Įkraunama...
Įkraunama...

Alytiškės nepamiršta aplankyti

QUOTE(-Sandrita- @ 2009 12 01, 11:24)
O kaip tos atvirų durų dienos, gal per jas galime rūbelius nuvežti  4u.gif

Galima mirksiukas.gif

QUOTE(Užmirstuole @ 2009 12 01, 11:49)
18 darbo diena, tai gal dirbancios nelabai galetu  ax.gif

Na eitumėm kokią 16-17 val,nes per vieną dieną bus labai sunku visus aplankyti.Na nebent pas vienus iš ryto,pas kitus po pietų g.gif
Kūdikių namais šiuo metu nepriima lankytojų,bet iki 18 tikiuosi viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 01, 12:43)
Galima mirksiukas.gif
Na eitumėm kokią 16-17 val,nes per vieną dieną bus labai sunku visus aplankyti.Na nebent pas vienus iš ryto,pas kitus po pietų  g.gif
Kūdikių namais šiuo metu nepriima lankytojų,bet iki 18 tikiuosi viskas bus gerai  ax.gif

nu jei tokiu laiku tai gal ir bus galinciu g.gif
Atsakyti
maišeliai tikrai gražūs su seneliais šalčiais,po 20 centų 4u.gif
aš manau,kad per 19 dieną galėtumėm aplankyti visus vaikučius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 01, 13:14)
Sveikos  4u.gif
Ačiū Jums už pagyras  blush2.gif.Visos mes esame šaunuolės  4u.gif
Susitariau dėl vitaminų,tai kitą savaitę jau nupirksime,nes ši savaitė labai užimta man  doh.gif
Mamos,tariamės dėl datos ir laiko.Į globos namus jau kaip ir nusprendėme,eisime gruodžio 19d.,o į kūdikių namus galvojame eiti gruodžio 18d.Ar tinka?

man tinka abi dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 12 01, 14:13)
maišeliai tikrai gražūs su seneliais šalčiais,po 20 centų 4u.gif
aš manau,kad per 19 dieną galėtumėm aplankyti visus vaikučius 4u.gif

Ačiū 4u.gif

Na nežinau ar spėsime g.gif Asmeniškai man nelabai išeina,nes kai mažiukas namie,tai turiu ir į jo dienotvarkę atsižvelgti.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Į kūdikių namus vyksime gruodžio 19 d.,11val.Į globos namus-gruodžio 19d.,17 val.
Na kam netinka sakykite,derinsime tada datą ir laiką ax.gif
Atsakyti
derinsimes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 02, 10:41)
Sveikos  smile.gif
Į kūdikių namus vyksime gruodžio 19 d.,11val.Į globos namus-gruodžio 19d.,17 val.
Na kam netinka sakykite,derinsime tada datą ir laiką  ax.gif

thumbup.gif Man tinka

Beje siandien nupirkau tuos lenkiskus Barnius 62 vnt, jie po 89 cnt jie visiskai nesiskiria nuo tu tikruju Barniu smile.gif ir viduje meskiukai tokie pat thumbup.gif ir skonis toks pat ax.gif

ir dar pamirsau parasyti, kad rytoj sutariau jau paimti sauskelnes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emutes_mama: 02 gruodžio 2009 - 16:28
QUOTE(Emutes_mama @ 2009 12 02, 16:28)
thumbup.gif  Man tinka

Beje siandien nupirkau tuos lenkiskus Barnius 62 vnt,  jie po 89 cnt  jie visiskai nesiskiria nuo tu tikruju Barniu smile.gif ir viduje meskiukai tokie pat  thumbup.gif  ir skonis toks pat  ax.gif

ir dar pamirsau parasyti, kad rytoj sutariau jau paimti sauskelnes  4u.gif

thumbup.gif
Tai 62vnt.barnių kainavo 55,18lt. g.gif
Aš penktadienį einu vitaminų paiimti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 02, 15:41)
Sveikos  smile.gif
Na kam netinka sakykite,derinsime tada datą ir laiką  ax.gif

Pasidalinsim jei kas biggrin.gif man gerai,tik,kad sveikos būtumėm mirksiukas.gif
Atsakyti
O kodel toks ilgas tarpas tarp ejimo valandu?Galvojat,kad pas maziukus tiek uztruksim?
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2009 12 02, 18:00)
O kodel toks ilgas tarpas tarp ejimo valandu?Galvojat,kad pas maziukus tiek uztruksim?

Na nežinau kiek užtruksime... g.gif Galvoju kokią porą valandų tai tikrai užtruksime kūdikių namuose.Tai abejoju ar spėsime į globos namus iš karto po kūdikių namų,nes vaikučiai pietaus,paskui miegelio keliaus g.gif
Emutės mama gal sužinos ar priimtu mus per pietų miegą.
Atsakyti