Įkraunama...
Įkraunama...

Alytiškės nepamiršta aplankyti

QUOTE(sandritalt @ 2007 10 20, 11:38)
nejaugi jie jau toki turtingi kad nereikia?  doh.gif  kiek teko pabuvoti tai manau nepakenktu dovaneles  thumbup.gif
Pati galvojau kai vaikutis isaugs savo rubelius tiesiog nuvezti jiems, nes labai jau daug turim, visi is visu pusiu pridejo  ax.gif tik kazkaip nedrasu butu vienai to daryti... juk tik padeti norisi  unsure.gif

As nuveziau savo merginu isaugtus drabuzelius tai labai siltai prieme rolleyes.gif
Atsakyti
kokios jus saunuoles 4u.gif
nepamirstat likimo nuskriaustu leliuku verysad.gif augau as kartu su tais vaikais aisku jie keitesi vienus isivaikindavo ar globot pasiimdavo kitus i kitus valstybinius namus isvesdavo. oi verkdavau kai iskeliaudavo koks numyletinis nors pati vaikas buvau ir veziodavau ir visaip kitaip padedavau priziuret.
prisiminimai tik geri apie tuos vaikucius.
Man iki siandien vieno klausimo nieks ir neatsako: Uz ka tokius mazulius nieko nekaltus vaikucius mamos begedes palieka? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nareta20 @ 2008 08 01, 21:24)
nepamirstat likimo nuskriaustu leliuku verysad.gif augau as kartu su tais vaikais aisku jie keitesi vienus isivaikindavo ar globot pasiimdavo kitus i kitus valstybinius namus isvesdavo. oi verkdavau kai iskeliaudavo koks numyletinis nors pati vaikas buvau ir veziodavau ir visaip kitaip padedavau priziuret.
Man iki siandien vieno klausimo nieks ir neatsako: Uz ka tokius mazulius nieko nekaltus vaikucius mamos begedes palieka? verysad.gif

jos nera tokios geros mamos kaip tu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes Alytaus mamytes.As irgi senai noriu nueiti i vaiku namus,nunesti savo mazylio isaugtu rubeliu.Bet ,kaip ir sake kitos mamytes vienai kazkaip nejauku.Tai jeigu kuri mamyte dar turetu noro,gal nukeliautum kartu.Skaudu ziuret laidas per TV kai rodo ,tuos vargsus vaikucius..man asmeniskai sirdis plysta.Bet dziaugiuosi,kad yra siam pasauly ir geru zmoniu,kurie nelieka abejingi kitu zmoniu skausmui ,liudesiui,vienatvei...
Papildyta:
Tiesa butu patogiau jei mamytes man rasytu i emaila:sonata347@yahoo.co.uk
Atsakyti
QUOTE(sonata347 @ 2009 02 11, 22:27)
Sveikutes Alytaus mamytes.As irgi senai noriu nueiti i vaiku namus,nunesti savo mazylio isaugtu rubeliu.Bet ,kaip ir sake kitos mamytes vienai kazkaip nejauku.Tai jeigu kuri mamyte dar turetu noro,gal nukeliautum kartu.Skaudu ziuret laidas per TV kai rodo ,tuos vargsus vaikucius..man asmeniskai sirdis plysta.Bet dziaugiuosi,kad yra siam pasauly ir geru zmoniu,kurie nelieka abejingi kitu zmoniu skausmui ,liudesiui,vienatvei...
Papildyta:

ir as jungiuosi prie jusu, jau senokai kuriu planus, kaip aplankyt tuos mazus vaikelius. labai daznai galvoju, ar nereiketu pagloboti koki mazyli, bet bijau, kad nesusitvarkysiu,gal mano vaikai ignoruos g.gif . dar niekada nesu buvusi ten. jeigu kas planuojate, manu prisijunkciau ir as 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ir ne mamytes,gal koki apsilankyma paorganizuojam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 08 06, 13:47)
Sveikos mamytes ir ne mamytes,gal koki apsilankyma paorganizuojam 4u.gif

Pabandyk parasyti i alytiskiu mamyciu poklabiu psl mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nareta20 @ 2008 08 01, 22:24)

Zaviuosi Tavim,Nareta! 4u.gif

QUOTE(sonata347 @ 2009 02 11, 23:27)
Papildyta:

As mielai sutinku paorganizuot vaziavima i vaikuciu namus.Galit ir man rasyti az.Gal net kita savaite organizuokimes?...
Atsakyti
Parasiau susidomejusioms emeilus,bet parasysiu dar karteli ir cia,paorganizuojam susitikima su alytaus vaiku namu vaikuciais 4u.gif Gal kas turi kokiu ideju ar pasiulymu.Parasykite cia,arba AZ.
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 09 24, 16:28)
Parasiau susidomejusioms emeilus,bet parasysiu dar karteli ir cia,paorganizuojam susitikima su alytaus vaiku namu vaikuciais 4u.gif Gal kas turi kokiu ideju ar  pasiulymu.Parasykite cia,arba AZ.

Na nezianu ar dabar man iseis,nes pati sirguliuoju,o ir mazojo nelabai turiu kur palikti.Bet jeigu veliau kada,tai mielai priijungciau. 4u.gif
Atsakyti
Labas mamytes gal kas is Marijampoles noretu ir aplankyt siuos vaikucius?
Atsakyti