Įkraunama...
Įkraunama...

Alytiškės nepamiršta aplankyti

QUOTE(JasVita @ 2009 11 11, 16:58)
Aš irgi manau kad reikia dalinti pusiau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

o barnių gal reik iš lenkijos parvešt jei kas važiuoja, jie ten pigesni, tik pavadinimas kitoks... Arba vilniuj assorti pardėj nupirkti... 5dienį važiuosiu į vilnių, būsiu netoli, tai galiu ten kainytę pažiūrėti.

va del barniu tikra tiesa kad lenkuose galima thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

As irgi galvoju,kad pinigelius dalinam pusiau drinks_cheers.gif .
Aisku smulkiu dovaneliu reikia, juk kaip bebutu vaikams KALEDOS wub.gif ,jie laukia ju...
Atsakyti

Sveikutes,

QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 11, 14:31)
Pasistenk atgaminti  4u.gif  biggrin.gif
Mamos,ką darom su kūdikių namais?Sauskelnių bus nupirkta,o su smulkiomis dovanėlėmis kaip  g.gif .Ar visiems kūdikių namuose esantiems vaikučiams nuperkam po barnį,ar kokiai porą grupių po didesnę dovanėlę g.gif

As asmeniskai galvoju,kad kudikiams reiketu ne Barniu - ten juk gryna sintetika.Atleiskit, nieko nenoriu izeisti...
Gal galima,kad ir musu kepyklelej Alytuj uzsakyti kokiu mazu bandeliu,kad iskeptu uz tokia kaina?Bus sviazia, silta ir siek tiek naturaliau...?
Atsakyti
QUOTE(Emutes_mama @ 2009 11 05, 23:10)

Jei kazka reikai nuvezti is Vilniaus i Alytu - as kiekviena savaitgali vaziuoju.Ir mes netoli viena kitos gyvenam, galim kontaktuoti....
Tik sitos temos nelabai seku, bet jei reikai bet kokios pagalbos - rasykit az.

QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 08, 13:25)

Atsiusk ir man saskaitos nr, Braskute.Swedbanke

QUOTE(mayzie @ 2009 11 08, 15:25)
as irgi mielai parinksiu drabuzeliu, bet gyvenu Vilniuje ax.gif gal per kazka perduot butu galima?

Gali per mane, jei nori.Galim kartu vaziuoti...
Atsakyti
QUOTE(pykstu @ 2009 11 11, 18:03)
Sveikutes,
As asmeniskai galvoju,kad kudikiams reiketu ne Barniu - ten juk gryna sintetika.Atleiskit, nieko nenoriu izeisti...
Gal galima,kad ir musu kepyklelej Alytuj uzsakyti kokiu mazu bandeliu,kad iskeptu uz tokia kaina?Bus sviazia, silta ir siek tiek naturaliau...?

ABEJOJU AR UZSIIMS CIA TAIP ATSKIRAI KEPT g.gif
O is kitos puses, juk jie ir ziuri ten televizoriu ir mato tuos barnius, tai kodel gi jiems nesuteiks tos laimes ir ju paragaut g.gif jau kad viena suvalgys taigi nieko nenutiks g.gif Cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2009 11 11, 20:29)
ABEJOJU AR UZSIIMS CIA TAIP ATSKIRAI KEPT  g.gif
O is kitos puses, juk jie ir ziuri ten televizoriu ir mato tuos barnius, tai kodel gi jiems nesuteiks tos laimes ir ju paragaut  g.gif jau kad viena suvalgys taigi nieko nenutiks  g.gif Cia tik mano nuomone 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2009 11 11, 18:29)
ABEJOJU AR UZSIIMS CIA TAIP ATSKIRAI KEPT  g.gif
O is kitos puses, juk jie ir ziuri ten televizoriu ir mato tuos barnius, tai kodel gi jiems nesuteiks tos laimes ir ju paragaut  g.gif jau kad viena suvalgys taigi nieko nenutiks  g.gif Cia tik mano nuomone 4u.gif

