QUOTE(jovitav @ 2007 02 01, 13:16)
Sveikos mamytės. Taip smagu, kad kasdien randu vis daugiau jūsų nuomonių. Aišku, gavau ir kritikos ir gražių žodžių, bet čia ir yra forumas, kad visos išsakytumėt savo mintis. Sveikinu mamytę Jolana, linkiu jums sveikos ir gražios dukrytės .Lad gerai pasebėjai, kad nesulaukiu pagalbos iš vyro. Jo amžinai nėra, jis dirba ir dirba. Vienintelė gera pagalba iš jo, kad man nereikia rūpintis pinigais. Aišku, čia labai didelis pliusas, nes kiek žinau kai šeimoje trūksta pinigėlių iš vis baisu. Čia kažkurioj temoj perskaičiau vienos mamos mintį: kai tu vaika augini viena, tai ir susitaikai su tuo, kad tau nieks nepadės ir viską turi padaryt pati. O kai yra vyras šalia tau norisi jo pagalbos. Taip ir man. Aš rašiau apie tai, kad nenoriu sėdėt namie, bet dabar pati sau paprieštarausiu. Jau greitai mano žirniukui metai ir jau laikas būtų į darbą eit(labai noriu ), bet nežinau ar eisiu, gaila man dar palikt savo mažių. Daug kas man sako, kad jei dėl pinigų bėdos nėra, tai ir augink vaiką iki trijų metukų. Vyras mano taip pat neprieštarauja, kad būčiau su vaikiuku. Nenori jis, kad po namus kokia svetima auklė vaikščiotų. Taip kad mamos nežinau net ką daryt :į darbą noriu, vaiką gaila palikt. Pati savęs nesuprantu.
palengvėjo skaitant optimistiškesnį tavo postą. O dėl darbo aš pavyzdžiui irgi neisiu dirbt, taip su tėtuku nusprendėm, bet aš irgi esu aktyvistė, man būtų sunku išsėdėt nieko nedirbant, taigi eisiu mokytis, žadu ieškot darbuko, kurį būtų galima dirbt namuose gal nedabar nes dar turiu daug darbo savo pačios kieme, bet mokytis tikrai eisiu. Sėkmės tau