Įkraunama...
Įkraunama...

Alytiškės nepamiršta aplankyti

QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 26, 14:54)

O pampersus ar tau į namus pristatyt, ar geriau atvežti iki vietos kai eisite?
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2009 11 26, 16:44)
Aciu 4u.gif
Man tinka thumbup.gif
Nera uz ka - aciu Tau ir Emutes mamytei!

O del manes tai galit jokiu ataskaitu neduoti - zinau,kad esat nuostabios ir saziningos 4u.gif

Ačiū Pykstu už šiltus žodžius 4u.gif .Na man pačiai geriau bus,kai pateiksime tikslią išlaidų ataskaitą.

QUOTE(dzukiene @ 2009 11 26, 22:35)
O pampersus ar tau į namus pristatyt, ar geriau atvežti iki vietos kai eisite?

Kaip Tau patogiau mirksiukas.gif .Nors dabar niekur toli nuo namų neiname.
Ačiū Leliugai ir Gžimai 4u.gif
Sąskaitėlėje jau 728lt. bigsmile.gif
Atsakyti
Galvoju gal jau nupirkti vitaminus g.gif Išeitu jau 10 buteliukų,o gal dar palaukti(dar mano žiniai kelios mamytės turi pervesti pinigėlių)ir nupirkti 14 buteliukų(tiek yra pačių mažiausių kūdikėlių).
Mamytės tarkite žodį,nes man jau galva plyšta nuo galvojimo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2009 11 26, 16:44)
O del manes tai galit jokiu ataskaitu neduoti - zinau,kad esat nuostabios ir saziningos 4u.gif

pritariu 100 proc drinks_cheers.gif

QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 27, 14:04)
Galvoju gal jau nupirkti vitaminus g.gif Išeitu jau 10 buteliukų,o gal dar palaukti(dar mano žiniai kelios mamytės turi pervesti pinigėlių)ir nupirkti 14 buteliukų(tiek yra pačių mažiausių kūdikėlių).

dabar pagalvojau, kad vakar iki gavau čekį su nuolaida žuvų taukams... nuolaida 24 Lt, ir 50 proc atstoja tikros kainos gintarinėj vaistinėj 4u.gif gal panaudojam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 27, 15:04)

QUOTE(Terė @ 2009 11 27, 17:55)
pritariu 100 proc  drinks_cheers.gif
dabar pagalvojau, kad vakar iki gavau čekį su nuolaida žuvų taukams... nuolaida 24 Lt, ir 50 proc atstoja tikros kainos gintarinėj vaistinėj  4u.gif  gal panaudojam  g.gif

pritariu,kad reiktu tikrai paziureti vitaminu su nuolaidelem
buna tikrai geru akciju...jei su 50% nuolaida, tai vietoj 10 buteliuku, iseis 20 thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Terė @ 2009 11 27, 16:55)
dabar pagalvojau, kad vakar iki gavau čekį su nuolaida žuvų taukams... nuolaida 24 Lt, ir 50 proc atstoja tikros kainos gintarinėj vaistinėj  4u.gif  gal panaudojam  g.gif

Turiu aš ir tokį čekį,jisai galioja iki gruodžio 25d.Galima tada ir tokių pora buteliukų paiimti g.gif .Lauksim iki gruodžio 10d.,o tada jau matysime pagal surinktą pinigų sumą kiek galima nupirkti.Šiai dienai galiu nupirkti 10 buteliukų Multitabs.

QUOTE(meskiniene @ 2009 11 27, 17:58)
pritariu,kad reiktu tikrai paziureti vitaminu su nuolaidelem
buna tikrai geru akciju...jei su 50% nuolaida, tai vietoj 10 buteliuku, iseis 20  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Na absoliučiai viską stengiamės supirkti su nuolaida
Vis pamirštu padėkoti Naretai už sauskelnes blush2.gif .Ačiū Tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 27, 19:12)
Turiu aš ir tokį čekį,jisai galioja iki gruodžio 25d.Galima tada ir tokių pora buteliukų paiimti  g.gif .Lauksim iki gruodžio 10d.,o tada jau matysime pagal surinktą pinigų sumą kiek galima nupirkti.Šiai dienai galiu nupirkti 10 buteliukų Multitabs.
Na absoliučiai viską stengiamės supirkti su nuolaida
Vis pamirštu padėkoti Naretai už sauskelnes  blush2.gif .Ačiū Tau  4u.gif

ryt planuojam i Alytu,tai isimesiu i masina ir bandysim prilekt iki Jusu atiduot 4u.gif
Atsakyti
Įkelių mūsų šaunių mamyčių sąrašiuką,kurios jau prisidėjo prie Kalėdinės akcijos
Woblienė 4u.gif
JasVita 4u.gif
Mayzia 4u.gif
Nareta 4u.gif
Terė 4u.gif
Klefija 4u.gif
Artita 4u.gif
Julija 4u.gif (nežinome mamytės nicko)
Rille 4u.gif
Paprasta 4u.gif
Svietulka 4u.gif
Allisa 4u.gif
Musmirė 4u.gif
Užmirštuolė 4u.gif
Smilga 4u.gif
Dzukienė 4u.gif
Mygy 4u.gif
Pykstu 4u.gif
Gžima 4u.gif
Leliuga 4u.gif

Atsiprašau,jei suklydau nicką rašydama .
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 27, 15:04)

Tuoj as Tau pervesiu dar vienos mamytes vardu pinigeliu.

QUOTE(Terė @ 2009 11 27, 17:55)

Butinai reikia panaudoti! thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Sąskaitėlėje 778lt thumbup.gif
Ačiū Agote 4u.gif
Pirmadienį skambinsiu Kūdikių namų vyr.auklėtojai pasitikslint dėl vitaminų.Minėjo kad Nomedos prašė vitaminų,tai dėl viso pikto pasitikslinsiu.
Atsakyti
Buvau ''Gintarinėje''vaistinėje.Akcija taikoma ne visiems MOLLER žuvų taukams,o tik kapsulėms,kurias gali vartoti tik vyresni vaikučiai ir suaugę.
Atsakyti
šiandien mažoji mano gavo dovanų vitaminų... gerų....tai, jei ką...dovanosim...mes nevartojam vitaminų smile.gif ...o mažiesiems pravers 4u.gif
Atsakyti