Įkraunama...
Įkraunama...

Alytiškės nepamiršta aplankyti

Laba 4u.gif
Susisiekiau su Emilijos mamytę ir gavau sąskaitėlės nr. thumbup.gif .Mažylė ir jos mamytė siunčia mums šilčiausius linkėjimus ir daug oro bučinukų wub.gif
Laukiu kol paaiškės situaciją dėl kinderiukų,ir tada bus galima padaryti pavedimą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 14, 06:58)
Laba  4u.gif
Susisiekiau su Emilijos mamytę  ir gavau sąskaitėlės nr. thumbup.gif .Mažylė ir jos mamytė siunčia mums šilčiausius linkėjimus ir daug oro bučinukų  wub.gif
Laukiu kol paaiškės situaciją dėl kinderiukų,ir tada bus galima padaryti pavedimą thumbup.gif

Saskaiteleje 470.62 Lt.

Aciu didelis niedulis

labai nuosirdziai tikiu, kad mazyle pasveiks 4u.gif tesaugo ja DIEVULIS 4u.gif
Atsakyti
Primenu,kad gruodžio 19 d. 11 val.lankysime vaikučius kūdikių namuose,o 17 val.- globos namų vaikučius
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 14, 11:58)
Laba  4u.gif
Susisiekiau su Emilijos mamytę  ir gavau sąskaitėlės nr. thumbup.gif .Mažylė ir jos mamytė siunčia mums šilčiausius linkėjimus ir daug oro bučinukų  wub.gif

Nesusisiekiu siandien su Kraft foods...jie kaip i vandeni dingo.Tas zmogus,su kuriuo derinau neatsako i skambucius.Gal serga ir nedirba?...Na, nezinau.

Ruosiausi pirkt grybuku dar nuo saves vaikams, o gal tada man nupirkti kinderiu?Kiek ten ju reikia?...
Obuoliuku bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2009 12 15, 18:34)
Nesusisiekiu siandien su Kraft foods...jie kaip i vandeni dingo.Tas zmogus,su kuriuo derinau neatsako i skambucius.Gal serga ir nedirba?...Na, nezinau.

Ruosiausi pirkt grybuku dar nuo saves vaikams, o gal tada man nupirkti kinderiu?Kiek ten ju reikia?...
Obuoliuku bus thumbup.gif

vakar kaip tiki iki pirkau kinderius, tau akcija du perki ir moki 4 lt mirksiukas.gif aš sūnaus klasei pirkau (22 vnt) tai 6 lt susitaupė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 15, 15:48)
Primenu,kad gruodžio 19 d. 11 val.lankysime vaikučius kūdikių namuose,o 17 val.- globos namų vaikučius

o kur renkamės,ar kokia pagalba reikalinga?
Atsakyti
Laba,
Labai neturiu laiko,tai tik pranešu kad kinderiai nupirkti.
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 15, 14:48)

Negalesiu pas vaikucius unsure.gif jei kas pasikeis iki sestadienio tai butinai prisijungsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 15, 14:48)

aš turbūt galėsiu rolleyes.gif ....pasiderinsiu dar...bet l.norėčiau kartu su visom nuostabiom mamytėm nueiti 4u.gif

Dėkui už rūpestį smile.gif 4u.gif

Kaip Benukas?
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 15, 16:48)

aš turbūt irgi galėsiu smile.gif jei ne tai kompaktus su filmais kam nors perduosiu smile.gif

Ką tik buvo anyta, sakė kad kūdikių namuose, daug vaikučių serga... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JasVita @ 2009 12 16, 15:10)
Ką tik buvo anyta, sakė kad kūdikių namuose, daug vaikučių serga...  verysad.gif

jo ten nuolat serga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 12 16, 15:04)
aš turbūt galėsiu rolleyes.gif ....pasiderinsiu dar...bet l.norėčiau kartu su visom nuostabiom mamytėm nueiti 4u.gif

Dėkui už rūpestį smile.gif  4u.gif

Kaip Benukas?

Smagu thumbup.gif ,gal ir Užmirštuolei pavyks atsilaisvinti nuo darbų ax.gif
Benukas kaip visada savame stiliuje doh.gif Kad turėjo traumą jis jau senai pamiršo,tad ir toliau laksto,lipa doh.gif
Papildyta:
QUOTE(JasVita @ 2009 12 16, 15:10)
aš turbūt irgi galėsiu  smile.gif  jei ne tai kompaktus su filmais kam nors perduosiu  smile.gif

Ką tik buvo anyta, sakė kad kūdikių namuose, daug vaikučių serga...  verysad.gif

blink.gif Aš vakar skambinau,klausiau ar neserga vaikučiai,sakė tik keli kūdikiai truputuką serga.Dar pasitikslinau ar tinka jiems 11 val,sakė viskas gerai,lauksime .Gal tada dar penktadienį reikia pasiskambinti g.gif
Atsakyti