drinks_cheers.gif

per puse
Atsakyti
Per pusę siūlyčiau 4u.gif
Atsakyti
Na viskas aišku,pinigėliai bus dalinami pusiau thumbup.gif .
Na aš iš viso prieš saldumynus,bet....Saldumynų nepageidauja ir pačios auklėtojos dirbančios ten.Turiu dar pasiūlymą kad tortą užsakyti ir kūdikių namams g.gif .Globos namų vaikučiams iškeps thumbup.gif
Dabar dėl asmeninių dovanėlių.Prašau tariamės aiškiai ir konkrečiai.
Su globos namais viskas aišku,gaus 24 vaikučiai po smulkias asmenines dovanėles
O kaip su kūdikių namais darom?Ar pasirenkam kokią porą grupių ir įteikiame asmenines dovanėles(po knygutę ar kokią kitą smulkmeną)ar visiems ten esantiems vaikučiams(jų apie 70) nuperkame po barnį?
Mamytės kurios planuoja paruošti po kelias asmenines dovanėles,parašykite kiek jus galėsite jų paruošti,kad paskui nesigautu makalynė.
Ir būtų malonu kad kuo greičiau nuspręstumėm dėl kūdikių namų.Sauskelnių tai nupirksim ir dar mamytės padovanos,o ką toliau... g.gif

Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 11, 22:04)
Na viskas aišku,pinigėliai bus dalinami pusiau  thumbup.gif .
Na aš iš viso prieš saldumynus,bet....Saldumynų nepageidauja ir pačios auklėtojos dirbančios ten.Turiu dar pasiūlymą kad tortą užsakyti ir kūdikių namams g.gif .Globos namų vaikučiams iškeps  thumbup.gif
Dabar dėl asmeninių dovanėlių.Prašau tariamės aiškiai ir konkrečiai.
Su globos namais viskas aišku,gaus 24 vaikučiai po smulkias asmenines dovanėles
O kaip su kūdikių namais darom?Ar pasirenkam kokią porą grupių ir įteikiame asmenines dovanėles(po knygutę ar kokią kitą smulkmeną)ar visiems ten esantiems vaikučiams(jų apie 70) nuperkame po barnį?
Mamytės kurios planuoja paruošti po kelias asmenines dovanėles,parašykite kiek jus galėsite jų paruošti,kad paskui nesigautu makalynė.
Ir būtų malonu kad kuo greičiau nuspręstumėm dėl kūdikių namų.Sauskelnių tai nupirksim ir dar mamytės padovanos,o ką toliau...  g.gif

As manyciau,kad kiekvienas vaikutis turetu gauti po simboline dovanele ir aisku kad nesiskirtu nuo kitu...kad nebutu niekam nuoskaudu... Na cia mano nuomone,kad geriau surinkom pinigelius ir pirkti viska vienodai,kad nebutu kad kazkurios mamytes dar papildomai teikia keliems vaikams dovaneles...
Dar mn atrodo,kad kudikiu namuose vaikai per mazi tortams blush2.gif ...na as cia va taip simislijau...
Atsakyti
QUOTE(rille @ 2009 11 11, 22:15)
As manyciau,kad kiekvienas vaikutis turetu gauti po simboline dovanele ir aisku kad nesiskirtu nuo kitu...kad nebutu niekam nuoskaudu... Na cia mano nuomone,kad geriau surinkom pinigelius ir pirkti viska vienodai,kad nebutu kad kazkurios mamytes dar papildomai teikia keliems vaikams dovaneles...
Dar mn atrodo,kad kudikiu namuose vaikai per mazi tortams  blush2.gif ...na as cia va taip simislijau...

Labas rytas 4u.gif
Na aš taip pačiai manau kaip ir tu.Geriau visiems nupirkti vienodas dovanėles.Bet yra ir kitokių nuomonių,todėl ir prašau kad visos išsakytu nuomonę.
Leliuga,Jus buvote per praeitas kalėdas,papasakok ar Jus visiems vaikučiams nešėte paruošę dovanėles,ar grupei g.gif .

Atsakyti
drinks_cheers.gif per puse reiktu dalinti...
Atsakyti