Vyne, manau,kad Kaledos yra tas metas, kai vaikai ypac tikisi stebuklu... o mes jeigu galim nors kiek prisideti prie tu stebuklu tai ta ir darom... juk jus nezinote musu planu,kodel ir kaip mes tai darom... o duodami - mes mokome juos taip pat duoti... ir nebutinai vaikai is vaiku namu yra nedekingi ir nemokantys duoti... aplink pilna nedekingu ir besirdziu zmoniu augusiu ne vaiku namuose ... jie ir taip yra labiau nuskriausti,nei mes visi ... O mes nesmerkiame tu zmoniu kurie neprisideda, tiesiog piktinames,kad tie kuriems tai mazai kainuotu-neprisideda, o kiti is paskutiniuju dalinasi kasniu...
Taigi neieskokime blogo grazioje akcijoje
QUOTE(rille @ 2009 12 18, 13:48)
O mes nesmerkiame tu zmoniu kurie neprisideda, tiesiog piktinames,kad tie kuriems tai mazai kainuotu-neprisideda, o kiti is paskutiniuju dalinasi kasniu...
Bet ar teisinga yra piktintis? Kodėl jie turi prisidėti, todėl , kad jūs sugalvojote tokią akciją? Gal jie jau yra parėmę arba žada paremti kokią neturtingą šeimą?
Aš visada maniau, kad geriausi ir kilniausi darbai yra daromi tyliai, asmeniškai ir nevarant ant kitų.
Tiesiog tiek.
Neieškokime
QUOTE(Vynė @ 2009 12 18, 14:59)
Bet ar teisinga yra piktintis? Kodėl jie turi prisidėti, todėl , kad jūs sugalvojote tokią akciją? Gal jie jau yra parėmę arba žada paremti kokią neturtingą šeimą?
Aš visada maniau, kad geriausi ir kilniausi darbai yra daromi tyliai, asmeniškai ir nevarant ant kitų.
Tiesiog tiek.
Neieškokime
Tiesiog tiek.
Neieškokime
na vat jūs piktinatės dėl mūsų... bent jau toks vaizdas susidaro...
o mes čia dalinamės ir gerom emocijom, kartais ir blogom, nes toks jau gyvenimas... juk natūralu, jei stengiesi ir nepavyksta, tai norisi "pasibėdavoti" "pasibarti"... ir tai nereiškia, kad mes tiem žmonėm kurie neprisideda prie mūsų linkim ko nors negero... tiesiog mes čia dalinamės savo rūpestėliais... o kaip kam atrodo iš šono... tegu atrodo... ir niekas čia niekam jokių pliusų tikrai nededa ir nesideda, kurios padeda ir stengiasi, tą daro ne dėl savo gerovės...
QUOTE(JasVita @ 2009 12 18, 14:25)
Oi tikrai ne, kol nebuvo pavaryta ant tų kurie neprisideda, tol ir tolerantiškai tylėjau....
Gerai baigiam, sėkmės
QUOTE(Vynė @ 2009 12 18, 15:33)
Oi tikrai ne, kol nebuvo pavaryta ant tų kurie neprisideda, tol ir tolerantiškai tylėjau....
Gerai baigiam, sėkmės
Gerai baigiam, sėkmės
baigiam baigiam
Ech ..... galiu tik tiek pasakyti kad visuomet atsiras zmoniu, kurie kazkuo liks nepatenkinti, dar yra dalis zmoniu, kurie jaucia pasitenkinima kai kazkas konfliktuoja...... arteja Kaledos stebuklu metas.... situacia ir taip ne kokia Lt su tom krizem ir t.t. galvos issuztos, o dar blogai nusiteikusiu zmoniu komentarai... nieks nieko is nieko nereikalauja, nieks nieko neprase, visi kas norejo prisidejo, o jei visi galvotu, kad vaikus galima pamaloninti tik pasiemus namo tai kazin ar jau jie laimingesni butu.... tikrai matem kaip vaikuciu akytes nusvito kaip atejom aplankyti, kaip tortuka valge ir luksteno kinderiukus... juk svarbiausia, kad mazos sirdutes nors kiek pasidziaugtu....... cia aisku tik mano nuomone
Patarkite,
Ka tik gavau 100 LT is vyro tetos, kuriuos ji nori paskirti vaikuciams - ka pirkti?
Papildyta:
1. Obuoliuku prasiau kudikiu namams, kudikiai i talka neis.As nekaltinu, kiekvieno teise rinktis.As esu nepatenkinta,kad zmones nemoka kalbeti graziai, o aiskina savo gyvenimo filosofijas ir pan. Ka reiskia,kai zmogus pasako: "pripazistu tik Editos Mildazytes akcijas".Labai noriu tiketi,kad tai yra ne todel,kad ji parodo reportaza, pagiria ir viesai sako,kokie tie remejai nuostabus....
Kita vertus, net jei yra tik taip, tai irgi nieko smerktino, bet visur visada galima kalbeti zmogiskai....
2.Einam ne tik per sventes...ejom ir pries pora menesiu....
Ka tik gavau 100 LT is vyro tetos, kuriuos ji nori paskirti vaikuciams - ka pirkti?
Papildyta:
QUOTE(Vynė @ 2009 12 18, 11:48)
1.Aš manyčiau taip kalbėti negražu. Jūs sugavojote eiti pas vaikus, tai kodėl piktinatės, kad kiti to nedaro. Jūs nežinote, kokią paramą teikia žmonės, kokia labdara užsiima. Kodėl yra manoma, kad jei aš sugalvojau, tai kiti turi daryti, nes kitaip jie buki ir nejautrūs.
