Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu vieną vaiką ir daugiau nenoriu

Ki pagimdziau pirmaja mergyte,as ir nenorejau ne pagalvoti apie antra,zinot kodel ?bijojaumkad galiu pristigti meiles antram ....spekit kiek dabar ju turiu ? mirksiukas.gif
Atsakyti
Galvoju,kad moteris tuo atveju nenori gimdyti antro vaiko, jei su savo vyru ji nesijaučia saugi...Saugi ir mylima moteris turi daug vaikų...
Atsakyti
atleisk, bet nesamone....as tiesiog nenoriu daugiau vaiku, niekada ju per daug ir nenorejau, ir nesiruosiu del to kalta jaustis. as niekam savo nuomones nekisu, yra kaip yra. linkiu tolerancijos ir supratingumo.
Atsakyti
QUOTE(shiva1 @ 2007 10 26, 04:24)
atleisk, bet nesamone....as tiesiog nenoriu daugiau vaiku, niekada ju per daug ir nenorejau, ir nesiruosiu del to kalta jaustis. as niekam savo nuomones nekisu, yra kaip yra. linkiu tolerancijos ir supratingumo.

Tai kam gimdei, jei nenorėjai doh.gif Vargšas tas vaikas, iš kurio motinos lūpų "skrenda" tokie žodžiai verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaK @ 2007 10 26, 12:28)
Tai kam gimdei, jei nenorėjai  doh.gif  Vargšas tas vaikas, iš kurio motinos lūpų "skrenda" tokie žodžiai verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

O kodel vargsas ,juk vaikams gimus visai kitaip i gyvenima pradedi ziureti,nei kaip pries juos,kai kam ir vieno uztenka ,o kai kam ir 3 negana biggrin.gif tikrai nematau nieko smerktino schmoll.gif atvrkscia yra sveikintina jog zmogus turi savo nuomone ir nebijo jos issakyti 4u.gif
Atsakyti
na, ka gi, pasimetykim akmenimis biggrin.gif mano sunus buvo absoliutus atsitiktinumas, priemiau samoninga sprendima ji gimdyti, del to nesigailiu, ir mano vaikas nera klaida, bet laimingas atsitiktinumas, nedvejodama atiduociau savo gyvybe uz jo, visi kiti sentimentai irgi vietoje. daugiau vaiku nenoriu, ir daugiau i sia tema pasistengsiu nelysti, nes kitaip mastantys jums atrodo baisos pabaisos kurie iesko drambliuku. piece
Atsakyti
Daugiavaikėms tikrai sudėtinga suprasti vienturtėlį auginančią mamą...Nėra didesnės laimės už vaikus...
Atsakyti
QUOTE(shiva1 @ 2007 10 26, 20:39)
na, ka gi, pasimetykim akmenimis biggrin.gif mano sunus buvo absoliutus atsitiktinumas, priemiau samoninga sprendima ji gimdyti, del to nesigailiu, ir mano vaikas nera klaida, bet laimingas atsitiktinumas, nedvejodama atiduociau savo gyvybe uz jo, visi kiti sentimentai irgi vietoje. daugiau vaiku nenoriu, ir daugiau i sia tema pasistengsiu nelysti, nes kitaip mastantys jums atrodo baisos pabaisos kurie iesko drambliuku. piece

...of cake? Ar peace? Ar cia taip New Yorke kruta daba? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2007 10 26, 15:11)
...of cake? Ar peace? Ar cia taip New Yorke kruta daba?  biggrin.gif

tik nereik vaidinti nesuprnatacios,ir nebutina kabinetis prie zodziu mirksiukas.gif juk visos esam mamos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klastune @ 2007 07 13, 15:37)
va čia tai pasakei.. Mano vyras padeda ir užsiima vaiku, rūpinasi, abu "šneka" nors mažiui tik trys mėn, tačiau man tai nėra sunkiai suprantamas dalykas, bet man tai faina ir manau, kad tai dovana. Tai ką tuo norėjai pasakyt?

tai, kad tevo rupinimasis savo vaiku yra nauralus dalykas ir savaime suprantamas dalykas, nes jisai yra tevas. Tai nera nei dovana, nei kazkuo ypatingas ar girtinas elgesys.
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2007 10 26, 21:23)
tik nereik vaidinti nesuprnatacios,ir nebutina kabinetis prie zodziu mirksiukas.gif juk visos esam mamos  4u.gif

Argi ji prie žodžių kabinėjasi? Prie mandrumo...Gi kai kam gėda kalbėti lietuviškai...
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2007 10 26, 20:38)
O kodel vargsas ,juk vaikams gimus visai kitaip i gyvenima pradedi ziureti,nei kaip pries juos,kai kam ir vieno  uztenka ,o kai kam ir 3 negana biggrin.gif tikrai nematau nieko smerktino schmoll.gif atvrkscia yra sveikintina jog zmogus turi savo nuomone ir nebijo jos issakyti 4u.gif

Čia ne nuomonės išreiškimas, o konstatavimas fakto, kad niekada nenorėjo vaikų tongue.gif Tai aš ir klausiu, kam tada gimdyti, gal vyrui lotuliukas.gif
Atsakyti