Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu vieną vaiką ir daugiau nenoriu

QUOTE(jovitav @ 2007 01 07, 10:48)
Sveikos mamos. Gal aš tikrai ne šitam skyrely užvedžiau šią temą  blush2.gif , bet vistiek ačiū Jums už nuomones.  rolleyes.gif

o gal ir ne be reikalo sitam skyrelyje- gal po 10 meteliu paaiskes, kad ir pati jau daugiavaike lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
jovitav >>> kad dar nedaug amziaus tavo vaikeliui palauk koki penketa metuku veliau uzsimanysi vel to spurdancio pilvelio, mazycio kudikelio, kuri reiketu apgaubti svelnumu ir rupesciu... wub.gif as ir pati dabar nenoriu net pagalvoti nes manajam 2m pasiutes baisiai vaiks smile.gif bet veliau zinau kad noresiu ir net labai 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat nenoriu turėti daugiau vaikų, nes nenoriu vėl patirti pogimdyvinės depresijos. Iki šiol ji dar vis nuolat atsinaujina ir, patikėkit, tai yra siaubinga, siaubinga, siaubinga...
Atsakyti
QUOTE(Monique @ 2007 05 31, 11:54)
Aš taip pat nenoriu turėti daugiau vaikų, nes nenoriu vėl patirti pogimdyvinės depresijos. Iki šiol ji dar vis nuolat atsinaujina ir, patikėkit, tai yra siaubinga, siaubinga, siaubinga...

O tai čia avatare ta, kurią pagimdžiusi Tu turėjai pogimdyvinę depresiją blink.gif ?
Tu pasižiūrėk į ją, labai gerai įsižiūrėk... kaip galima depresuoti turint tokį stebūklą bigsmile.gif ... Tu dažniau į ją miegančią žiūrėk, tada ir depresija praeis ir dar tokio "bumbuliuko" užsinorėsi biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(jovitav @ 2007 01 04, 21:01)
Ar yra tokių mamų, kurios turi vieną vaikelį ir apie antrą net pagalvot nenori?
Aš turiu keletą priežasčių, kodėl nenoriu antro vaiko :
-nenoriu būt nėščia  nestuke.gif  ir jaust pykinimą kokius 4 mėn. nuo ryto iki vakaro  ;
- nenoriu sužinot ką reiškia natūralus gimdymas;
-nenoriu patirt pačio didžiausio košmaro(mano atveju) vaiko auginime-maitinimo krūtim;
-nenoriu kas dvi val. keltis naktim;
-nenoriu sėdėt namie ir neit į darbą;
Tokios mano priežastys. Gal kai kam pasirodys baisu ką aš čia parašiau, bet tokia jau aš esu. Nepykit ir nesmerkit. rolleyes.gif

Jovitav, juk tavo vaikiukas dar nedidelis, kodėl jau mąstai "gimdysiu/negimdysiu"? Palauk, paaugink šitą, o po to žiūrėsi, norėsi dar vieno ar ne.

Aš pagimdžiusi pirmą vaiką irgi net negalvojau apie antrą, bet ne dėl tokių priežasčių kaip tavo. O po to mokslai, darbai ir pan., vis "netinkamas laikas". Bet kai po 11 metų sužinojau, kad laukiuosi, buvau labai laiminga. Užsimiršo visi vargai su pirmuoju, dukrytės laukėm visi: ir vyras ir dvylikametis sūnus. Sakyčiau, netgi dabartinė mano motinystė kažkokia kitokia, gal sąmoningesnė, brandesnė. O kai žiūriu į miegančią dukrytę, vis galvoju, kaip aš be jos galėjau gyventi tiek metų?
Atsakyti
Aš tave čia palaikysiu aš ir nenoriu daugiau vaikų mirksiukas.gif aišku gimdymus, maitinimus ir visa kita jau pamiršau, bet kas labiausiai mane gniuždo, tai kad vaikas iš karto nepasako kas jam yra, t.y. nemoka šnekėti, nuo pirmos gyvenimo dienos tik ir laukiu kada jis pradės šnekėti ir pasakys ką jam skauda, ko jis nori ir kaip laukiu kada pradės pats valgyti lotuliukas.gif ir nemanau, kad kalbi labai jau baisius dalykus visi žmonės skirtingi ir kiekvienas jaučia kas jam geriau, net būsima uošvienė mane palaiko, kad geriau daugiau vaikų neturėti. Na jei atvirai norėčiau mergaitės, bet kadangi vėl gali būti berniukas,tai mane iš karto atbaido nuo antro vaiko.
Atsakyti
Aš užaugau viena. daug privalumų būti vienturte, bet daug ir minusų. Pagrindinis - vienatvė. Draugai neatstos tikro brolio ar sesers, todėl reikia pagalvoti ne tik apie savo norus, bet ir apie vaiko gerovę
Atsakyti
QUOTE(lodore @ 2007 06 17, 14:19)
Aš užaugau viena. daug privalumų būti vienturte, bet daug ir minusų. Pagrindinis - vienatvė. Draugai neatstos tikro brolio ar sesers, todėl reikia pagalvoti ne tik apie savo norus, bet ir apie vaiko gerovę

