Įkraunama...
Įkraunama...

Alytiškės nepamiršta aplankyti

Labas rytas 4u.gif
Ačiū Meškinienei už pinigėlius ir sauskelnes 4u.gif
Sąskaitėlėje jau 798 lt. bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš sauskelnių poką irgi turiu 4u.gif tai nžn perduot, ar paimti su savim kai eisim į globos namus, pas mus 4 dydžio. smile.gif
o ir rūbų parinkau paauglėms ir paaugliams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JasVita @ 2009 11 29, 11:10)
Aš sauskelnių poką irgi turiu  4u.gif  tai nžn perduot, ar paimti su savim kai eisim į globos namus, pas mus 4 dydžio.  smile.gif
o ir rūbų parinkau paauglėms ir paaugliams  smile.gif

Tai gal paimsi kai eisim.Ir rūbelius gal tada nunešime g.gif
Ir dar,kadangi surinkome nemažą pinigų sumą(šiuo metu išeina po 400lt.)Globos namams viską jau supirkę ir liko kažkur 126lt iš Globos namams skirtų pinigėlių,tai siūlau dar pradinukus pradžiuginti.Na mano nuomone nesąžininga būtų visus pinigėlius išleisti tik mažiukams(kalbu apie globos namų mažiausius vaikučius).Jie jau gaus DVD,tortą,kiekvienas po asmeninę dovanėlę,tai manau kad tikrai užtenka blush2.gif .Pagal mano paskaičiavimus dar ir pradinukams turėtu išeiti po barnį ar net po kinderį.Rytoj bandysiu sužinoti kiek iš viso yra pradinukų.
Kokia Jūsų nuomonė?
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 29, 12:27)
pradinukus pradžiuginti.Na mano nuomone nesąžininga būtų visus pinigėlius išleisti tik mažiukams

tai būtinai mirksiukas.gif ...
jiems gal ir kinderiukai tiktų
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 29, 12:27)
Globos namams viską jau supirkę ir liko kažkur 126lt iš Globos namams skirtų pinigėlių,tai siūlau dar pradinukus pradžiuginti.Na mano nuomone nesąžininga būtų visus pinigėlius išleisti tik mažiukams(kalbu apie globos namų mažiausius vaikučius).Jie jau gaus DVD,tortą,kiekvienas po asmeninę dovanėlę,tai manau kad tikrai užtenka  blush2.gif .Pagal mano paskaičiavimus dar ir pradinukams turėtu išeiti po barnį ar net po kinderį.Rytoj bandysiu sužinoti kiek iš viso yra pradinukų.
Kokia Jūsų nuomonė?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš tau pritariu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Nandai 4u.gif
Sąskaitoje 838 lt bigsmile.gif Šaunuolės mamytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 29, 11:51)
Labas rytas  4u.gif
Ačiū Meškinienei už pinigėlius ir sauskelnes  4u.gif
Sąskaitėlėje jau 798 lt. bigsmile.gif  thumbup.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif geriems darbams
Aciu, kad tai organizuojat thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 11 29, 12:54)
tai būtinai mirksiukas.gif ...
jiems gal ir kinderiukai tiktų

Taip,kinderiukai jiems tinka mirksiukas.gif

QUOTE(Gžima @ 2009 11 29, 12:55)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif aš tau pritariu 4u.gif

Smagu,kad pritari.
Man po praeito karto kažkaip nesmagu blush2.gif Gaila ir lūdna buvo žiūrėti kaip keletas vaikučių zujo aplinkui ir stebėjo mus.Na nedaėjo į galvą,nors saldainukais pavaišinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 29, 13:27)
Tai gal paimsi kai eisim.Ir rūbelius gal tada nunešime  g.gif
Ir dar,kadangi surinkome nemažą pinigų sumą(šiuo metu išeina po 400lt.)Globos namams viską jau supirkę ir liko kažkur 126lt iš Globos namams skirtų pinigėlių,tai siūlau dar pradinukus pradžiuginti.Na mano nuomone nesąžininga būtų visus pinigėlius išleisti tik mažiukams(kalbu apie globos namų mažiausius vaikučius).Jie jau gaus DVD,tortą,kiekvienas po asmeninę dovanėlę,tai manau kad tikrai užtenka  blush2.gif .Pagal mano paskaičiavimus dar ir pradinukams turėtu išeiti po barnį ar net po kinderį.Rytoj bandysiu sužinoti kiek iš viso yra pradinukų.
Kokia Jūsų nuomonė?

Puiki mintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 29, 13:27)
Tai gal paimsi kai eisim.Ir rūbelius gal tada nunešime  g.gif
Ir dar,kadangi surinkome nemažą pinigų sumą(šiuo metu išeina po 400lt.)Globos namams viską jau supirkę ir liko kažkur 126lt iš Globos namams skirtų pinigėlių,tai siūlau dar pradinukus pradžiuginti.Na mano nuomone nesąžininga būtų visus pinigėlius išleisti tik mažiukams(kalbu apie globos namų mažiausius vaikučius).Jie jau gaus DVD,tortą,kiekvienas po asmeninę dovanėlę,tai manau kad tikrai užtenka  blush2.gif .Pagal mano paskaičiavimus dar ir pradinukams turėtu išeiti po barnį ar net po kinderį.Rytoj bandysiu sužinoti kiek iš viso yra pradinukų.
Kokia Jūsų nuomonė?

būtinai reikia nudžiuginti ir pradinukus,juk jie irgi kažko lauks 4u.gif dar gal ir pinigėlių darinksim daugiau ir visus nudžiuginsim kinderiukais.o sakykite kaip su knygutėmis pas juos,turi kokių?turiu gražių,neaptrintų,beveik naujų g.gif
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 11 29, 14:30)
būtinai reikia nudžiuginti ir pradinukus,juk jie irgi kažko lauks 4u.gif dar gal ir pinigėlių darinksim daugiau ir visus nudžiuginsim kinderiukais.o sakykite kaip su knygutėmis pas juos,turi kokių?turiu gražių,neaptrintų,beveik naujų g.gif

Tikrai kad pinigėlių bus daugiau.Renkame iki gruodžio 10d.,o tada jau viską supirksime.Nes dabar sunkoka viską tiksliai apskaičiuoti.
Knygučių sakė turi,dar nupirkome patiems mažiausiems po knygutę su lipdukais, bet jei Jūsų knygutės neaptrintos,nesuplėšytos manau tikrai pravers.
Turiu dar prašymą pas Jus ax.gif .Gal galite pažiūrėti kiek paprasti kalėdiniai mašeliai kainuoja ant kalno.Reikėtu tokio dydžio,kaip piešimo lapas.Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiko gyvos mamyte.. kaip saunu girdeti, kad tiek pinigeliu jau surinkta thumbup.gif saunuoles... ACIU JUMS DIDELIS 4u.gif
Atsakyti