Įkraunama...
Įkraunama...

Alytiškės nepamiršta aplankyti

Sveikos,

Vakar labai netiketai man kilo viena mintis.

Galeciau kreiptis i "Kraft foods Lietuva" ir prasyti skirti saldumynu ("Barniu"ar "kinderiuku"ir pan.), kuriuos padalintume vaikuciams.Gal galima is ju gauti kelioms grupems ir pan. Manau,kad jie sutiktu padeti uz reklama, o ja galime pasiulyti "Alytaus naujienose".Susitarciau su redaktoriumi,kad leistu parasyti straipsni apie musu akcija ir pareklamuoti remejus.Straipsni mielai parasyciau.

Taip pat galeciau kreiptis i "Luksnenu sodu"direktore ir paprasyti vaikuciams dideliu skaniu obuoliuku.

Ka galvojat?

QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 05, 15:05)
Laba,
Na gal ir netikusi mano mintis,bet vistiek parašysiu  ax.gif .Kaip matote pinigėlių likę:145,62lt.Už juos nupirksime kinderius pradinukams ir keli litukai liks,ir dar žadėjo pervesti dvi mamos.Aišku už tuos pinigėlius būtų galima dar kažką nupirkti,bet siūlau juos pervesti mažąjai Alytukei,kuri serga leukemija  verysad.gif (yra temukė).

Pritariu.

QUOTE(allisa @ 2009 12 05, 19:08)
aš irgi kaip perskaičiau apie ją,tą patį pagalvojau 4u.gif netgi būtų galima sužinoti sąskaitėlės numeriuką,gal kiekviena kažkiek pervestų...

As tikrai prisideciau.
Atsakyti
Ka tik susisiekiau su "Alytaus naujienomis", jie mums mielai padetu.

Laukiu Jusu sprendimo...
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2009 12 07, 12:07)
Ka tik susisiekiau su "Alytaus naujienomis", jie mums mielai padetu.

Laukiu Jusu sprendimo...

O būtų įmanoma 53 kinderius gauti g.gif .Nes tada daugiau pinigėlių galėtumėm tai mergytei pervesti.
Atsakyti
Nu tikrai kokios šaunuolės! thumbup.gif
Pritariu viskam drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
(P.S. pinigiukų šiek tiek pervedžiau ax.gif )

Pykstu, tikrai gerai sugalvojai thumbup.gif

O aš norėjau paklaust, kas eis pas vaikučius? Ar galima būtų prisijungt? (Aišku, jei vaikučiai mano nesusirgs tuo metu)
Atsakyti
QUOTE(ekomama @ 2009 12 07, 13:06)
Nu tikrai kokios šaunuolės! thumbup.gif
Pritariu viskam  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
(P.S. pinigiukų šiek tiek pervedžiau  ax.gif )

Pykstu, tikrai gerai sugalvojai  thumbup.gif

O aš norėjau paklaust, kas eis pas vaikučius? Ar galima būtų prisijungt? (Aišku, jei vaikučiai mano nesusirgs tuo metu)

Žinoma kad galima prisijungti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2009 12 07, 11:43)

Galeciau kreiptis i "Kraft foods Lietuva" ir prasyti skirti saldumynu ("Barniu"ar "kinderiuku"ir pan.), kuriuos padalintume vaikuciams.Gal galima is ju gauti kelioms grupems ir pan. Manau,kad jie sutiktu padeti uz reklama, o ja galime pasiulyti "Alytaus naujienose".Susitarciau su redaktoriumi,kad leistu parasyti straipsni apie musu akcija ir pareklamuoti remejus.Straipsni mielai parasyciau.

šaunuolė 4u.gif ...
Atsakyti
Pykstu, super idėja thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pykstu, labai šauni mintis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip smagu kad sąskaitėlėje daugėja pinigėlių wub.gif
Turime:195,62lt. thumbup.gif
Ačiū mamytei su nicku Ledas 4u.gif

Papildyta:
30 pslp.surašius išlaidas.Dėl didėjančios pinigėlių sumos,ataskaitą pateiksiu jau pasibaigus akcijai 4u.gif
Ne į temą blush2.gif mano mažiukas patyrė smegenų sutrenkimą,tai niekaip neatsigaunu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2009 12 07, 11:43)

Taip pat galeciau kreiptis i "Luksnenu sodu"direktore ir paprasyti vaikuciams dideliu skaniu obuoliuku.

Ka galvojat?

tai labai šaunu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 07, 15:33)
Kaip smagu kad sąskaitėlėje daugėja pinigėlių wub.gif
Turime:195,62lt. thumbup.gif

ar draugė skambino g.gif

tavo mažiuliui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gžima: 07 gruodžio 2009 - 15:51
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 07, 15:33)

Ne į temą  blush2.gif mano mažiukas patyrė smegenų sutrenkimą,tai niekaip neatsigaunu  doh.gif

vajei blink.gif
maziukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gžima @ 2009 12 07, 15:45)
tai labai šaunu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ar draugė skambino g.gif

tavo mažiuliui 4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(nareta20 @ 2009 12 07, 15:46)
vajei  blink.gif 
maziukui  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū merginos 4u.gif .
Gžima,draugė neskambino.