QUOTE(*Caras* @ 2007 01 04, 21:01)
Ar yra tokių mamų, kurios turi vieną vaikelį ir apie antrą net pagalvot nenori?
Aš turiu keletą priežasčių, kodėl nenoriu antro vaiko :
-nenoriu būt nėščia ir jaust pykinimą kokius 4 mėn. nuo ryto iki vakaro ;
- nenoriu sužinot ką reiškia natūralus gimdymas;
-nenoriu patirt pačio didžiausio košmaro(mano atveju) vaiko auginime-maitinimo krūtim;
-nenoriu kas dvi val. keltis naktim;
-nenoriu sėdėt namie ir neit į darbą;
Tokios mano priežastys. Gal kai kam pasirodys baisu ką aš čia parašiau, bet tokia jau aš esu. Nepykit ir nesmerkit.
Aš turiu keletą priežasčių, kodėl nenoriu antro vaiko :
-nenoriu būt nėščia ir jaust pykinimą kokius 4 mėn. nuo ryto iki vakaro ;
- nenoriu sužinot ką reiškia natūralus gimdymas;
-nenoriu patirt pačio didžiausio košmaro(mano atveju) vaiko auginime-maitinimo krūtim;
-nenoriu kas dvi val. keltis naktim;
-nenoriu sėdėt namie ir neit į darbą;
Tokios mano priežastys. Gal kai kam pasirodys baisu ką aš čia parašiau, bet tokia jau aš esu. Nepykit ir nesmerkit.
Cia buvo issakytos mano mintys!
Papildyta:
QUOTE(Bitch_Intriguer @ 2008 08 13, 10:29)
O man baisus jūsų atsakymas, kad tos moters kuri nori turėti tik vieną vaiką mintys baisios. Jei atvirai - dėl panašių priežasčių aš vaikų išvis nenoriu. Na vyras nori, tai sakau, kaip nors, dantis sukandus tą vieną pagimdysiu kai reikės ir paskui susitvarkysiu taip, kad nebepastočiau daugiau. Gal ir mano mintys tau baisios?
Papildyta:
Kaip tai ką sakysiu? "Apsieisi ir be sesutės ar broliuko" Ir tiek.
Papildyta:
Kaip tai ką sakysiu? "Apsieisi ir be sesutės ar broliuko" Ir tiek.
Visiskai pritariu As irgi domejausi galimybemis, kaip 100 proc apsisaugoti nuo nestumo.... Na - apie kiausintakiu perrisima. Bet vyrui uzsiminus apie tai, sake, kad kalbu nesamones Tai zinoma - juk ne vyrams reikes gimdyti, keltis naktim ir klausyti vaiku zviegimo Tai kas gi cia tokio - vienas kitas "netyciukas"..? Toks jau tas vyru mastymas. O jei uzsimintum apie aborta - irgi nieku gyvu neleistu darytis. Tai ka daryti moterims, kurios nenori antro vaiko??
Beje, dukra pagimdziau greitai, bet ne uz ka gyvenime sito "malonumo" nenoreciau vel patirti.. Dar kaip anksciau minejo kazkas - nenoreciau vel visko is pradziu: pampersai, misinukai, maitinimas sauksteliu, rengimas.... nenoreciau gryzti atgal...na jau ne
Tfu tfu tfu per kairi peti, zinoma