Vakar labai netiketai man kilo viena mintis.
Galeciau kreiptis i "Kraft foods Lietuva" ir prasyti skirti saldumynu ("Barniu"ar "kinderiuku"ir pan.), kuriuos padalintume vaikuciams.Gal galima is ju gauti kelioms grupems ir pan. Manau,kad jie sutiktu padeti uz reklama, o ja galime pasiulyti "Alytaus naujienose".Susitarciau su redaktoriumi,kad leistu parasyti straipsni apie musu akcija ir pareklamuoti remejus.Straipsni mielai parasyciau.
Taip pat galeciau kreiptis i "Luksnenu sodu"direktore ir paprasyti vaikuciams dideliu skaniu obuoliuku.
Ka galvojat?
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 05, 15:05)
Laba,
Na gal ir netikusi mano mintis,bet vistiek parašysiu .Kaip matote pinigėlių likę:145,62lt.Už juos nupirksime kinderius pradinukams ir keli litukai liks,ir dar žadėjo pervesti dvi mamos.Aišku už tuos pinigėlius būtų galima dar kažką nupirkti,bet siūlau juos pervesti mažąjai Alytukei,kuri serga leukemija (yra temukė).
Na gal ir netikusi mano mintis,bet vistiek parašysiu .Kaip matote pinigėlių likę:145,62lt.Už juos nupirksime kinderius pradinukams ir keli litukai liks,ir dar žadėjo pervesti dvi mamos.Aišku už tuos pinigėlius būtų galima dar kažką nupirkti,bet siūlau juos pervesti mažąjai Alytukei,kuri serga leukemija (yra temukė).
Pritariu.
QUOTE(allisa @ 2009 12 05, 19:08)
aš irgi kaip perskaičiau apie ją,tą patį pagalvojau netgi būtų galima sužinoti sąskaitėlės numeriuką,gal kiekviena kažkiek pervestų...
As tikrai prisideciau.