Dėl talkos, tai teisi ta direktorė, vaikų globos namų auklėtiniai užauga tik imdami, jų niekas nemoko ir duoti ir užsidirbti. Visai normalu kad paaugliai galėtų kažką padėti soduose.
2.Pasakysiu paprastai. Esu prieš visokius ėjimus prieš Kalėdas, tipo užsidėsiu sau pliusiuką.
Dėl talkos, tai teisi ta direktorė, vaikų globos namų auklėtiniai užauga tik imdami, jų niekas nemoko ir duoti ir užsidirbti. Visai normalu kad paaugliai galėtų kažką padėti soduose.
2.Pasakysiu paprastai. Esu prieš visokius ėjimus prieš Kalėdas, tipo užsidėsiu sau pliusiuką.
1. Obuoliuku prasiau kudikiu namams, kudikiai i talka neis.As nekaltinu, kiekvieno teise rinktis.As esu nepatenkinta,kad zmones nemoka kalbeti graziai, o aiskina savo gyvenimo filosofijas ir pan. Ka reiskia,kai zmogus pasako: "pripazistu tik Editos Mildazytes akcijas".Labai noriu tiketi,kad tai yra ne todel,kad ji parodo reportaza, pagiria ir viesai sako,kokie tie remejai nuostabus....
Kita vertus, net jei yra tik taip, tai irgi nieko smerktino, bet visur visada galima kalbeti zmogiskai....
2.Einam ne tik per sventes...ejom ir pries pora menesiu....
aš tai tik tiek galiu pasakyt...mūsų vaikai irgi visko turi ir valgyt ir žailslų ir rūbų...bet vistiek nori naujų....DOVANŲ....juk šventės....
pati pernai mačiau ...kaip apsikabinę graužė sausainiukus kaip voveriukai akytės žibėjo...
beabėjo geriausia jiems būtų namų šiluma...bet ką gali duoti tą duodi.....
pati pernai mačiau ...kaip apsikabinę graužė sausainiukus kaip voveriukai akytės žibėjo...
beabėjo geriausia jiems būtų namų šiluma...bet ką gali duoti tą duodi.....
QUOTE(JasVita @ 2009 12 18, 14:25)
o mes čia dalinamės ir gerom emocijom, kartais ir blogom, nes toks jau gyvenimas... juk natūralu, jei stengiesi ir nepavyksta, tai norisi "pasibėdavoti" "pasibarti"... ir tai nereiškia, kad mes tiem žmonėm kurie neprisideda prie mūsų linkim ko nors negero... tiesiog mes čia dalinamės savo rūpestėliais... o kaip kam atrodo iš šono... tegu atrodo... ir niekas čia niekam jokių pliusų tikrai nededa ir nesideda, kurios padeda ir stengiasi, tą daro ne dėl savo gerovės...
Butent....
Nelinkejau niekada niekam negero. Galeciau daug daug rasyti sita tema, bet kam?...Niekas nepasikeis.Gerbiu ta zmogu uz daugeli dalyku, todel manau,kad galiu ir issakyti savo nusivylima.
Mano tevelis augo tuose Alytaus vaiku globos namuose...jauciu jiems dekinguma uz tai - jie uzaugino dideli ir nuostabu zmogu, kuris ismoke mane dalintis ir nebut abejingai.
QUOTE(Vynė @ 2009 12 18, 10:48)
Pasakysiu paprastai. Esu prieš visokius ėjimus prieš Kalėdas, tipo užsidėsiu sau pliusiuką. Kilnus darbas, bet ar tikrai. Daugiau mada. Paskui visus metus ir galvos nesuksiu. Nevertinu tų nešimų visokių į vaikų namus, rūbų, žaislų, saldainių, visko jie turi ir yra bene labiausiai aprupinta socialinė grupė. Jiems reikia visai kito, reikia šeimos, reikia atostogų šeimoje, reikia savaitgalių , kad galėtų kažkur išvykti, reikia šeimos ,kuri palaikytų, padėtų įsitvirtinti gyvenime. Aišku, nėra kažkas blogo tokios akcijos, tačiau kas darot tai ir darykit, nesmerkit kas neprisideda, jie gal būt kažkam kitam yra daug daugiau padėję.
Dabar apmėtykit mane pomidorais.
Dabar apmėtykit mane pomidorais.
Na nieko aš nesmerkiu,bet kai man pradeda grąsinti mokesčių inpekcija kad aš organizuoju tokią akciją,tai trūksta žodžių.Be to,to asmens aš net nekalbinau prisidėti prie akcijos,jisai net sm neprisijungęs,o tik skaitinėja ir mums susitikus pareiškia:''nebijai mokesčių inpekcijos''
Taip pat visos mes puikiai suprantame ko labiausiai vaikučiams reikia.Na tikrai ne kiekviena turi galimybę pasiimti nors vieną vaikutį per šventes,atostogas.
Ir dar,mes ne tik per Kalėdas organizuojame akcijas
Manau kad būrys,garsiai savo nuomonę reiškiančių ir diskutuojančių mamyčių gali daugiau nuveikti,nei viena
Papildyta:
Situacija nepasikeitė,į Kūdikių namus einame 11 val.
as labai labai tikiuosi kad ryt tevelis gris laiku ir bent pas vaikucius globos namuose galesiu nukeliauti su jumis