai?
Apie Kūdikių namus jau kita kalba.Pravers ir Jūsų paaukotos kelios sauskelnės.
Man po apsilankymo susidarė toks vaizdas kad tų saldainukų ir sausainukų geriau nenešt g.gif
Na aš tik išsakiau savo nuomonę,nepykit jei ką užgavau. 4u.gif
Būkit mamytės aktyvesnės  mirksiukas.gif

pvz. kūdikių namuose, tai tinka sausainiukai ir javinukai...jie kai gavo pernai...tai kiekvienas kaip voveriukas laikė tą sausainį apsikabinęs.....

o vat vyresniems globos namuose...jau kitaip...

o aš galvoju taip....pvz. aš galiu padaryti kokiems trims vaikučiams po dovanėlę asmeninę....dar kažkiek vaišių į kūdikių namus nupirkti...bet tos mamytės kurios negali pilnos dovanėlės pvz. už 15 lt...ar kiek ten....tai gali vesti į saskaitėlę kad ir po 5 litukus....
Papildyta:
QUOTE(leliuga @ 2009 10 28, 09:26)
. Muilo burbulai tinka vasarą, jei tokiai kompanijai duosim burbulų nesam tikri,kad jie jų nepapils ant žemės,bus slidu,ten visur linoliaumas

į laukutį eina visais sezonais...nebent l.prastas oras....
pagalvojau, kad jiems atrakcija būtų mirksiukas.gif ....
pvz. kad ir naujų metų dieną...visi su savo burbulais.... smile.gif ...gal kažką panašaus galima sugalvorti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotė: 28 spalio 2009 - 14:41
Sveikos mamytes 4u.gif
Aciu, mamytei kuri parode sia tema 4u.gif

Noreciau vaikuciams ir as padeti.
Prisijungiu prie jusu organizuojamos akcijos.

Jei galima, tai turiu pora pasiulymu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2009 10 28, 14:57)
Sveikos mamytes 4u.gif
Aciu, mamytei kuri parode sia tema 4u.gif
Noreciau vaikuciams ir as padeti.
Prisijungiu prie jusu organizuojamos akcijos.

Jei galima, tai turiu pora pasiulymu. ax.gif

tu deliok deliok mintis smile.gif nes as tai kai neturiu ka pasakyt tai tyliu... ir laukiu kas ka pasakis
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2009 10 28, 15:03)
tu deliok deliok mintis smile.gif nes as tai kai neturiu ka pasakyt tai tyliu... ir laukiu kas ka pasakis

Na vistiek gal turite kokių įdėjų mirksiukas.gif
Svarbu visos turėtu noro prisijungt,kad ir maža smulkmenėle 4u.gif
Atsakyti
As taip galvoju, kad dauguma einanciu nesa daiktus, kurie yra suvalgomi, supiesiami ir pan., bet jiems reikia bendravimo, silumos ir bent kokio psichologinio demesio. Jei prie tu dovaneliu suorganizuotume jims kazkokia bendra veikla su visomis mamytes, kurios jiems padetu ir kartu kazka veiktu.

As is savo puses galiu pasiulyti jiems velimo pamokele, per kuria galetu sau pasigaminti dovanele kaledoms. Tarkim mergytes auskariukus ar koke riesine, o berniukai gal koki paveiksliuka. Arba visi po paveiksliuka ir kad jiems tas daiktas liktu ir nebutu vienkartinis. Na... kad jis primintu tetu apsilankyma ir geruma.
Manau, kad ir kitos kazka pasiulys, o tada galite spresti ka pasirinkti.

Cia mano tokie pamastymai.

Kudykiu namams as galeciau padovanoti sauskelniu ir patiems maziausiems veltas tapkytes.
Aisku dar priklauso kiek tu maziuliu yra. As cia kalbu apie kudykius iki kokiu 3-4men.

Tokios mano mintys 4u.gif
Atsakyti
mielai prisidėsiu 4u.gif
Minčių pačiai kol kas nekilo, bet drąsiai galiu sakyt, kad bent vieną dovanėlę suruoščiau 4u.gif taip pat galiu įrašyt lietuviškų vaikiškų filmų, dainelų...
Atsakyti