Įkraunama...
Įkraunama...

Alytiškės nepamiršta aplankyti

QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 04, 13:38)
Viskas aišku  4u.gif
Tik nesuprantu kodėl kai siūlėme tokius dalykus,buvo pasakyta kad nereikia  g.gif

na taip, jei anksčiau būtų žinota gi numegzti būtum galėje
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2009 12 04, 13:06)
smile.gif sveikos

Liemenių (megstų) vaikams reikia,jei rasti namuose atliekamų paimkit... mirksiukas.gif

rasiu ir as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mygy @ 2009 12 04, 13:41)
na taip, jei anksčiau būtų žinota gi numegzti būtum galėje

Klausta buvo kelis kartus pas vyr.auklėtoja,buvom ten kartu su ta mama,kuri siūlėsi numegzti,dar kartą klausėme,atsakė ne.Na ką padarysi....liūdna,kai ten dirba nesąžiningi žmonės.
Tai gal ir rūbelių reikia ar batukų?
Ačiū Tau Leliuga už informaciją 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braškutė 74: 04 gruodžio 2009 - 14:08
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 04, 11:37)
g.gif mes buvome pas pačius mažiausius,viena mergytė net mėnesiuko neturėjo.Netgi prašo kad kas ateitu ir panešiotu mažiukus.O nepriimti gali dėl siaučiančio gripo.

ne tą turėjau omenį...kūdikių namuose miega skirtingai...mažieji nuo 10 iki 12 pirmą miegą...didieji nuo 13 maždaug mirksiukas.gif

mūsu vitaminai kuriuos gavo mano mažylė dovanų pasirodo tik nuo 6 m....tai gal globos namuose kam pravers....

Papildyta:
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 04, 14:07)
Klausta buvo kelis kartus pas vyr.auklėtoja,buvom ten kartu su ta mama,kuri siūlėsi numegzti,dar kartą klausėme,atsakė ne.Na ką padarysi....liūdna,kai ten dirba nesąžiningi žmonės.

turbūt nepagalvojo apie liemenes...
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 12 04, 15:19)

turbūt nepagalvojo apie liemenes...

Bet direktorė pagalvojo.....Pasirodo kad ne tik vitaminų ir sauskelnių reikia,o ir rūbeliai,ir batukai ir t.t.... nepamaišytu.
Na šaunių mamyčių dėka,nunešime keletą liemenių.
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 04, 15:38)
Bet direktorė pagalvojo.....Pasirodo kad ne tik vitaminų ir sauskelnių reikia,o ir rūbeliai,ir batukai ir  t.t.... nepamaišytu.
Na šaunių mamyčių dėka,nunešime keletą liemenių.

kaip tik siltus batelius-kojines turiu, tai kuriam nors vaikeliui pravers ax.gif

ir vis delto, kaip ten su tais rubeliais? ar reikia ju, ar ne? ar tik megztu liemeniu jiems reiketu? nes esu pririnkusi drabuzeliu, galvojau nest i ta "Rubu spintos" akcija, kur renka drabuzelius vargingai gyvenantiems, tai gal geriau kudikiu namams atiduot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mayzie: 04 gruodžio 2009 - 16:05
man tinka 19 diena,abu kartus nueiti galėsiu,tik reikia kažkaip susitarti,kur susitinkam,ar reikalinga pagalba pakuojant dovanas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 12 04, 17:27)
man tinka 19 diena,abu kartus nueiti galėsiu,tik reikia kažkaip susitarti,kur susitinkam,ar reikalinga pagalba pakuojant dovanas 4u.gif

Tai kur susitiksime susitarsime vėliau.
Ačiū už pasiūlyta pagalbą 4u.gif Dovanėlėms nupirksiu maišiukus,DVD jau supakuotas.
Atsakyti
Surinkta pinigėlių:858lt.
Parašau bendras išlaidas:
1.DVD-130,95lt.
2.Knygutės berniukams-61lt.
3.Knygutės mergaitėms-82,90lt
4.Sauskelnės-196lt.
5.Vitaminai-186,35lt.
6.Barniai-55,18lt.
Viso išleista:712,38lt.
Liko:145,62lt.
Akcijos pabaigoje,dėl skaidrumo ir šventos ramybės bus surašyta kiek kas pravedė. 4u.gif
Atsakyti
Laba,
Na gal ir netikusi mano mintis,bet vistiek parašysiu ax.gif .Kaip matote pinigėlių likę:145,62lt.Už juos nupirksime kinderius pradinukams ir keli litukai liks,ir dar žadėjo pervesti dvi mamos.Aišku už tuos pinigėlius būtų galima dar kažką nupirkti,bet siūlau juos pervesti mažąjai Alytukei,kuri serga leukemija verysad.gif (yra temukė).
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 05, 14:05)
Laba,
Na gal ir netikusi mano mintis,bet vistiek parašysiu  ax.gif .Kaip matote pinigėlių likę:145,62lt.Už juos nupirksime kinderius pradinukams ir keli litukai liks,ir dar žadėjo pervesti dvi mamos.Aišku už tuos pinigėlius būtų galima dar kažką nupirkti,bet siūlau juos pervesti mažąjai Alytukei,kuri serga leukemija  verysad.gif (yra temukė).

saunuole tu braskute 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o del likusiu pinigeliu tau tikrai pritariu ir butinai dar ir asmeniskai prisidesiu nes nu..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 05, 16:05)
Laba,
Na gal ir netikusi mano mintis,bet vistiek parašysiu  ax.gif .Kaip matote pinigėlių likę:145,62lt.Už juos nupirksime kinderius pradinukams ir keli litukai liks,ir dar žadėjo pervesti dvi mamos.Aišku už tuos pinigėlius būtų galima dar kažką nupirkti,bet siūlau juos pervesti mažąjai Alytukei,kuri serga leukemija  verysad.gif (yra temukė).

pritariu 4u.gif
Atsakyti