Įkraunama...
Įkraunama...

Alytiškės nepamiršta aplankyti

QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 29, 12:27)
Tai gal paimsi kai eisim.Ir rūbelius gal tada nunešime  g.gif
Ir dar,kadangi surinkome nemažą pinigų sumą(šiuo metu išeina po 400lt.)Globos namams viską jau supirkę ir liko kažkur 126lt iš Globos namams skirtų pinigėlių,tai siūlau dar pradinukus pradžiuginti.Na mano nuomone nesąžininga būtų visus pinigėlius išleisti tik mažiukams(kalbu apie globos namų mažiausius vaikučius).Jie jau gaus DVD,tortą,kiekvienas po asmeninę dovanėlę,tai manau kad tikrai užtenka  blush2.gif .Pagal mano paskaičiavimus dar ir pradinukams turėtu išeiti po barnį ar net po kinderį.Rytoj bandysiu sužinoti kiek iš viso yra pradinukų.
Kokia Jūsų nuomonė?

Šaunuolės jūs visos, kad pagalvojat ir apie vyresnius vaikučius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai gera mintis 4u.gif

QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 29, 12:56)
Ačiū Nandai  4u.gif
Sąskaitoje  838 lt  bigsmile.gif Šaunuolės mamytės  4u.gif

Nedėkokit, svarbu, kad padėtų bent kiek 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanda: 29 lapkričio 2009 - 18:13
labas vakaras

Prašom pasižiūrėti kokia prasminga akcija rengiama mūsų mieste.

http://www.dzukijosv...d=1&topmenuid=2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 29 lapkričio 2009 - 19:49
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 29, 16:27)
Tikrai kad pinigėlių bus daugiau.Renkame iki gruodžio 10d.,o tada jau viską supirksime.Nes dabar sunkoka viską tiksliai apskaičiuoti.
Knygučių sakė turi,dar nupirkome patiems mažiausiems po knygutę su lipdukais, bet jei Jūsų knygutės neaptrintos,nesuplėšytos manau tikrai pravers.
Turiu dar  prašymą pas Jus  ax.gif .Gal galite pažiūrėti kiek paprasti kalėdiniai mašeliai kainuoja ant kalno.Reikėtu tokio dydžio,kaip piešimo lapas.Ačiū  4u.gif

rytoj važiuosiu ir pasižiūrėsiu ir pranešiu Jums 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Skambinau Kūdikių namų vyr.auklėtojai.Sakė neaišku ar atveš Nomeda vitaminų.Pasakiau kad radome Multitabs vitaminų,tai labai apsidžiaugė.Tai perkame Multitabs vitaminus ir nebesukame galvos.
Buvau ir Globos namuose.Pradinukų yra 63.Tai jiems nupirksime po kinderį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 30, 14:13)
Buvau ir Globos namuose.Pradinukų yra 63.Tai jiems nupirksime po kinderį  thumbup.gif

thumbup.gif ...nu va sakiau, kad užteks dar ir pradinukams biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(leliuga @ 2009 11 29, 19:48)
labas vakaras

Prašom pasižiūrėti kokia prasminga akcija rengiama mūsų mieste.

http://www.dzukijosv...d=1&topmenuid=2

jo tik kaip paskui neprisirišti prie to vaiko ir kaip atgal pristatyt....nors iš kitos pusės gal paskatins ši akcija tuos pusiau apsisprendusius dėl įsivaikinimo...priimti sprendimą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotė: 30 lapkričio 2009 - 14:24
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 30, 14:13)
Laba  4u.gif
Skambinau Kūdikių namų vyr.auklėtojai.Sakė neaišku ar atveš Nomeda vitaminų.Pasakiau kad radome Multitabs vitaminų,tai labai apsidžiaugė.Tai perkame Multitabs vitaminus ir nebesukame galvos.
Buvau ir Globos namuose.Pradinukų yra 63.Tai jiems nupirksime po kinderį  thumbup.gif

Nu bet tu ir saunuole bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 11 30, 14:24)
jo tik kaip paskui neprisirišti prie to vaiko ir kaip atgal pristatyt....nors iš kitos pusės gal paskatins ši akcija tuos pusiau apsisprendusius dėl įsivaikinimo...priimti sprendimą g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kažin ar atiduočiau po to atgal verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 30, 15:13)
Laba  4u.gif

Saunuoleeeee wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 29, 12:27)
Tai gal paimsi kai eisim.Ir rūbelius gal tada nunešime  g.gif
Ir dar,kadangi surinkome nemažą pinigų sumą(šiuo metu išeina po 400lt.)Globos namams viską jau supirkę ir liko kažkur 126lt iš Globos namams skirtų pinigėlių,tai siūlau dar pradinukus pradžiuginti.Na mano nuomone nesąžininga būtų visus pinigėlius išleisti tik mažiukams(kalbu apie globos namų mažiausius vaikučius).Jie jau gaus DVD,tortą,kiekvienas po asmeninę dovanėlę,tai manau kad tikrai užtenka  blush2.gif .Pagal mano paskaičiavimus dar ir pradinukams turėtu išeiti po barnį ar net po kinderį.Rytoj bandysiu sužinoti kiek iš viso yra pradinukų.
Kokia Jūsų nuomonė?

aš irgi pritariu šiai minčai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ačiū Jums už pagyras blush2.gif.Visos mes esame šaunuolės 4u.gif
Susitariau dėl vitaminų,tai kitą savaitę jau nupirksime,nes ši savaitė labai užimta man doh.gif
Mamos,tariamės dėl datos ir laiko.Į globos namus jau kaip ir nusprendėme,eisime gruodžio 19d.,o į kūdikių namus galvojame eiti gruodžio 18d.Ar tinka?
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 01, 11:14)
Sveikos  4u.gif
Ačiū Jums už pagyras  blush2.gif.Visos mes esame šaunuolės  4u.gif
Susitariau dėl vitaminų,tai kitą savaitę jau nupirksime,nes ši savaitė labai užimta man  doh.gif
Mamos,tariamės dėl datos ir laiko.Į globos namus jau kaip ir nusprendėme,eisime gruodžio 19d.,o į kūdikių namus galvojame eiti gruodžio 18d.Ar tinka?

O kaip tos atvirų durų dienos, gal per jas galime rūbelius nuvežti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 12 01, 11:14)
Sveikos  4u.gif
Ačiū Jums už pagyras  blush2.gif.Visos mes esame šaunuolės  4u.gif
Susitariau dėl vitaminų,tai kitą savaitę jau nupirksime,nes ši savaitė labai užimta man  doh.gif

18 darbo diena, tai gal dirbancios nelabai galetu ax.gif
Atsakyti