Įkraunama...
Įkraunama...

Alytiškės nepamiršta aplankyti

merginos, gal galima daugiau info apie paauglius - na kokio jie amziaus. Ziuriu gal savisko geru drabuziu ka rasciau, bet nezinau ar yra tokio amziaus vaikinuku?

lauksiu info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2009 11 06, 09:43)
sveikutes saunuoles 4u.gif  4u.gif noriu padekot uz jusu geruma..ir tuo paciu pasigirti,kad jau savaites pradzioje vaziuosiu parsivezti mazyles wub.gif taigi,grupeje nu 1-2 metu,vienos mazyles nebebus wub.gif  wub.gif

wub.gif Gera skaityti tokias naujienas wub.gif .Šaunuolė Jus 4u.gif
Sauskelnes galima ir man perduoti.
Atsakyti
sveikutes saunuoles 4u.gif  4u.gif noriu padekot uz jusu geruma..ir tuo paciu pasigirti,kad jau savaites pradzioje vaziuosiu parsivezti mazyles wub.gif taigi,grupeje nu 1-2 metu,vienos mazyles nebebus wub.gif  wub.gif

saunuole
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2009 11 06, 11:43)

thumbup.gif jūs šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2009 11 06, 06:45)
merginos, gal galima daugiau info apie paauglius - na kokio jie amziaus. Ziuriu gal savisko geru drabuziu ka rasciau, bet nezinau ar yra tokio amziaus vaikinuku?

lauksiu info 4u.gif

Apie paauglius galiu pasakytiu tiek:

Globos namuose maziausiu vaikuciu 2 gruper (kuriuos mes aplankeme) nuo 3-7 m.

toliau vaiku grupes eina nuo 7 - 18 metu... paaugliu tikrai daug iki 18 metu.... tad ziurekite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 06, 10:52)

Sauskelnes galima ir man perduoti.

niu tai kuria dienuke uznsim einat i laukuti ar laukuti susitiksim kur ax.gif zodziu susiskambinsim jei nepasikeites telf g.gif bet man lyg pasikeites blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nareta20 @ 2009 11 06, 11:19)
niu tai kuria dienuke uznsim einat i laukuti ar laukuti susitiksim kur  ax.gif zodziu susiskambinsim jei nepasikeites telf  g.gif bet man lyg pasikeites  blush2.gif

Parašiau až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2009 11 06, 10:43)

saunuole jus 4u.gif
Atsakyti
Saskaiteleje turim 338 lt
Aciu nareta20
Atsakyti

jūs nuostabūs wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Viena mamyte uz savikaina sutiko parvezti sauskelniu is Lenkijos... tai uzsakiau pas ja 7 didelius pokus 3 dydi (lygtai po 64 vnt) ir po 28 lt. viso bendroj sumoj 196 lt.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emutes_mama @ 2009 11 06, 14:10)
Viena mamyte uz savikaina sutiko parvezti sauskelniu is Lenkijos... tai uzsakiau pas ja 7 didelius pokus 3 dydi  (lygtai po 64 vnt) ir po 28 lt. viso bendroj sumoj  196 lt....  4u.gif

Šaunu thumbup.gif .Pas mane yra surinkta 193lt.,perduosiu tada aš jai,tik tegul parašo man až.
Atsakyti