QUOTE(pykstu @ 2009 12 17, 14:08)
Na, bjauru man kai zmones tokie nejautrus ir buki pasidaro...
bet tokie Luksnenai....pradejo rekti,kad i talka tai neateina niekas.O kas turi ateit - kudikiai ar vaikai?...
Aš manyčiau taip kalbėti negražu. Jūs sugavojote eiti pas vaikus, tai kodėl piktinatės, kad kiti to nedaro. Jūs nežinote, kokią paramą teikia žmonės, kokia labdara užsiima. Kodėl yra manoma, kad jei aš sugalvojau, tai kiti turi daryti, nes kitaip jie buki ir nejautrūs.
Dėl talkos, tai teisi ta direktorė, vaikų globos namų auklėtiniai užauga tik imdami, jų niekas nemoko ir duoti ir užsidirbti. Visai normalu kad paaugliai galėtų kažką padėti soduose.
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 17, 15:54)
Nenoriu aš čia viešai rašyti,bet tokio nesupratingumo,abejingumo,nepasitikėjimo sulaukiau iš kai kurių asmenų,kad norėjosi viską mesti
Pasakysiu paprastai. Esu prieš visokius ėjimus prieš Kalėdas, tipo užsidėsiu sau pliusiuką. Kilnus darbas, bet ar tikrai. Daugiau mada. Paskui visus metus ir galvos nesuksiu. Nevertinu tų nešimų visokių į vaikų namus, rūbų, žaislų, saldainių, visko jie turi ir yra bene labiausiai aprupinta socialinė grupė. Jiems reikia visai kito, reikia šeimos, reikia atostogų šeimoje, reikia savaitgalių , kad galėtų kažkur išvykti, reikia šeimos ,kuri palaikytų, padėtų įsitvirtinti gyvenime. Aišku, nėra kažkas blogo tokios akcijos, tačiau kas darot tai ir darykit, nesmerkit kas neprisideda, jie gal būt kažkam kitam yra daug daugiau padėję.
Dabar apmėtykit mane pomidorais.