Įkraunama...
Įkraunama...

Alytiškės nepamiršta aplankyti

ax.gif
QUOTE(Agotė @ 2009 11 03, 09:29)
Va man l.įdomu kas atsakingas globos namuose už didesnių vaikų..paauglių pvz. drabužių paskirstymą....turėčiau ką padovanoti...naujų treningučių, džinsiukų...į kuriuos nelendu...

as paprasysiu mamos , kad ji paklaustu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emutes_mama @ 2009 11 03, 14:26)
ax.gif
as paprasysiu mamos , kad ji paklaustu  ax.gif

gerai 4u.gif

gal ir daugiau atsiras...kas turi paauglių kokių nenešiojamų gerų rūbų...juk dažnai būna nusiperki ir stovi...
nors aš galiu ir klysti....gal Alytuij globos namuose jau geresnė situacija paauglių su drabužėliais.....nes kaip kalbėjau iš kito miesto globos namų darbuotoja...tai sakė sunkus reikalas unsure.gif ...jiems visko reikia
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 11 03, 14:40)
gerai 4u.gif

gal ir daugiau atsiras...kas turi paauglių kokių nenešiojamų gerų rūbų...juk dažnai būna nusiperki ir stovi...
nors aš galiu ir klysti....gal Alytuij globos namuose jau geresnė situacija paauglių su drabužėliais.....nes kaip kalbėjau iš kito miesto globos namų darbuotoja...tai sakė sunkus reikalas unsure.gif ...jiems visko reikia

Kai buvome globos namuose atkreipiau dėmesį,kad skurdoka vaikučių apranga,vienas berniukas bėgiojo gal su 2dydžiais didesnėmis tapkėmis,nei jo pėdutės.
Atsakyti
klausiau mamos tai sake sunkoka su paaugliu rubais... dar maziukai gauna daugiau kazka, o apie didziuosius kazkaip visi pamirsta... doh.gif tad mamytes jei turite tai jie mielai priims..... bigsmile.gif

Atsakyti
paauglys paaugliui nelygu g.gif didesnes paaugles jau turbut i mano rubus lengvai tilptu, kai as smulkute tokia g.gif tai galeciau savo rubeliu parinkti, kazkiek manau tikrai tiktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 03, 13:47)
Sveikos  4u.gif
Bendra pinigėlių suma jau:278lt thumbup.gif
Ačiū Musmirei  4u.gif

Ir man prasyciau saskaitele...
Atsakyti
QUOTE(mayzie @ 2009 11 03, 16:19)
paauglys paaugliui nelygu g.gif didesnes paaugles jau turbut i mano rubus lengvai tilptu, kai as smulkute tokia g.gif tai galeciau savo rubeliu parinkti, kazkiek manau tikrai tiktu ax.gif

tai taip taip...tą ir sakau....aš pvz. tarp savo šokėjėlių paauglių jau l.smulki darausi...todėl ir manau, kad mano kai kurie džinsai tiktų...turiu dar treningų naujų...tai per trumpi...tai ne tą dydį atsisiunčiau, tai raštas man netinka ant džinsų tai dar kas ...bliuskų normalių nenešiojamų....

galim parinkti kokių normalių nenešiojamų rūbų...

Papildyta:
QUOTE(Emutes_mama @ 2009 11 03, 15:38)
klausiau mamos tai sake sunkoka su paaugliu rubais... dar maziukai gauna daugiau kazka, o  apie didziuosius kazkaip visi pamirsta...   doh.gif    tad mamytes jei turite tai jie mielai priims.....  bigsmile.gif

tai ir aš girdėjau, kad didesnieji yra pamiršti...
viskas aišku tada.......
Papildyta:
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 11 03, 15:19)
Kai buvome globos namuose atkreipiau dėmesį,kad skurdoka vaikučių apranga,vienas berniukas bėgiojo gal su 2dydžiais didesnėmis tapkėmis,nei jo pėdutės.

tai vat turbūt globos namuose yra daug prastesnė situacija su rūbeliais nei pas kūdikėlius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotė: 03 lapkričio 2009 - 23:35
Laba 4u.gif

Šaunuolės thumbup.gif

Atsiųskit man abi sąskaitėles: ir globos namų, ir kūdikių namų rolleyes.gif
Braškute, kol kaa negaliu prižadėt, bet jei galėsiu paskutinėm akcijos dienom kiek galėsiu pagelbėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terė: 04 lapkričio 2009 - 09:11
Man ir saskaitele atsiuskit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terė @ 2009 11 04, 09:06)
Laba  4u.gif

Šaunuolės  thumbup.gif

Atsiųskit man abi sąskaitėles: ir globos namų, ir kūdikių namų  rolleyes.gif 
Braškute, kol kaa negaliu prižadėt, bet jei galėsiu paskutinėm akcijos dienom kiek galėsiu pagelbėsiu  mirksiukas.gif

Labas rytas 4u.gif
Tere,sąskaitėlės yra dvi,bet į jas pinigėliai bendrai renkami.Paskui padalinsim.Tiesiog dėl mokesčių yra patogiau pervesti iš to pačio banko į tą patį.Tad mamytės renkasi į kurį banką pervest.
Sąskaitėlės yra swedbanke ir seb.
Atsakyti
QUOTE(Emutes_mama @ 2009 11 03, 16:38)
klausiau mamos tai sake sunkoka su paaugliu rubais... dar maziukai gauna daugiau kazka, o  apie didziuosius kazkaip visi pamirsta...  doh.gif    tad mamytes jei turite tai jie mielai priims.....  bigsmile.gif

tai ir as savo spinta apieskosiu 4u.gif
Atsakyti
Mamos kaip Jūs manote,ar reikia temoje skelbti kiek kuri pravedė pinigėlių?Mes viską su Emutės _mama rašomės,bet gal ir temukėje reikėtu parašyti,kad paskui nebūtų nesusipratimų g.gif
Atsakyti