Įkraunama...
Įkraunama...

Alytiškės nepamiršta aplankyti

Jau surinkta pinigėlių:308 lt thumbup.gif
Ačiū Užmirštuole 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kreipiuosi į tas mamas kurios gali gaut išsamesnę informaciją apie kūdikių namus.Laikas tiksi,o mes nieko nežinome,nei kiek vaikučių yra,nei kokio amžiaus g.gif .Gal ir jiems reikia kokio tai daikto(kaip globos namams DVD)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braškutė 74: 05 lapkričio 2009 - 07:42
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 05, 08:42)
Labas rytas  4u.gif
Kreipiuosi į tas mamas kurios gali gaut išsamesnę informaciją apie kūdikių namus.Laikas tiksi,o mes nieko nežinome,nei kiek vaikučių yra,nei kokio amžiaus  g.gif .Gal ir jiems reikia kokio tai daikto(kaip globos namams DVD)

Labas, kad vienoj grupėj l. geras tv yra tai tikrai ir Teletabius rodė. biggrin.gif Daugiau nežinau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 05, 03:42)
Labas rytas  4u.gif
Kreipiuosi į tas mamas kurios gali gaut išsamesnę informaciją apie kūdikių namus.Laikas tiksi,o mes nieko nežinome,nei kiek vaikučių yra,nei kokio amžiaus  g.gif .Gal ir jiems reikia kokio tai daikto(kaip globos namams DVD)

Super kad jau sumele nemaza thumbup.gif saunuoles mamytes....

As matau, kad del kudykiu namu nieks neaisku ir manau nelabai kas isaiskes, todel mano siulymas toks:

pinigelius vistiek dalinsim, tai visa sumele skirti sauskelnems (viena mamyte gali parvesti is lenkijos pigiau) , ir nupirkti kokiu sveriamu sausainiuku.... as manau jiems svente bus, kad mes juos aplankysim.... pasivaisins sausainiukais ir tiek..... ka jus manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2009 11 05, 08:15)
Labas, kad vienoj grupėj  l. geras tv yra tai tikrai ir Teletabius rodė. biggrin.gif Daugiau nežinau. schmoll.gif

Na bet juk daugiau grupių yra g.gif .Na aš norėjau pasakyt,kad gal ir jiems reikia kažko,pvz.kaip globos namams DVD.Toks įspūdis susidaro kad ten nieko nereikia,apart sauskelnių.
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 05, 05:46)
Na bet juk daugiau grupių yra  g.gif .Na aš norėjau pasakyt,kad gal ir jiems reikia kažko,pvz.kaip globos namams DVD.Toks įspūdis susidaro kad ten nieko nereikia,apart sauskelnių.

tai sakau, kad man irgi vaizdas susidare, kad ten visko turi tai lux thumbup.gif nupirksim klana sauskelniu , tai ko reikia bigsmile.gif
Atsakyti
o kaip su vyresniais vaikais?
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 11 05, 07:32)
o kaip su vyresniais vaikais?

tai kokiu vaisiu ir nsausainiuku... nes negalim galvot apie dovaneles nes neaisku kiek vaikuciu yra g.gif tai reikia kazka ka galetumem vietoj padalinti .. nu nezinau... siulykit ka dar galima nupirkti ....
Atsakyti
Sveikos mamytes.... pagaliau suzinojau pilna skaiciu... pati paskambinau ir pasisnekejau su vedeja....
Situacija tokia:

Jie sake visko turi, zaisliuku, technikos, vezimeliu turi, rubeliu irgi turi, saldumynu irgi nelabai pageidautu nes vaikuciai apserga paskui unsure.gif o beto pries svente jie gauna daug saldumynu, tai sake gal kokiu bananau ir tiek, o vaikuciams po koki kinderiuka ir viskas. Sake labai labai sauskelniu reikia.....

Vaikuciu labai daug:

Iki 1 metuku - 14
Nuo 1 -2 metuku - 17
Nuo 2-3 metuku - 19
Nuo 3-4 metuku 15
Virs 4 - 11 vaikuciu
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 05, 07:42)
Labas rytas  4u.gif

Vyr.auklėtoja dabar atostogauja.....o mobilaus neturiu...grįš tik po 11 dienos....ji geriausia gali pasakyti...nes žino situaciją kieikvienoj grupei....
Laiko dar tikrai yra...

Tačiau dar pabandysiu per terės mamą sužinoti jos mobilų.....kiekvieną dieną bandau skambint ir rast...sakė rytais užšoka, bet man nepavyksta pagaut....tai prašom be spaudimo tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Emutes_mama @ 2009 11 05, 12:54)

Jie sake visko turi, zaisliuku, technikos, vezimeliu turi, rubeliu irgi turi, saldumynu irgi nelabai pageidautu nes vaikuciai apserga paskui unsure.gif  o beto pries svente jie gauna daug saldumynu, tai sake gal kokiu bananau ir tiek, o vaikuciams po koki kinderiuka ir viskas. Sake labai labai sauskelniu reikia.....

nu va gi ir sakiau, kad taip....žaislų nereikia, rūbų irgi...
O vaisių ir kitų vaišių pagal amžių ....ir sauskelnių....
Papildyta:
QUOTE(Emutes_mama @ 2009 11 05, 12:54)

Iki 1 metuku - 14
Nuo 1 -2 metuku - 17
Nuo 2-3 metuku - 19
Nuo 3-4 metuku 15
Virs 4 - 11 vaikuciu

virš 4 metų tenai jau dažniausia neįgalūs...
ir dar vienas svarbus dalykas kiek grupių....pvz.pernai kai nuvežiau vaišes...tai su vyr. auklėtoja atrinkom į kelias gr. po dėžę bananų, javinukų...grūdelių...
Papildyta:
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 05, 09:46)
Na bet juk daugiau grupių yra  g.gif .Na aš norėjau pasakyt,kad gal ir jiems reikia kažko,pvz.kaip globos namams DVD.Toks įspūdis susidaro kad ten nieko nereikia,apart sauskelnių.

ten ištikrųju prasisuka daug užsieniečių...kiekvieną dieną svečius priiminėja mirksiukas.gif ...
šilumos, meilės..jiems trūksta unsure.gif ...

O tuos vyresniuosius...tai pat galima pradžiuginti tokiom dovanėlėm..

o tose gr. kur vaikučiai nuo 1 iki 2 po dėžę vaišių...ir kartu su jais pabūti...

o mažyliams tik sauskelnėm...o jų ten reikia labai labai.......
Atsakyti
Niu va pakalbėjom su Braške biggrin.gif ....

Tai prisiskambinau vyr. auklėtojai....patikslins ji vaikų skaičių sužinos ir kiek berniukų kiek mergaičių....

Mažiukams iki 2...ar 2,5 m. jokių vaišių....jie gauna...o per daug nenori...

o mintis apie asmenines dovanėle vyresniems nuo 2-4 ir vyresniems...patiko....sakė vaikai apsidžiaugs....
o šiaip dar l.reikalingi ten vitaminai...ji įvardino multi tab...o dėl žuvies taukų paklausiau...tai sakė irgi l.gerai

kūdikis sauskelnių gauna 3 per parą....todėl atsiranda ir problemos su užpakaliukais unsure.gif ...labiausia prašo sauskelnių......

dar sakė...Nomedos išsipildymo akcijos...vitaminų prašys...

surašiau viską padrikai...bet gal suprasit....l.skubu....braškutė gal aikšiau supasakos..

o dėl pinigėlių pervedimo, tai nežinau ar man vest...ar man pirkt pvz.sausklenes...ar kinderiukų pvz. 20 nupirkčiau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotė: 05 lapkričio 2009 - 14:14
Palaukim dar ir nieko neperkam schmoll.gif .Iki kada nutarėm rinkti pinigėlius?Pamiršau blush2.gif .Tada matysim kiek surinkta pinigėlių ir kiek galima skirti vienam vaikučiui.
Atsakyti