Įkraunama...
Įkraunama...

Alytiškės nepamiršta aplankyti

Saskaiteleje jau 438 thumbup.gif

didelis aciu Terei 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 06, 10:32)
Šaunu  thumbup.gif .Pas mane yra surinkta 193lt.,perduosiu tada aš jai,tik tegul parašo man až.

as su ja susitiksiu ir jai grynais atiduosiu... pasirodo ji gyvena visai salia manes... sauskelnes atves kita savaitgali, tai as manau as su ja ir atsiskaitysiu..... saunu .. aciu mamytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emutes_mama @ 2009 11 06, 15:17)
Saskaiteleje jau 438  thumbup.gif

didelis aciu Terei  4u.gif
Papildyta:
as su ja susitiksiu ir jai grynais atiduosiu... pasirodo ji gyvena visai salia manes... sauskelnes atves kita savaitgali, tai as manau as su ja ir atsiskaitysiu..... saunu .. aciu mamytes  4u.gif

Supratau mirksiukas.gif .Nes iš Alytaus ir kažkuri mamytė siūlėsi parvežt iš lenkijos sauskelnių.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Tai va kinderiukus į kūd.namus atšaukiam dėl smulkių detalų...

Geriau barnis..koks sausainiukas dar...tokia mini asmeniška dovanėlė....
toliau sauskelnės....na ir jei sigalvosim dar vitaminai....bet jų gal gaus iš Nomedos akcijos.....

jei liktų pinigėlių...tada galima būtų ir pirmokėlius ar pradinukus įtraukti į mini dovanėlių sąrašą... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 11 06, 16:19)
Sveikutės 4u.gif

Tai va kinderiukus į kūd.namus atšaukiam dėl smulkių detalų...

Geriau barnis..koks sausainiukas dar...tokia mini asmeniška dovanėlė....
toliau sauskelnės....na ir jei sigalvosim dar vitaminai....bet jų gal gaus iš Nomedos akcijos.....

jei liktų pinigėlių...tada galima būtų ir pirmokėlius ar pradinukus įtraukti į mini dovanėlių sąrašą... g.gif

Viskas priklausys nuo surinktos sumos ax.gif .Aišku būtų smagu ir pirmokėliams ir vyresniems dovanėlę įteikt.
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 06, 16:34)
Viskas priklausys nuo surinktos sumos ax.gif .Aišku būtų smagu ir pirmokėliams ir vyresniems dovanėlę įteikt.

tai gal man irgi vest ir viskas...bus gal aiškiau

Ar tau grynais duoti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotė: 06 lapkričio 2009 - 18:54
QUOTE(Agotė @ 2009 11 06, 18:52)
tai gal man irgi vest ir viskas...bus gal aiškiau

Ar tau grynais duoti....

g.gif net nežinau.Tarėmės kad pinigėlius rinksim iki gruodžio 10 d.Aišku nereikėtu visko pasilikt paskutinei minutei,bet manau kai nupirksim DVD,tada ir matysim kiek galime išleisti smulkiom asmeninėm dovanėlėm.
Wobliene,sužinok maždaug kokios kainos DVD.Na nesinori pirkti naudoto,geriau kad su garantija būtų.
Na gal supratai ką parašiau blush2.gif .Labai sunki diena man šiandien doh.gif
Atsakyti
DVD normalus iki 200 LT kainuotu, bet reik pasiziuret, kai pasveiksiu perleksiu, apziuresiu
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2009 11 06, 19:37)
DVD normalus iki 200 LT kainuotu, bet reik pasiziuret, kai pasveiksiu perleksiu, apziuresiu

ok mirksiukas.gif
Aš šiandiem mačiau už 169lt.(kainavęs 190 gal ir dabar akcija jam)
Viskas einu nuo kompo,nes jau pati nesuprantu ką rašau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 06, 19:41)
ok  mirksiukas.gif
Aš šiandiem mačiau už 169lt.(kainavęs 190 gal ir dabar akcija jam)
Viskas einu nuo kompo,nes jau pati nesuprantu ką rašau. doh.gif

palauk kaledu meto, daugiau akciju bus, neskubek smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Emutes_mama @ 2009 11 06, 11:01)
Apie paauglius galiu pasakytiu tiek:

Globos namuose maziausiu vaikuciu 2 gruper (kuriuos mes aplankeme) nuo 3-7 m.

toliau vaiku grupes eina nuo 7 - 18 metu... paaugliu tikrai daug iki 18 metu.... tad ziurekite  mirksiukas.gif

pririnkau daug rubeliu mergaitėm 8-13 metų kokių, nros žiūrint pagal ūgį biggrin.gif
kur man perduoti juos?
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2009 11 06, 19:37)

tikrai ir pigiau galima, neskubekim bus akciju pries naujus 4u.gif Mes pirke labai nebloga uz 119lt., nuskaito daug formatu, kas vaikuciaums svarbiausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 11 07, 15:02)
Sveikos,

pririnkau daug rubeliu mergaitėm 8-13 metų kokių, nros žiūrint pagal ūgį  biggrin.gif
kur man perduoti juos?

Gal dar palaikyk pas save ax.gif .
QUOTE(Užmirstuole @ 2009 11 07, 15:41)
tikrai ir pigiau galima, neskubekim bus akciju pries naujus  4u.gif Mes pirke labai nebloga uz 119lt., nuskaito daug formatu, kas vaikuciaums svarbiausia  4u.gif

Atsiminiau kad turiu ''blatą'' vienoje pardėje,bandysiu pakalbėt.Dar nepirksime,tik maždaug kainas noriu sužinoti,kad žinotumėm kiek lieka pinigėlių dovanėlėms.
Atsakyti