Labas rytas
Ačiū Meškinienei už pinigėlius ir sauskelnes
Sąskaitėlėje jau 798 lt.
Aš sauskelnių poką irgi turiu tai nžn perduot, ar paimti su savim kai eisim į globos namus, pas mus 4 dydžio.
o ir rūbų parinkau paauglėms ir paaugliams
QUOTE(JasVita @ 2009 11 29, 11:10)
Aš sauskelnių poką irgi turiu tai nžn perduot, ar paimti su savim kai eisim į globos namus, pas mus 4 dydžio.
Tai gal paimsi kai eisim.Ir rūbelius gal tada nunešime
Ir dar,kadangi surinkome nemažą pinigų sumą(šiuo metu išeina po 400lt.)Globos namams viską jau supirkę ir liko kažkur 126lt iš Globos namams skirtų pinigėlių,tai siūlau dar pradinukus pradžiuginti.Na mano nuomone nesąžininga būtų visus pinigėlius išleisti tik mažiukams(kalbu apie globos namų mažiausius vaikučius).Jie jau gaus DVD,tortą,kiekvienas po asmeninę dovanėlę,tai manau kad tikrai užtenka .Pagal mano paskaičiavimus dar ir pradinukams turėtu išeiti po barnį ar net po kinderį.Rytoj bandysiu sužinoti kiek iš viso yra pradinukų.
Kokia Jūsų nuomonė?
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 29, 12:27)
pradinukus pradžiuginti.Na mano nuomone nesąžininga būtų visus pinigėlius išleisti tik mažiukams
tai būtinai ...
jiems gal ir kinderiukai tiktų
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 29, 12:27)
Globos namams viską jau supirkę ir liko kažkur 126lt iš Globos namams skirtų pinigėlių,tai siūlau dar pradinukus pradžiuginti.Na mano nuomone nesąžininga būtų visus pinigėlius išleisti tik mažiukams(kalbu apie globos namų mažiausius vaikučius).Jie jau gaus DVD,tortą,kiekvienas po asmeninę dovanėlę,tai manau kad tikrai užtenka .Pagal mano paskaičiavimus dar ir pradinukams turėtu išeiti po barnį ar net po kinderį.Rytoj bandysiu sužinoti kiek iš viso yra pradinukų.
Kokia Jūsų nuomonė?
Kokia Jūsų nuomonė?
aš tau pritariu
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 29, 11:51)
geriems darbams
Aciu, kad tai organizuojat
QUOTE(Agotė @ 2009 11 29, 12:54)
Taip,kinderiukai jiems tinka
QUOTE(Gžima @ 2009 11 29, 12:55)
aš tau pritariu
Smagu,kad pritari.
Man po praeito karto kažkaip nesmagu Gaila ir lūdna buvo žiūrėti kaip keletas vaikučių zujo aplinkui ir stebėjo mus.Na nedaėjo į galvą,nors saldainukais pavaišinti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 29, 13:27)
Ir dar,kadangi surinkome nemažą pinigų sumą(šiuo metu išeina po 400lt.)Globos namams viską jau supirkę ir liko kažkur 126lt iš Globos namams skirtų pinigėlių,tai siūlau dar pradinukus pradžiuginti.Na mano nuomone nesąžininga būtų visus pinigėlius išleisti tik mažiukams(kalbu apie globos namų mažiausius vaikučius).Jie jau gaus DVD,tortą,kiekvienas po asmeninę dovanėlę,tai manau kad tikrai užtenka .Pagal mano paskaičiavimus dar ir pradinukams turėtu išeiti po barnį ar net po kinderį.Rytoj bandysiu sužinoti kiek iš viso yra pradinukų.
Kokia Jūsų nuomonė?
Kokia Jūsų nuomonė?
Puiki mintis
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 29, 13:27)
Kokia Jūsų nuomonė?
Kokia Jūsų nuomonė?
būtinai reikia nudžiuginti ir pradinukus,juk jie irgi kažko lauks dar gal ir pinigėlių darinksim daugiau ir visus nudžiuginsim kinderiukais.o sakykite kaip su knygutėmis pas juos,turi kokių?turiu gražių,neaptrintų,beveik naujų
QUOTE(allisa @ 2009 11 29, 14:30)
būtinai reikia nudžiuginti ir pradinukus,juk jie irgi kažko lauks dar gal ir pinigėlių darinksim daugiau ir visus nudžiuginsim kinderiukais.o sakykite kaip su knygutėmis pas juos,turi kokių?turiu gražių,neaptrintų,beveik naujų
Tikrai kad pinigėlių bus daugiau.Renkame iki gruodžio 10d.,o tada jau viską supirksime.Nes dabar sunkoka viską tiksliai apskaičiuoti.
Knygučių sakė turi,dar nupirkome patiems mažiausiems po knygutę su lipdukais, bet jei Jūsų knygutės neaptrintos,nesuplėšytos manau tikrai pravers.
Turiu dar prašymą pas Jus .Gal galite pažiūrėti kiek paprasti kalėdiniai mašeliai kainuoja ant kalno.Reikėtu tokio dydžio,kaip piešimo lapas.Ačiū
Sveiko gyvos mamyte.. kaip saunu girdeti, kad tiek pinigeliu jau surinkta saunuoles... ACIU JUMS DIDELIS