Įkraunama...
Įkraunama...

Alytiškės nepamiršta aplankyti

QUOTE(-Sandrita- @ 2009 11 07, 11:02)
Sveikos,

pririnkau daug rubeliu mergaitėm 8-13 metų kokių, nros žiūrint pagal ūgį  biggrin.gif
kur man perduoti juos?

rubeliu sake reikia jei labai nenudeveti, nes is labdaros jie gauna bet tokiu jau padevetu gerokai unsure.gif o rubelius perduoti galit kaip jums patogiau.. arba bet kada i globos namus nuvesti arba jei norit galiu, kai atvaziuosiu i Alytu , susitikti ir paimti tai perduos mama.. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emutes_mama @ 2009 11 07, 17:09)
rubeliu sake reikia jei labai nenudeveti, nes is labdaros jie gauna bet tokiu jau padevetu gerokai  unsure.gif  o rubelius perduoti galit kaip jums patogiau.. arba bet kada i globos namus nuvesti arba jei norit galiu, kai atvaziuosiu i Alytu , susitikti ir paimti tai perduos mama.. aciu  4u.gif

nu kai kurie rubeliai išvis nauji, tik be etikečių, kai kurie dėvėti, bet nedaug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 11 07, 17:27)
nu kai kurie rubeliai išvis nauji, tik be etikečių, kai kurie dėvėti, bet nedaug  4u.gif

seip as alytuje gyvenu ir galeciau prigriebti, bet kolkas biskiuka sergu, tai jei niekas anksciau nepajims tai as pajimsiu:) kai pasveiksiu wink.gif gerai?
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2009 11 08, 09:58)
seip as alytuje gyvenu ir galeciau prigriebti, bet kolkas biskiuka sergu, tai jei niekas anksciau nepajims tai as pajimsiu:) kai pasveiksiu wink.gif gerai?

aš irgi vietinė, su Braškute jau pasitarėm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 11 08, 11:34)
aš irgi vietinė, su Braškute jau pasitarėm  mirksiukas.gif

Tu tik duok man žinią ir nuvešim rūbelius.Dar Agotė sakė parinks rūbelių.
Dar viena mamytė pravedė pinigėlių thumbup.gif .Ačiū Smilga tau 4u.gif .Bendra suma jau:473 lt. thumbup.gif
Ačiū visoms mamytėms,kurios jau prisidėjo prie akcijos 4u.gif .Ačiū ir tom kurios dar prisidės 4u.gif Kaip gera žinot kad yra gerų žmonių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 08, 12:25)
Dar viena mamytė pravedė pinigėlių  thumbup.gif .Ačiū Smilga tau  4u.gif .Bendra suma jau:473 lt. thumbup.gif
Ačiū visoms mamytėms,kurios jau prisidėjo prie akcijos  4u.gif .Ačiū ir tom kurios dar prisidės  4u.gif Kaip gera žinot kad yra gerų žmonių  wub.gif

tai surinks Agotė ir aš galiu bet kada kai jau nedirbu biggrin.gif susirašysim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Sandrita-: 08 lapkričio 2009 - 12:30
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 08, 12:25)
Dar viena mamytė pravedė pinigėlių  thumbup.gif .Ačiū Smilga tau  4u.gif .Bendra suma jau:473 lt. thumbup.gif
Ačiū visoms mamytėms,kurios jau prisidėjo prie akcijos  4u.gif .Ačiū ir tom kurios dar prisidės  4u.gif Kaip gera žinot kad yra gerų žmonių  wub.gif

as irgi mielai parinksiu drabuzeliu, bet gyvenu Vilniuje ax.gif gal per kazka perduot butu galima?
Atsakyti
QUOTE(mayzie @ 2009 11 08, 14:25)
as irgi mielai parinksiu drabuzeliu, bet gyvenu Vilniuje ax.gif gal per kazka perduot butu galima?

Emutės_mama gyvena Vilniuje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mayzie @ 2009 11 08, 10:25)

As galeciau paimti ir nuvezti wink.gif tik duokit zinot kada ir kur susitinkam smile.gif si savaitgali vaziuoju i Alytu, galiu paimti ir siam savaitgaliui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emutes_mama @ 2009 11 09, 21:45)
As galeciau paimti ir nuvezti wink.gif tik duokit zinot kada ir kur susitinkam smile.gif si savaitgali vaziuoju i Alytu, galiu paimti ir siam savaitgaliui  ax.gif

Tai gal tada savaitgalį ir nuvešim rūbelius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 10, 09:10)
Tai gal tada savaitgalį ir nuvešim rūbelius  g.gif

mes su Emutės_mama susiderinsim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mayzie: 10 lapkričio 2009 - 10:28
Kažkaip tylu,ramu čia pasidarė g.gif
Jei savaitgalį į Alytų atvažiuos Emutės_mama lėksim DVD ieškot ax.gif Kalbėjau dėl nuolaidų,tai sakė prieš kalėdas pakelia kaina ir tada duoda nuolaidas g.gif .
Atsakyti