merginos kaip sekėsi internate?
Aš vis galvoju,kad galėjau pažymėt kai kuriuos daiktus,(vitaminus tikrai)bet jau kaip sakant šaukštai po pietų
QUOTE(leliuga @ 2009 12 19, 21:21)
Aš vis galvoju,kad galėjau pažymėt kai kuriuos daiktus,(vitaminus tikrai)bet jau kaip sakant šaukštai po pietų
kaip suprast
QUOTE(leliuga @ 2009 12 19, 21:21)
galejot
Liūdna....prieš akis vis stovi surištos vaikučio kojos....atimami barniai....,už kampo pasislėpusios auklėtojos ir kemšančios grybukus...Šlykštu....Net purto mane nuo patirtų vaizdų.
Leliuga,nemanau kad ten padėtu daiktų pažymėjimas.Baisios moterys ten dirba.
Užmirštuole,iš kūdikių namų yra pardavinėjami daiktai:sauskelnės,kūdikių maistelis,vitaminai,na ir viską ką galima parduoti .Todėl ir prašo tik tokių daiktų kaip sauskelnės,vitaminai...O iš tikro ten reikia ir šliaužtų ir kojinyčių ir dar daug visko...Kai siūlėme numegzti kojinaitės,sakė ne nereikia,o kai pamačiau,tai gal 5 plonos kojinaitės vienam vaikui uždėtos.Na aišku ne lygis kojines pardavinėti,matyt paklausos neturi.Blink negaliu ...
Na o globos namuose buvome sutiktos labai šiltai .
Ačiū visoms mamytėms prisidėjusioms prie šios akcijos
Leliuga,nemanau kad ten padėtu daiktų pažymėjimas.Baisios moterys ten dirba.
Užmirštuole,iš kūdikių namų yra pardavinėjami daiktai:sauskelnės,kūdikių maistelis,vitaminai,na ir viską ką galima parduoti .Todėl ir prašo tik tokių daiktų kaip sauskelnės,vitaminai...O iš tikro ten reikia ir šliaužtų ir kojinyčių ir dar daug visko...Kai siūlėme numegzti kojinaitės,sakė ne nereikia,o kai pamačiau,tai gal 5 plonos kojinaitės vienam vaikui uždėtos.Na aišku ne lygis kojines pardavinėti,matyt paklausos neturi.Blink negaliu ...
Na o globos namuose buvome sutiktos labai šiltai .
Ačiū visoms mamytėms prisidėjusioms prie šios akcijos
negaliu patikėt, kažkas baisaus
o gal kaip nors šitą reikalą išviešint reiktų
o gal kaip nors šitą reikalą išviešint reiktų
Labas
...Braškute, ką padarysi, kamerų reikia,va tai pamatytumėm iš tikro Man ir vaiko surištos kojos ir prižiūrėtojos atrišinėjimai slapčia pakišus ranką po koldryte Gerai,kad į dėžes vaikų nekiša.
Papildyta:
kamerų reikia,kitaip nieko neįrodysi.
...Braškute, ką padarysi, kamerų reikia,va tai pamatytumėm iš tikro Man ir vaiko surištos kojos ir prižiūrėtojos atrišinėjimai slapčia pakišus ranką po koldryte Gerai,kad į dėžes vaikų nekiša.
Papildyta:
QUOTE(Sarlatane77 @ 2009 12 20, 10:19)
kamerų reikia,kitaip nieko neįrodysi.
QUOTE(leliuga @ 2009 12 20, 10:26)
Labas
o tai ta vaika miegantį surištą laikė? nesuvokiama
ir jus matėt kaip jos valgė grybukus?
paskaičiau ir net šiurpas nukrėtė baisu......trūksta žodžių ką nors parašyti labai liūdna kai tokie žmonės dirba su vaikais
net šiurpas nukrėtė...manau, reikėtų viešinti kaip nors... negera
Neatsigaunu....,nepasimirš tie vaizdai man niekada
Šarlatane mačiau kaip rijo grybukus .Nuo visų tų vaizdų buvau šokiruota.Galvoju kad reikėjo ir tai auklėtojai pasakyti kad jau nuklok tą vaikutį ir normaliai atrišk vaikui kojas,o ne po kaldra ten kuiskis atrišdama.Ir tai reikėjo palinkėt skanaus kertant grybukus Aplamai baisu,baisu,baisu.....
Rytoj skambinsiu vyr.auklėtojai ir padėkosiu už ''malonų''priėmimą.Dar Pykstu sakė straipsnį apie tai parašys.Kol kas tiek,nes forumas viešas ir daugiau nerašysiu kokie planai.
Vėliau parašysiu ataskaitą,nes užmigau tik 6 ryto
Šarlatane mačiau kaip rijo grybukus .Nuo visų tų vaizdų buvau šokiruota.Galvoju kad reikėjo ir tai auklėtojai pasakyti kad jau nuklok tą vaikutį ir normaliai atrišk vaikui kojas,o ne po kaldra ten kuiskis atrišdama.Ir tai reikėjo palinkėt skanaus kertant grybukus Aplamai baisu,baisu,baisu.....
Rytoj skambinsiu vyr.auklėtojai ir padėkosiu už ''malonų''priėmimą.Dar Pykstu sakė straipsnį apie tai parašys.Kol kas tiek,nes forumas viešas ir daugiau nerašysiu kokie planai.
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 20, 10:44)
Neatsigaunu....,nepasimirš tie vaizdai man niekada
nesinervuok jau, kitaip dabar jau nebus , suprantu kaip sunku
nėjau dėl to kad per sunku man tai, būčiau graudinusis dėl mažučių, bet kad pamatyt ka jus pamatėt net mintis nekilo....
reikia tokiems dalykams viešumos, būtinai....
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 20, 10:44)
brrr.... nebegaliu net skaityti- akmuo ant krūtinės... jau skaitant sunku ištverti, o jums matant... laikykimės, mamytės... labai linkiu, kad planai būtų įgyvendinti