Laba
Susisiekiau su Emilijos mamytę ir gavau sąskaitėlės nr. .Mažylė ir jos mamytė siunčia mums šilčiausius linkėjimus ir daug oro bučinukų
Laukiu kol paaiškės situaciją dėl kinderiukų,ir tada bus galima padaryti pavedimą
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 14, 06:58)
Laba
Susisiekiau su Emilijos mamytę ir gavau sąskaitėlės nr. .Mažylė ir jos mamytė siunčia mums šilčiausius linkėjimus ir daug oro bučinukų
Laukiu kol paaiškės situaciją dėl kinderiukų,ir tada bus galima padaryti pavedimą
Saskaiteleje 470.62 Lt.
Aciu didelis niedulis
labai nuosirdziai tikiu, kad mazyle pasveiks tesaugo ja DIEVULIS
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 14, 11:58)
Laba
Nesusisiekiu siandien su Kraft foods...jie kaip i vandeni dingo.Tas zmogus,su kuriuo derinau neatsako i skambucius.Gal serga ir nedirba?...Na, nezinau.
Ruosiausi pirkt grybuku dar nuo saves vaikams, o gal tada man nupirkti kinderiu?Kiek ten ju reikia?...
Obuoliuku bus
QUOTE(pykstu @ 2009 12 15, 18:34)
Nesusisiekiu siandien su Kraft foods...jie kaip i vandeni dingo.Tas zmogus,su kuriuo derinau neatsako i skambucius.Gal serga ir nedirba?...Na, nezinau.
Ruosiausi pirkt grybuku dar nuo saves vaikams, o gal tada man nupirkti kinderiu?Kiek ten ju reikia?...
Obuoliuku bus
Obuoliuku bus
vakar kaip tiki iki pirkau kinderius, tau akcija du perki ir moki 4 lt aš sūnaus klasei pirkau (22 vnt) tai 6 lt susitaupė
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 15, 15:48)
Primenu,kad gruodžio 19 d. 11 val.lankysime vaikučius kūdikių namuose,o 17 val.- globos namų vaikučius
o kur renkamės,ar kokia pagalba reikalinga?
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 15, 14:48)
Primenu,kad gruodžio 19 d. 11 val.lankysime vaikučius kūdikių namuose,o 17 val.- globos namų vaikučius
Negalesiu pas vaikucius jei kas pasikeis iki sestadienio tai butinai prisijungsiu
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 15, 14:48)
aš turbūt galėsiu ....pasiderinsiu dar...bet l.norėčiau kartu su visom nuostabiom mamytėm nueiti
Dėkui už rūpestį
Kaip Benukas?
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 15, 16:48)
aš turbūt irgi galėsiu jei ne tai kompaktus su filmais kam nors perduosiu
Ką tik buvo anyta, sakė kad kūdikių namuose, daug vaikučių serga...
QUOTE(JasVita @ 2009 12 16, 15:10)
jo ten nuolat serga
QUOTE(Agotė @ 2009 12 16, 15:04)
aš turbūt galėsiu ....pasiderinsiu dar...bet l.norėčiau kartu su visom nuostabiom mamytėm nueiti
Dėkui už rūpestį
Kaip Benukas?
Dėkui už rūpestį
Kaip Benukas?
Smagu ,gal ir Užmirštuolei pavyks atsilaisvinti nuo darbų
Benukas kaip visada savame stiliuje Kad turėjo traumą jis jau senai pamiršo,tad ir toliau laksto,lipa
Papildyta:
QUOTE(JasVita @ 2009 12 16, 15:10)
aš turbūt irgi galėsiu jei ne tai kompaktus su filmais kam nors perduosiu
Aš vakar skambinau,klausiau ar neserga vaikučiai,sakė tik keli kūdikiai truputuką serga.Dar pasitikslinau ar tinka jiems 11 val,sakė viskas gerai,lauksime .Gal tada dar penktadienį reikia pasiskambinti