Ki pagimdziau pirmaja mergyte,as ir nenorejau ne pagalvoti apie antra,zinot kodel ?bijojaumkad galiu pristigti meiles antram ....spekit kiek dabar ju turiu ?
Galvoju,kad moteris tuo atveju nenori gimdyti antro vaiko, jei su savo vyru ji nesijaučia saugi...Saugi ir mylima moteris turi daug vaikų...
atleisk, bet nesamone....as tiesiog nenoriu daugiau vaiku, niekada ju per daug ir nenorejau, ir nesiruosiu del to kalta jaustis. as niekam savo nuomones nekisu, yra kaip yra. linkiu tolerancijos ir supratingumo.
QUOTE(shiva1 @ 2007 10 26, 04:24)
atleisk, bet nesamone....as tiesiog nenoriu daugiau vaiku, niekada ju per daug ir nenorejau, ir nesiruosiu del to kalta jaustis. as niekam savo nuomones nekisu, yra kaip yra. linkiu tolerancijos ir supratingumo.
Tai kam gimdei, jei nenorėjai Vargšas tas vaikas, iš kurio motinos lūpų "skrenda" tokie žodžiai
QUOTE(RasaK @ 2007 10 26, 12:28)
Tai kam gimdei, jei nenorėjai Vargšas tas vaikas, iš kurio motinos lūpų "skrenda" tokie žodžiai
O kodel vargsas ,juk vaikams gimus visai kitaip i gyvenima pradedi ziureti,nei kaip pries juos,kai kam ir vieno uztenka ,o kai kam ir 3 negana tikrai nematau nieko smerktino atvrkscia yra sveikintina jog zmogus turi savo nuomone ir nebijo jos issakyti
na, ka gi, pasimetykim akmenimis mano sunus buvo absoliutus atsitiktinumas, priemiau samoninga sprendima ji gimdyti, del to nesigailiu, ir mano vaikas nera klaida, bet laimingas atsitiktinumas, nedvejodama atiduociau savo gyvybe uz jo, visi kiti sentimentai irgi vietoje. daugiau vaiku nenoriu, ir daugiau i sia tema pasistengsiu nelysti, nes kitaip mastantys jums atrodo baisos pabaisos kurie iesko drambliuku. piece
Daugiavaikėms tikrai sudėtinga suprasti vienturtėlį auginančią mamą...Nėra didesnės laimės už vaikus...
QUOTE(shiva1 @ 2007 10 26, 20:39)
na, ka gi, pasimetykim akmenimis mano sunus buvo absoliutus atsitiktinumas, priemiau samoninga sprendima ji gimdyti, del to nesigailiu, ir mano vaikas nera klaida, bet laimingas atsitiktinumas, nedvejodama atiduociau savo gyvybe uz jo, visi kiti sentimentai irgi vietoje. daugiau vaiku nenoriu, ir daugiau i sia tema pasistengsiu nelysti, nes kitaip mastantys jums atrodo baisos pabaisos kurie iesko drambliuku. piece
...of cake? Ar peace? Ar cia taip New Yorke kruta daba?
QUOTE(alfa159 @ 2007 10 26, 15:11)
...of cake? Ar peace? Ar cia taip New Yorke kruta daba?
tik nereik vaidinti nesuprnatacios,ir nebutina kabinetis prie zodziu juk visos esam mamos
QUOTE(klastune @ 2007 07 13, 15:37)
va čia tai pasakei.. Mano vyras padeda ir užsiima vaiku, rūpinasi, abu "šneka" nors mažiui tik trys mėn, tačiau man tai nėra sunkiai suprantamas dalykas, bet man tai faina ir manau, kad tai dovana. Tai ką tuo norėjai pasakyt?
tai, kad tevo rupinimasis savo vaiku yra nauralus dalykas ir savaime suprantamas dalykas, nes jisai yra tevas. Tai nera nei dovana, nei kazkuo ypatingas ar girtinas elgesys.
QUOTE(mamia @ 2007 10 26, 21:23)
tik nereik vaidinti nesuprnatacios,ir nebutina kabinetis prie zodziu juk visos esam mamos
Argi ji prie žodžių kabinėjasi? Prie mandrumo...Gi kai kam gėda kalbėti lietuviškai...
QUOTE(mamia @ 2007 10 26, 20:38)
O kodel vargsas ,juk vaikams gimus visai kitaip i gyvenima pradedi ziureti,nei kaip pries juos,kai kam ir vieno uztenka ,o kai kam ir 3 negana tikrai nematau nieko smerktino atvrkscia yra sveikintina jog zmogus turi savo nuomone ir nebijo jos issakyti
Čia ne nuomonės išreiškimas, o konstatavimas fakto, kad niekada nenorėjo vaikų Tai aš ir klausiu, kam tada gimdyti, gal vyrui