Įkraunama...
Įkraunama...

Alytiškės nepamiršta aplankyti

QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 05, 15:05)
Laba,
Na gal ir netikusi mano mintis,bet vistiek parašysiu  ax.gif .Kaip matote pinigėlių likę:145,62lt.Už juos nupirksime kinderius pradinukams ir keli litukai liks,ir dar žadėjo pervesti dvi mamos.Aišku už tuos pinigėlius būtų galima dar kažką nupirkti,bet siūlau juos pervesti mažąjai Alytukei,kuri serga leukemija  verysad.gif (yra temukė).

aš irgi kaip perskaičiau apie ją,tą patį pagalvojau 4u.gif netgi būtų galima sužinoti sąskaitėlės numeriuką,gal kiekviena kažkiek pervestų...
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 12 05, 18:08)
sąskaitėlės numeriuką,gal kiekviena kažkiek pervestų...

aš prisidėčiau mirksiukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 12 05, 18:08)
aš irgi kaip perskaičiau apie ją,tą patį pagalvojau 4u.gif netgi būtų galima sužinoti sąskaitėlės numeriuką,gal kiekviena kažkiek pervestų...

QUOTE(Agotė @ 2009 12 05, 22:25)
aš prisidėčiau mirksiukas.gif ...

Kas norit pervesti asmeniškai,kreipkitės į Ritą 4u.gif .Laukiu kitų mamų pasisakymo,ir jei sutiks,pervesiu kiek liks nuo mūsų akcijos.
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 06, 11:37)
Kas norit pervesti asmeniškai,kreipkitės į Ritą  4u.gif .Laukiu kitų mamų pasisakymo,ir jei sutiks,pervesiu kiek liks nuo mūsų akcijos.

aš sutinka kad kas liks pervestum mirksiukas.gif , manau čia dauguma taip mano g.gif
Atsakyti
as UZ 4u.gif
Atsakyti
ir aš sutinku 4u.gif
Atsakyti
As taip pat sutinku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 06, 11:37)
Kas norit pervesti asmeniškai,kreipkitės į Ritą  4u.gif .Laukiu kitų mamų pasisakymo,ir jei sutiks,pervesiu kiek liks nuo mūsų akcijos.

tai mes ir gi už.... mirksiukas.gif
Atsakyti
labai labai už.... 4u.gif
Atsakyti
Na tada laukiu gruodžio 10d.,kol perves pažadėjusios mamos pinigėlius,nuperku kinderius ir kiek liks pervesiu 4u.gif
Atsakyti
Pinigų likutis yra:145,62 lt..Už 53 kinderius išeina maždaug 108lt.Bet kaip rašiai dar kelios mamos yra prižadėję pervesti pinigėlių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 05, 14:05)
Laba,
Na gal ir netikusi mano mintis,bet vistiek parašysiu  ax.gif .Kaip matote pinigėlių likę:145,62lt.Už juos nupirksime kinderius pradinukams ir keli litukai liks,ir dar žadėjo pervesti dvi mamos.Aišku už tuos pinigėlius būtų galima dar kažką nupirkti,bet siūlau juos pervesti mažąjai Alytukei,kuri serga leukemija  verysad.gif (yra temukė).

drinks_cheers.gif sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti