Įkraunama...
Įkraunama...

Alytiškės nepamiršta aplankyti

QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 07, 15:33)
Ne į temą  blush2.gif mano mažiukas patyrė smegenų sutrenkimą,tai niekaip neatsigaunu  doh.gif

Ups, o tai kas atsitiko? Ar reikėjo važiuot pas gydytojus? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ekomama @ 2009 12 07, 16:03)
Ups, o tai kas atsitiko? Ar reikėjo važiuot pas gydytojus? blink.gif

Lėkė,paslydo ir krito ant plytelių doh.gif .Iš karto lėkėm į priėmimą,nes tapo mieguistas ir vemti pradėjo unsure.gif .Na bet gydytojas sakė kad sėkmingai griuvo,nes po poros valandų jau bandė ant lovos šokinėti,sakė kad jam nieko neskauda ir rėkė kad batono duočiau doh.gif .Pražilsiu pirma laiko aš savo bebenčiuką augindama,jam tai jau pasimiršo viskas,o man ne schmoll.gif
Atsakyti
Ne į temą  blush2.gif mano mažiukas patyrė smegenų sutrenkimą,tai niekaip neatsigaunu  doh.gif

o vargeli... blink.gif laikykites! sveikateles mazyliui! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 07, 16:14)
Lėkė,paslydo ir krito ant plytelių  doh.gif .Iš karto lėkėm į priėmimą,nes tapo mieguistas ir vemti pradėjo  unsure.gif .Na bet gydytojas sakė kad sėkmingai griuvo,nes po poros valandų jau bandė ant lovos šokinėti,sakė kad jam nieko neskauda ir rėkė kad batono duočiau  doh.gif .Pražilsiu pirma laiko aš savo bebenčiuką augindama,jam tai jau pasimiršo viskas,o man ne  schmoll.gif

siaubas, laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Bendra saskaitele 265.62 thumbup.gif

ACIU ekomamai 4u.gif
Atsakyti
Lėkė,paslydo ir krito ant plytelių  doh.gif .Iš karto lėkėm į priėmimą,nes tapo mieguistas ir vemti pradėjo  unsure.gif .Na bet gydytojas sakė kad sėkmingai griuvo,nes po poros valandų jau bandė ant lovos šokinėti,sakė kad jam nieko neskauda ir rėkė kad batono duočiau  doh.gif .Pražilsiu pirma laiko aš savo bebenčiuką augindama,jam tai jau pasimiršo viskas,o man ne  schmoll.gif

Oi tikrai toms mamytės sunki dalia - visam gyvenimui širdis dreba už vaikus doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 07, 16:33)

Sveikateles jam ir mamytei geros nuotaikos.Gerai,kad viskas gerai baigesi... 4u.gif
Atsakyti

blink.gif ....ar l.stipriai...kaip čia?
kaip jis dabar?

Papildyta:

ojei...įsivaizduoju ką teko patirti unsure.gif .....

Jau nurimk dabar 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pykstu,super idėja 4u.gif

Braškutė 74,kaip tavo vaikiukas dabar?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ačiū už balionus mano padaužai 4u.gif .Viskas gerai jam(tikiuosi nebus jokių pasekmių vėliau unsure.gif ).Toliau sekmingai karstosi visur,bėga,išdaigas krečia.... doh.gif
Atsakyti
turiu gerą megztuką mažą, batukų ...tai gal reiktų kam perduot kad vaikučiam nuvežtų?
Atsakyti
QUOTE(Mygy @ 2009 12 08, 15:53)
turiu gerą megztuką mažą, batukų ...tai gal reiktų kam perduot kad vaikučiam nuvežtų?

dabar kaip tik vyksta atvirų durų dienos,galima nueiti ir nunešti 4u.gif
Atsakyti