Įkraunama...
Įkraunama...

Alytiškės nepamiršta aplankyti

QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 11, 13:07)
Kažkaip tylu,ramu čia pasidarė  g.gif
Jei savaitgalį į Alytų atvažiuos Emutės_mama lėksim DVD ieškot  ax.gif Kalbėjau dėl nuolaidų,tai sakė prieš kalėdas pakelia kaina ir tada duoda nuolaidas  g.gif .

nenoriu prisimeluot bet kazkur skaiciau ar per tv girdejau kad kazkur dvd 99lt g.gif bet va kur neatgaminu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nareta20 @ 2009 11 11, 13:09)
nenoriu prisimeluot bet kazkur skaiciau ar per tv girdejau kad kazkur dvd 99lt  g.gif bet va kur neatgaminu  doh.gif

Pasistenk atgaminti 4u.gif biggrin.gif
Mamos,ką darom su kūdikių namais?Sauskelnių bus nupirkta,o su smulkiomis dovanėlėmis kaip g.gif .Ar visiems kūdikių namuose esantiems vaikučiams nuperkam po barnį,ar kokiai porą grupių po didesnę dovanėlę g.gif

Papildyta:
Jau žinau kur biggrin.gif .Senukuose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 11, 13:31)

Jau žinau kur  biggrin.gif .Senukuose  thumbup.gif

va gali but drinks_cheers.gif nu bet mano ta galva doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Maciau parduoda DVD cia SM ne daug nautoja 60 lt smile.gif toks kazin netiktų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 11, 13:07)
Kažkaip tylu,ramu čia pasidarė  g.gif
.

tai lyg viską ir sutarėm....manau prieš Kalėdas bus didesnis sujudimas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 11 11, 13:50)
Maciau parduoda DVD cia SM ne daug nautoja 60 lt  smile.gif  toks kazin netiktų?  blush2.gif

Na nežinau.. g.gif .Iš parduotuvės gal geriau dėl garantijos.Ką kitos mamos manot?
QUOTE(Agotė @ 2009 11 11, 13:51)
tai lyg viską ir sutarėm....manau prieš Kalėdas bus didesnis sujudimas 4u.gif

Na visada reikia tikėtis geriausio smile.gif
Mamos prašau drąsiai reiškite savo nuomonę,nes iškyla daug nesusipratimų.
Ar mes tuos pinigėlius daliname pusiau?Ar globos namams nuperkame DVD ir viskas,o likusius pinigus skiriame kūdikių namams?
Laukiu labai Jūsų pasisakymų.Man su Emutės_mama atrodo kad geriau pinigus dalinti per pusę,o kaip Jums?
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 11, 15:04)
Laukiu labai Jūsų pasisakymų.Man su Emutės_mama atrodo kad geriau pinigus dalinti per pusę,o kaip Jums?

4u.gif ...Manau matysit pagal situaciją su tais pinigėliais....tai sakykim, jei dalini per pusę...tai tos globos gr. gaus torčiuką ir dvd...o su likusiais irgi dovanėles ar jau įtrauktumėm pradinukus?

Beje kiek tas barnis kainuoja? smile.gif
Atsakyti
Manyciau per puse 4u.gif
Atsakyti
Prašymas visoms mamytėms,kurios prisidėjo prie akcijos.Sakykite,kaip darome su pinigėliais,daliname į dvi dalis:globos namams ir kūdikių namams?Ar globos namams nuperkame tik DVD,o visi kiti likę atitenka kūdikių namams?
Labai reikalinga Jūsų nuomonė 4u.gif .Nes iš pradžių buvome nutarę,kad dalinsime per pusę,bet dabar nežinom kaip daryt doh.gif
Aš sakau kad reikia dalint per pusę ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Užmirstuole @ 2009 11 11, 15:34)
Manyciau per puse  4u.gif

4u.gif aš ir taip manau.
Palauksim ką kitos pasakys ax.gif
Atsakyti
Gi reiketu ir tu smulkiu dovaneliu g.gif
Atsakyti
As manau, kad per puse reikia dalint
Atsakyti
Aš irgi manau kad reikia dalinti pusiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o barnių gal reik iš lenkijos parvešt jei kas važiuoja, jie ten pigesni, tik pavadinimas kitoks... Arba vilniuj assorti pardėj nupirkti... 5dienį važiuosiu į vilnių, būsiu netoli, tai galiu ten kainytę pažiūrėti.
Atsakyti