Įkraunama...
Įkraunama...

Alytiškės nepamiršta aplankyti

Aš važiuoju į kūdykių namus tikrai, o dėl globos namų negarantuoju, nors turiu visą krūvą rūbelių pririnkus ir sauskelnių poką... ir žinoma kompaktų su filmais smile.gif

Braškute
, galiu aš tave prigriebt, tik man tiksliau paaiškink kur ta mokykla, bo aš nevietinė ax.gif sakyk man mokyklos pavadinimą, tai MB man paaiškins lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergytes,bukit geros,perduokit peledziuku grupes aukletojom didelius linkejimus nuo Akviles..pasakykit,kad yra visu ziauriai mylima ir aplamai ji tobula wub.gif kai ja isisvezem,buvau ziauriai susijaudinus ir nieko nepaklausiau apie nuotraukas..Bukit gerutes,paklauskit,ar yra galimybe,kad atsiustu per kompa..Jai ka,paimkit ju duomenis 4u.gif labai labai prasau..
Atsakyti
Nepavyks man prie Jūsų prisijungti...
Sėkmės visoms rytoj, gražių akimirkų ir neišdildomų (o jie turbūt ir negali būt kitokie šiuo atveju) įspūdžių...
Atsakyti
mamytės, aš rytoj negalėsiu prisijungti... bet širdyje aš su jumis 4u.gif 4u.gif ačiū, kad organizavote tokią gražią ir šiltą akciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 18, 19:01)
Kas gali rytoj mane paiimti nuo vidzgirio mokyklos ? blush2.gif
Atsirado nenumatytų kliučių  doh.gif

jei ką...duok žinią mirksiukas.gif ...

tikiuosi, kad man pavyks....nes tariausi, kad išleistų...
Atsakyti
Labas rytas,
Viskas tvarkoje,atveš mane iki Kūdikių namų.
Iki susimatymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 19, 09:28)
Labas rytas,
Viskas tvarkoje,atveš mane iki Kūdikių namų.
Iki susimatymo  4u.gif

Iki 4u.gif
Atsakyti
As taip pat su vyru atvaziuoju.
JasVita, arba Braskute, nezinau kur tiklsiai yra kudikiu namai, gal galim kartu nuvaziuot?
Atsakyti
Labas,

kiek mūsų eina?
Atsakyti
Labas,

Aciu visoms iniciatyvioms mamytems uz kompanija ir bendras idejas!
Jus visos esat nuostabios... 4u.gif
Atsakyti
gaila bet musu tetukas tik ka izenge i namus verysad.gif susales pavarges, labai liudna kad nepavyko si kart vaikuciu aplankyt verysad.gif
Atsakyti
musu tetukas vis dar neiziangia.....
Atsakyti