Aš važiuoju į kūdykių namus tikrai, o dėl globos namų negarantuoju, nors turiu visą krūvą rūbelių pririnkus ir sauskelnių poką... ir žinoma kompaktų su filmais
Braškute, galiu aš tave prigriebt, tik man tiksliau paaiškink kur ta mokykla, bo aš nevietinė sakyk man mokyklos pavadinimą, tai MB man paaiškins
Mergytes,bukit geros,perduokit peledziuku grupes aukletojom didelius linkejimus nuo Akviles..pasakykit,kad yra visu ziauriai mylima ir aplamai ji tobula kai ja isisvezem,buvau ziauriai susijaudinus ir nieko nepaklausiau apie nuotraukas..Bukit gerutes,paklauskit,ar yra galimybe,kad atsiustu per kompa..Jai ka,paimkit ju duomenis labai labai prasau..
Nepavyks man prie Jūsų prisijungti...
Sėkmės visoms rytoj, gražių akimirkų ir neišdildomų (o jie turbūt ir negali būt kitokie šiuo atveju) įspūdžių...
Sėkmės visoms rytoj, gražių akimirkų ir neišdildomų (o jie turbūt ir negali būt kitokie šiuo atveju) įspūdžių...
mamytės, aš rytoj negalėsiu prisijungti... bet širdyje aš su jumis ačiū, kad organizavote tokią gražią ir šiltą akciją
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 18, 19:01)
jei ką...duok žinią ...
tikiuosi, kad man pavyks....nes tariausi, kad išleistų...
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 19, 09:28)
Iki
As taip pat su vyru atvaziuoju.
JasVita, arba Braskute, nezinau kur tiklsiai yra kudikiu namai, gal galim kartu nuvaziuot?
JasVita, arba Braskute, nezinau kur tiklsiai yra kudikiu namai, gal galim kartu nuvaziuot?
Labas,
Aciu visoms iniciatyvioms mamytems uz kompanija ir bendras idejas!
Jus visos esat nuostabios...
Aciu visoms iniciatyvioms mamytems uz kompanija ir bendras idejas!
Jus visos esat nuostabios...
gaila bet musu tetukas tik ka izenge i namus susales pavarges, labai liudna kad nepavyko si kart vaikuciu aplankyt
musu tetukas vis dar neiziangia.....