Na tikrai sesuo ar brolis tikras lobis,pati iš dvynių žinau,ką tai reiškia mirksiukas.gif ,nors pati antrojo noriu tik po kokių 5 metų,bet noriu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilialia @ 2007 06 01, 16:22)
O tai čia avatare ta, kurią pagimdžiusi Tu turėjai pogimdyvinę depresiją blink.gif ?
Tu pasižiūrėk į ją, labai gerai įsižiūrėk... kaip galima depresuoti turint tokį stebūklą bigsmile.gif ... Tu dažniau į ją miegančią žiūrėk, tada ir depresija praeis ir dar tokio "bumbuliuko" užsinorėsi biggrin.gif ...

depresija - sunki liga, kuri nepraeina vien paziurejus ir nepriklauso nuo to kokius turtus, aukselius ar bumbuliukus turim, nuo to kas mus myli ir ka mes mylim.
Atsakyti
QUOTE(Monique @ 2007 05 31, 12:54)

Dar anksti sakyti kad nebenori kitu vaiku, mazylei tik metukai, dziaugsmu pakanka ir siai, o kai jin bus 10-15 metu , tikrai noresi vel mazylio, nes pirmoji jau tures savu draugiu, o tau bus liudna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xena @ 2007 06 26, 00:48)
depresija - sunki liga, kuri nepraeina vien paziurejus ir nepriklauso nuo to kokius turtus, aukselius ar bumbuliukus turim, nuo to kas mus myli ir ka mes mylim.

Tai tikrai tiesa. Nenoriu aš čia rašyti kaip jaučiausi, noriu, kad tai kuo greičiau pasibaigtų ir pasimirštų...
Atsakyti
Aš irgi daugiau nenoriu. Maniškei greit 6. Augo lengvai, bet vien mintis, kad vėl viskas iš pradžių mane nukrato. Sunkiausia man tas jausmas, kad esi niekam nereikalinga. Nekalbu apie vaikus. Jiems mama visada šventas dalykas. Bet man reikia dėmesio ir iš vyro pusės. O maniškis ne iš tų, kurie švelniais žodeliais dalintųsi. Jis labai geras žmogus, bet santūrus ir savo jausmų niekada nedemonstruoja.

Jei kada ir pasirįžčiau augyinti antrą, tai dar po kažkiek metų ir tik dėl pirmos dukters ir dėl vyro (kai mazgė paaugo, jie su tėveliu tapo geriausiais draugeliais. Ir nors vyras vaiko beveik neprižiūri, bet labai labai myli). Žinau, kad jei gimtų leliukas, sunku būtų priversti vyrą keisti sauskelnes ar maitinti. Jis, kaip ir daugelis tėvų, "pripažįsta" jau paaugusius pyplius, su kuriais pabendraut galima.

Nuo antro vaiko mane atgraso ir mintis, kad vaikais tėvai rūpinasi visą gyvenimą. Suprantu, kad paauglio ar suaugusio žmogaus negalima kontroliuoti, bet mano perdėtas nervavimasis visais gyvenimo atvejais labai išsekina. Aš visko bijau (dėl man artimų žmonių saugumo), dėl visko labai pergyvenu. Nenoriu šitos koronės.

Ir galų gale, vaikai turi būti laukiami. Jei kada užsinorėsiu, tikiuosi susilaukti. Dar turiu laiko.
Atsakyti