Įkraunama...
Įkraunama...

Alytiškės nepamiršta aplankyti

QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 16, 17:24)
blink.gif Aš vakar skambinau,klausiau ar neserga vaikučiai,sakė tik keli kūdikiai truputuką serga.Dar pasitikslinau ar tinka jiems 11 val,sakė viskas gerai,lauksime .Gal tada dar penktadienį reikia pasiskambinti  g.gif

manau 5dienį reik perklaust, nes ji šią naktį dirbo, tai sakė darbo tikrai daug turėjo nes vaikučiai su aukštom temperatūrom...
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 16, 15:24)
Smagu  thumbup.gif ,gal ir Užmirštuolei pavyks atsilaisvinti nuo darbų  ax.gif

anyta Vilniuj ligoninej jei viskas gerai tai leksiu pas vaikucius, jei nelabai tai teks sestadieni vaziuot i Vilniu lankyt unsure.gif
Atsakyti

"Luksnenu sodu"direktore ka tik atsake,kad vaiku globos namams obuoliu neskirs...Nors pazadejau jai reklama laikrastyje ir t.t. Sake ji pati gali nunest (tik aisku nenes)...
Na, bjauru man kai zmones tokie nejautrus ir buki pasidaro...
Suprantu Kraft foods - jie daug labai ka remia, gal ir negali i kiekviena sureaguot prasantiji, bet tokie Luksnenai....pradejo rekti,kad i talka tai neateina niekas.O kas turi ateit - kudikiai ar vaikai?...

Na, nuvesiu is savo tevu obuoliu,kaip ir praejusi karta, bet kraujas tikrai verda...
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2009 12 17, 13:08)
"Luksnenu sodu"direktore ka tik atsake,kad vaiku globos namams obuoliu neskirs...Nors pazadejau jai reklama laikrastyje ir t.t. Sake ji pati gali nunest (tik aisku nenes)...
Suprantu Kraft foods - jie daug labai ka remia, gal ir negali i kiekviena sureaguot prasantiji, bet tokie Luksnenai....pradejo rekti,kad i talka tai neateina niekas.O kas turi ateit - kudikiai ar vaikai?...

Na, nuvesiu is savo tevu obuoliu,kaip ir praejusi karta, bet kraujas tikrai verda...

O, Dieve, negi gaila jiems tų kelių dėžių obuoliukų doh.gif Jau tikrai skrudžai. blink.gif O Kraft foods irgi atsisakė?

O, aš deja, negalėsiu rytoj verysad.gif Norėjau pirmąkart nueit pas vaikučius, bet mano mažasis serga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JasVita @ 2009 12 16, 15:32)
manau 5dienį reik perklaust, nes ji šią naktį dirbo, tai sakė darbo tikrai daug turėjo nes vaikučiai su aukštom temperatūrom...

Būtinai paskambinsiu penktadienį.
QUOTE(Užmirstuole @ 2009 12 16, 15:37)
anyta Vilniuj ligoninej jei viskas gerai tai leksiu pas vaikucius, jei nelabai tai teks sestadieni vaziuot i Vilniu lankyt  unsure.gif

4u.gif

QUOTE(pykstu @ 2009 12 17, 13:08)

Manęs jau niekas nebestebina doh.gif .Nenoriu aš čia viešai rašyti,bet tokio nesupratingumo,abejingumo,nepasitikėjimo sulaukiau iš kai kurių asmenų,kad norėjosi viską mesti blush2.gif
Ačiū Tau Pykstu už pastangas,nesvarbu kad jos be atsako,bet vistiek ačiū Tau labai 4u.gif
QUOTE(ekomama @ 2009 12 17, 13:58)

O, aš deja, negalėsiu rytoj  verysad.gif Norėjau pirmąkart nueit pas vaikučius, bet mano mažasis serga  verysad.gif

Mes einame šeštadienį mirksiukas.gif .
Sveikatukės mažiukui 4u.gif
Atsakyti
Uzsakiau 4 kg grybuku - galesim didesniems kudikiu namuose padalint...

Obuoliu paimsiu is savo teveliu sodo.

Parasysiu straipsni i "Alytaus naujienas" ir "Mamyciu klubo"portala...gal kita karta bus daugiau, atkreipianciu demesi.As tikiuosi...

Be to, "Mamyciu klubo TV"zadejo atvaziuoti po Nauju ir padaryti reportaza apie musu miesto nuskriaustus vaikucius...
Papildyta:
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 17, 15:54)
:
Ačiū Tau Pykstu už pastangas,

Praktiskai visi klausia - kokia cia organizacija?...Visos didesnes istaigos, tokios kaip "Vilniaus pergale" nori,kad viskas vyktu oficialiai, kad mes turetume kazkoki statusa, pvz. butume VŠĮ ar pan. Ju vidaus tvarkos taisykles, buhalterija reikalauja apskaitos.
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2009 12 17, 16:23)
Uzsakiau 4 kg grybuku - galesim didesniems kudikiu namuose padalint...

