Įkraunama...
Įkraunama...

Alytiškės nepamiršta aplankyti

Bet kiek tu vitaminų išeis? Juk jie brangūs g.gif Kažkas čia rasė,kad dėl vitaminų vaikų namai kreipsis į Nomedą,ar aš ne taip supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 11 14, 10:33)
Bet kiek tu vitaminų išeis? Juk jie brangūs g.gif Kažkas čia rasė,kad dėl vitaminų vaikų namai kreipsis į Nomedą,ar aš ne taip supratau g.gif

nu jo, sake prasys Nomedos g.gif Tai va kad jie brangus mazas buteliukas apie 25lt g.gif o kas ten yra doh.gif savaitei laiko uzteks doh.gif
Atsakyti
Bent kūdikių namai paprastai žino,kokių vitaminų nori. Jei norit,galiu padėti parinkti,gal dar nuolaidą išprašyčiau,jei pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmire @ 2009 11 14, 11:04)
Bent kūdikių namai paprastai žino,kokių vitaminų nori. Jei norit,galiu padėti parinkti,gal dar nuolaidą išprašyčiau,jei pavyks  4u.gif

tai zinoma kad norim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2009 11 14, 10:27)
Tai zinoma tada vitaminus dar perkam. Bet tai taip iseina vienas buteliukas vienai grupei  g.gif Kokio dydzio  g.gif ir kokius cia geriausia  g.gif

QUOTE(allisa @ 2009 11 14, 10:33)

QUOTE(Užmirstuole @ 2009 11 14, 10:42)
nu jo, sake prasys Nomedos  g.gif  Tai va kad jie brangus mazas buteliukas apie 25lt  g.gif o kas ten yra  doh.gif savaitei laiko uzteks  doh.gif

QUOTE(Musmire @ 2009 11 14, 11:04)
Bent kūdikių namai paprastai žino,kokių vitaminų nori. Jei norit,galiu padėti parinkti,gal dar nuolaidą išprašyčiau,jei pavyks  4u.gif

Sveikos 4u.gif
Taip,kreipsis į Nomedą.Nomeda apsilankys gruodžio 8 lyg tai g.gif .Bet sakė neaišku ar gaus.
Sakė ir vienas buteliukas gerai.Prašo multitabs lašiukų arba žuvų taukų.Multitabs buteliuko kaina 14lt.kažkur.Kūdikių namuose yra 14 vaikučių iki 1m.,kurie yra silpnučiai ir jiems reikia vittaminų.
Aš parašau ką man sakė,o kaip darome mes turime visos nuspręsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braškutė 74: 14 lapkričio 2009 - 13:16
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 14, 13:04)
Sveikos  4u.gif
Taip,kreipsis į Nomedą.Nomeda apsilankys gruodžio 8 lyg tai  g.gif .Bet sakė neaišku ar gaus.
Sakė ir vienas buteliukas gerai.Prašo multitabs lašiukų arba žuvų taukų.Multitabs buteliuko kaina 14lt.kažkur.Kūdikių namuose yra 14 vaikučių iki 1m.,kurie yra silpnučiai ir jiems reikia vittaminų.
Aš parašau ką man sakė,o kaip darome mes turime visos nuspręsti.

Tai nera cia ka sprest, jei reikia tai ir nupirksim 4u.gif Perdaug nebus jei ir Nomeda duos 4u.gif
Atsakyti
Gausim vitaminų su nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
Su Emutės_mama nupirkome DVD thumbup.gif Negaliu tik nuorodos įkelt,nes jo nėra senukų el.parduotuvėje.Firma LG,kaina-135lt.,24 mėn.garantija.
Iš globos namams skirtų pinigėlių išleidome 135 lt.,liko-111,50lt.
Emutės_mama sakė,kad vaikučiai klausia ar mes dar ateisime ir ar atnešime tortą. biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Smagu thumbup.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 13, 18:11)
Laba  4u.gif
Labai trumpai parašysiu blush2.gif
Buvau šiandien Kūdikių namuose.Sužinojau tikslų vaikučių skaičių,
Labiausiai ten reikalingos sauskelnės ir vitaminai.Daugiau nieko nereikia  g.gif ,visko turi pakankamai.
Tad kūdikių namams bus perkamos tik sauskelnės ir vitaminai.Dar bus nupirkta kiekvienam vaikučiui po Barnį.
Mamos dar kartą rašau,kad saldumynų nepageidauja nei kūdikių namai,nei globos namai.Na ne aš taip sugalvojau,o taip man pasako ten dirbantys darbuotojai.Jei netikite duosiu kontaktus skambinkite,klauskite pačios

Tikiu Tavim.As tuos grybukus siuliau vietoj Barnio, nes manau,kad tai naturalesnis produktas, labai grazus, labai vaikiskas...bet cia tik nuomone ir pasiulymas.Man tinka viskas.

QUOTE(Užmirstuole @ 2009 11 14, 11:27)
Tai zinoma tada vitaminus dar perkam. Bet tai taip iseina vienas buteliukas vienai grupei  g.gif Kokio dydzio  g.gif ir kokius cia geriausia  g.gif

Tai jei grupei tik viena dezute, tai is ju jokios naudos nebus...

Papildyta:
Tai gal man ne pinigelius pervedinet o nupirkt vitaminu kokius tris-keturis buteliukus?...As savo vaikui neseniai pirkau, po 17lt uz poilivitaminu sirupa mokejau.
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2009 11 15, 21:58)
Tikiu Tavim.As tuos grybukus siuliau vietoj Barnio, nes manau,kad tai naturalesnis produktas, labai grazus, labai vaikiskas...bet cia tik nuomone ir pasiulymas.Man tinka viskas.
Tai jei grupei tik viena dezute, tai is ju jokios naudos nebus...

Papildyta:
Tai gal man ne pinigelius pervedinet o nupirkt vitaminu kokius tris-keturis buteliukus?...As savo vaikui neseniai pirkau, po 17lt uz poilivitaminu sirupa mokejau.

Asmeniškai aš visada renkuosi naturalesnius produktus,bet vaikučiams daugiau džiaugsmo suteiktu barnis man atrodo g.gif
Vitaminų prašo patiems mažiausiems vaikučiams,jų yra 14.Geriausiai jiems tinka multitabs,jo kaina apie 15 lt.,bet mes gautumėme pigiau.Sakė ir keli buteliukai jiems didelė dovana,nes dar iš Nomedos tikisi gauti.
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 15, 14:33)
Laba  smile.gif
Su Emutės_mama nupirkome DVD  thumbup.gif Negaliu tik nuorodos įkelt,nes jo nėra senukų el.parduotuvėje.Firma LG,kaina-135lt.,24 mėn.garantija.
Iš globos namams skirtų pinigėlių išleidome 135 lt.,liko-111,50lt.
Emutės_mama sakė,kad vaikučiai klausia ar mes dar ateisime ir ar atnešime tortą. biggrin.gif  wub.gif

tai aisku,kaip gi be torto thumbup.gif
Atsakyti