Įkraunama...
Įkraunama...

Alytiškės nepamiršta aplankyti

Lankem pernai visus vaikucius ir visi gavo dovanu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2009 11 12, 14:16)
Lankem pernai visus vaikucius ir visi gavo dovanu  4u.gif

mes ir lankėm....na tiksliau lankiau tai viena...bet dovanas nuo visų gerų mamyčių nuvežiau...t.p. pat visi buvo labai patenkinti.....

tik šiemet vyr.auklėtoja dėl saldumynu jau pasisakė, kad nenorėtų...o va barnis ar kokie sausainiukai gerai.... kinderiukai jiems sakė dar per daug sudėtingi per daug smulkių detalių....
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Ir aš pritariu nuomonei, kad pinigėlius per pus dalinti drinks_cheers.gif

o dėl torto kūdikių namams, tai manau, kad galima, ypač jei jis pagal užsakymą padarytas, šviežias ir t.t. juk jį ir taip duos tik vyresniems vaikučiams, o kūdikėliams juk ir taip nei barnio, nei šiaip kokio saldumyno neduos g.gif ... na aš čia garsiai pasvarsčiau blush2.gif
Atsakyti
Kuo garsiau svarstote,tuo geriau thumbup.gif
Na bandysiu pirmadienį nuvažiuot iki kūdikių namų ir pakalbėt su auklėtojomis.
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2009 11 11, 19:29)
ABEJOJU AR UZSIIMS CIA TAIP ATSKIRAI KEPT  g.gif

Galiu sutarti.

Tiesa, musu forume viena mamyte kepa visokius grybukus, eziukus ir pan.Gal galima paprasyti,kad ju iskeptu?...Butu ir skanu, ir sviezia, ir labai spalvinga vaikiukams.
Cia tik mintis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2009 11 13, 09:16)
Galiu sutarti.

Tiesa, musu forume viena mamyte kepa visokius grybukus, eziukus ir pan.Gal galima paprasyti,kad ju iskeptu?...Butu ir skanu, ir sviezia, ir labai spalvinga vaikiukams.
Cia tik mintis. 4u.gif

tie grybukai švieži visai gerai...žaisminga ir skanu 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Labai trumpai parašysiu blush2.gif
Buvau šiandien Kūdikių namuose.Sužinojau tikslų vaikučių skaičių,
Labiausiai ten reikalingos sauskelnės ir vitaminai.Daugiau nieko nereikia g.gif ,visko turi pakankamai.
Tad kūdikių namams bus perkamos tik sauskelnės ir vitaminai.Dar bus nupirkta kiekvienam vaikučiui po Barnį.
Mamos dar kartą rašau,kad saldumynų nepageidauja nei kūdikių namai,nei globos namai.Na ne aš taip sugalvojau,o taip man pasako ten dirbantys darbuotojai.Jei netikite duosiu kontaktus skambinkite,klauskite pačios
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 13, 18:11)
Laba  4u.gif
Labai trumpai parašysiu blush2.gif
Buvau šiandien Kūdikių namuose.Sužinojau tikslų vaikučių skaičių,
Labiausiai ten reikalingos sauskelnės ir vitaminai.Daugiau nieko nereikia  g.gif ,visko turi pakankamai.
Tad kūdikių namams bus perkamos tik sauskelnės ir vitaminai.Dar bus nupirkta kiekvienam vaikučiui po Barnį.
Mamos dar kartą rašau,kad saldumynų nepageidauja nei kūdikių namai,nei globos namai.Na ne aš taip sugalvojau,o taip man pasako ten dirbantys darbuotojai.Jei netikite duosiu kontaktus skambinkite,klauskite pačios

tai ir perkam sauskelnes,vitaminus ir po barni 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Dzukienei 4u.gif
Bendra pinigėlių suma:493lt thumbup.gif
Na nežinau kaip čia aiškiau parašyt g.gif
Rengiame gražią akciją,nutarėme rinkti pinigėlius.Šaunios mamytės juos perveda,sąskaitėlė didėja,bet....Na normalu kad iškyla visokių klausimų,ir visada randame atsakymą.Na ir vėl iškilo klausimas smile.gif
Apsilankėme šiandien kūdikių namuose,kalbėjome su vyr.auklėtoja,kad aiškiau žinotumėm ko reikia.Na ir ji pasakė:reikalingiausios sauskelnės ir vitaminai.
Na nesinori nueiti pas vaikučius tusčiomis rankomis,tai nutarėme kad nešime po barnį kiekvienam kaip asmeninę dovanėlę.
Tai va koks klausimas iškilo ar dar perkame ką prie barnio vaikučiams,ar perkame vitaminus kurie jiems sakė labai reikalingi.Na suprantu Kalėdos...norisi vaikučius pradžiuginti,bet nėra tiek lėšų kad galėtumėm dar po kokį niekutį nupirkt.Iš saldumynų suruoštu dovanėlių nepageidauja,nes jie per gruodžio mėnesį gauna l.l.l. daug.Galvoju kad geriau ne niekučius pirkti,o vitaminus.
Ką Jus galvojate?
Atsakyti
reikia piirkti tai ko jiems truksta
Atsakyti
Manau, pirkti tai, ko jiems trūksta ax.gif
Atsakyti
Tai zinoma tada vitaminus dar perkam. Bet tai taip iseina vienas buteliukas vienai grupei g.gif Kokio dydzio g.gif ir kokius cia geriausia g.gif
Atsakyti