Obuoliu paimsiu is savo teveliu sodo.

Parasysiu straipsni i "Alytaus naujienas" ir "Mamyciu klubo"portala...gal kita karta bus daugiau, atkreipianciu demesi.As tikiuosi...

Be to, "Mamyciu klubo TV"zadejo atvaziuoti po Nauju ir padaryti reportaza apie musu miesto nuskriaustus vaikucius...
Papildyta:
Praktiskai visi klausia - kokia cia organizacija?...Visos didesnes istaigos, tokios kaip "Vilniaus pergale" nori,kad viskas vyktu oficialiai, kad mes turetume kazkoki statusa, pvz. butume VŠĮ ar pan. Ju vidaus tvarkos taisykles, buhalterija reikalauja apskaitos.

Ačiū Tau dar kartelį 4u.gif
Tai va,kad kreipiantis į firmas visada išgirsti tą klausimą:''kas čia per organizaciją''?Mane dar ir su mokesčių inspekcija pagąsdino doh.gif
Ai....,svarbu mums bus gera širdyse,atlikus kilnų darbą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 17, 17:33)

Ai....,svarbu mums bus gera širdyse,atlikus kilnų darbą  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif labai norėčiau ir aš su jumis kartu mirksiukas.gif bet...gal per kitas šventes mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Į kūdikių namus paskambinsiu vėliau.Dabar lekiu nupirkti dar vieną knygutę,nes pasikeitė berniukų skaičius.Kokią 15 val.parašysiu kokia situacija kūdikių namuose.
Atsakyti
Labas
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 17, 18:33)
Ačiū Tau dar kartelį  4u.gif
Tai va,kad kreipiantis į firmas visada išgirsti tą klausimą:''kas čia per organizaciją''?Mane dar ir su mokesčių inspekcija pagąsdino  doh.gif
Ai....,svarbu mums bus gera širdyse,atlikus kilnų darbą  wub.gif

biggrin.gif pirmą kartą tokis jovalas užvirė,sakyčiau geriau mažiau,negu tokie rėmėjai.Mes juk einam tiesiog pas vaikus,nėra tiek svarbu kiekis kiek ir ko atnešim,nealkani jie ten. Aišku norim geriau,bet gaunasi kaip visuomet. doh.gif
Nebūtina laukt kalėdų ir taip galim daryt gerus darbelius mirksiukas.gif Nesigadinkit nuotaikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2009 12 17, 14:08)

bet tokie Luksnenai....pradejo rekti,kad i talka tai neateina niekas.O kas turi ateit - kudikiai ar vaikai?...

Aš manyčiau taip kalbėti negražu. Jūs sugavojote eiti pas vaikus, tai kodėl piktinatės, kad kiti to nedaro. Jūs nežinote, kokią paramą teikia žmonės, kokia labdara užsiima. Kodėl yra manoma, kad jei aš sugalvojau, tai kiti turi daryti, nes kitaip jie buki ir nejautrūs.
Dėl talkos, tai teisi ta direktorė, vaikų globos namų auklėtiniai užauga tik imdami, jų niekas nemoko ir duoti ir užsidirbti. Visai normalu kad paaugliai galėtų kažką padėti soduose.
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 17, 15:54)
Nenoriu aš čia viešai rašyti,bet tokio nesupratingumo,abejingumo,nepasitikėjimo sulaukiau iš kai kurių asmenų,kad norėjosi viską mesti  blush2.gif

Pasakysiu paprastai. Esu prieš visokius ėjimus prieš Kalėdas, tipo užsidėsiu sau pliusiuką. Kilnus darbas, bet ar tikrai. Daugiau mada. Paskui visus metus ir galvos nesuksiu. Nevertinu tų nešimų visokių į vaikų namus, rūbų, žaislų, saldainių, visko jie turi ir yra bene labiausiai aprupinta socialinė grupė. Jiems reikia visai kito, reikia šeimos, reikia atostogų šeimoje, reikia savaitgalių , kad galėtų kažkur išvykti, reikia šeimos ,kuri palaikytų, padėtų įsitvirtinti gyvenime. Aišku, nėra kažkas blogo tokios akcijos, tačiau kas darot tai ir darykit, nesmerkit kas neprisideda, jie gal būt kažkam kitam yra daug daugiau padėję.
Dabar apmėtykit mane pomidorais. smile.gif
Atsakyti
Vyne nemetys niekas cia pomidorais biggrin.gif na bent as, nes puikiai suprantu ka nori paskyti smile.gif kiekvienas turim savo nuomone. As pasiimti per atostogas nedrysciau kolkas dar vaikucio, bet kazkuom pamaloninti galiu, o kuom galiu tuom ir pamaloninu biggrin.gif
Atsakyti