Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas mušasi darželyje, grasinimai.

QUOTE(cudo @ 2007 10 11, 15:16)
Ir mano sunui prastei sekase,jou antras darzeles  doh.gif Aukle tik tris dienas jo mate ir jou skundzesi,kad jaudrus.O grupe tik 6 vaikai ir mano pats mazausis.No gal viska dar pasikeis  g.gif

Mes berods buvome susitikę vasaros gale smile.gif Man tavo mažiukas visai fainutis pasirodė smile.gif
Mane nuo montesori atkalbinėja, sako ten jiems tylos valandėlės būna, kaip mažius pabus ramiai, jei jis nieko neklauso unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2007 10 11, 10:45)
Šilainiu poliklinikos vaiku psichologe Ausra (bet pavarde pamirsau) ir per metus 6 kartai nemokami  biggrin.gif .
Ir i kokius burelius pavedziok, kad gerai pavargtu (karate, baseina...). Rytu kovos menai tai visai labai gerai, tik trenerio gero reiketu, tai per pusmeti ismoktu tik gintis (nes stipresnis silpnesnius gina  mirksiukas.gif ). Mano dicke pas toki treneri vaiksciojo, bet metus nelanke ir neberadau  verysad.gif

Nu i karate tai tikrai ne doh.gif aukletoja jau ir taip klause gal mes i karate ji vedam, kad tokie judesiai ax.gif
Ir siaip sake jis gana piktas.
Papildyta:
QUOTE(Vilika @ 2007 10 11, 12:22)
Man keistai nuskambėjo tavo išsireiškimas, kad neneši auklėtojom dovanėlių, nes jos nalabai padeda  unsure.gif O tai kaip jos turi padėti??? Jei vaikas neklauso, tai dovanėlės auklėtojai tikrai nepadės, nebent auklėtoja pradėtų tau meluoti ir sakyti, kad vaikas staiga gerutis pasidarė. Jos tikrai turi pedagoginį išsilavinimą, moka prieiti prie vaikų, bet jos gi nestebukladarės. Jei pati prisipažįsti, kad tavo vaikas tavęs neklauso, tai kaip tu įsivaizduoji jį gali perauklėti darželyke auklėtoja, kuri be taviškio dar 15-20 vaikų turi? Naivu tikėtis, kad auklėtojos ras tinkamiausią kelią į visų vaikų širdeles ir ištaisys jų auklėjimo klaidas. Auklėtojoms dar reikia išklausyti ir nuskriaustų vaikų mamų priekaištus, aiškintis ir prieš jas. Jos manau mamų atėjimo pasiimti vaikų iš darželio bijo dar labiau nei jūs eidama pasiimti saviškio.
Šaunu, kad ieškote gero psichologo, manau jis duos vertingų patarimų ir padės jums geriau suprasti vienas kitą.

Nu zinai o kodel turiu tada jas ir vel nesti? na dovanelem as neskaitau saldainius. paprasciausiai kaip nesi, tada tikiesi kad gal su vaiku labiau uzsiims,labiau tures noro ji pamokinti ar bent jei siaip kokia nelabai rimta isdaiga iskrete tai bent jau nesakys. Matai mano vaikui ten irgi kazkada kitas vaikas sulauze nosi is niekur nieko ir nemanau kad tik maniskis ten pats blogiausiais, bet del tos nosies as nesakiau ne puses zodzio, nes dar pagalvojau kad gal kada maniskis prades taip elgtis.
As is mamu dar ne vieno priekaisto neisgirdau del savo vaiko, na tikiuosi neisgirsiu, tfu tfu.
O siaip visada visiems lengviausia su tais vaikais, kurie istikro yra geri, o su sunkesniais jau neturi kantrybes.
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2007 10 11, 13:46)
Mes berods buvome susitikę vasaros gale smile.gif Man tavo mažiukas visai fainutis pasirodė smile.gif
Mane nuo montesori atkalbinėja, sako ten jiems tylos valandėlės būna, kaip mažius pabus ramiai, jei jis nieko neklauso unsure.gif

noreciau pamatyti tas tylos valandeles.. lotuliukas.gif maniskis tuoj fantastikos srities spektakli surengtu, nes jam nuobodu pasidarytu.. ax.gif niu nezinau.. Man privalumai ten: lavina logini mastyma, aukletojos atrado, jog maniskiui patinka logines - matematines uzduotys, jeigu vaikas domisi kazkuom - gilina zinias. Kitas vaikas labai mego zemelapius piesti, ohoho kiek pripiesdavo.. doh.gif Dabartineje grupeje yra stalelis, leidzia su skustuku obuolius lupti bigsmile.gif (po to darbelio uzjauciu auklyte, kai plauti reikia blush2.gif ) O siaip - nesigailiu, nes zaidimo forma labai gerus pagrindus gavo priesmokyklinei grupei, siais metais priesmokykline lanko ir dziaugiuosi, kad nelauziant psichologiskai vaiko ruosia rimtai 1-ai klasei mirksiukas.gif Gailiuosi, kad dukros nebuvo galimybes cia leisti.. verysad.gif kitur lanke darziuka ir priesmokykline tai taip ir velkasi spragos, o jau 4-oje klaseje.. verysad.gif neismoko susikaupti pamokose, blaskosi pastoviai ir t.t. nuo to kencia pamoku ismokimas unsure.gif
Atsakyti
Pati labai noriu, kad vaikas į Montesori darželį eitų, tik kiti atkalbinėja.Tai vat ačiū tau Gabe, padėjai tašką mano svarstymuose smile.gif Tik kažin ar priims mus, na pabandysiu, už tai niekas per galvą neduoda smile.gif O šiaip tai maqniškis laaaabai jau į tavo vaikį panašus, tik kad mažesnis. biggrin.gif
Atsakyti
Vesk į montesori. Teko apie jį girdėti labai gerų atsiliepimų. Ten randa bendrą kalbą su bet kokiais vaikais. Pačiai teko pabuvoti tokiame darželyje. Tikrai labai nustebino auklėtojų bendravimas su vaikais (gerąja prasme) mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(juliux @ 2007 10 20, 21:14)
Vesk į montesori. Teko apie jį girdėti labai gerų atsiliepimų. Ten randa bendrą kalbą su bet kokiais vaikais. Pačiai teko pabuvoti tokiame darželyje. Tikrai labai nustebino auklėtojų bendravimas su vaikais (gerąja prasme) mirksiukas.gif .

Apie kokį darželį kalbi?Kur A.Šančiuose?
Atsakyti
4u.gif sveikutes. noriu pasidalinti savo ispudziais. mano vaikis priskirtas prie hiperaktyviu vaiku, bet darzeli mes lankom paprasta. pradzioj turejom ivairiu nesusipratimu, bet dabar viskas gerai. vaiko padetis grupeje priklauso nuo aukletojos. jei ji vaika priskirs prie blogieciu, tai vaikas ir nebus kitoks, visur uzklius, viska darys netinkamai. as dziaugiuosi, kad musu grupes aukletojos rado bendra kalba su maniskiu nenuorama. jos ir tevams paaiskina ir nesusipratimus padeda isspresti. mazius taip prisiriso prie ju kad man baisu darosi kai jos pasikeis, nes kitamet jau i paruosiama keliausim.
Atsakyti
QUOTE(Evutia @ 2007 11 04, 00:20)
4u.gif sveikutes. noriu pasidalinti savo ispudziais. mano vaikis priskirtas prie hiperaktyviu vaiku, bet darzeli mes lankom paprasta. pradzioj turejom ivairiu nesusipratimu, bet dabar viskas gerai. vaiko padetis grupeje priklauso nuo aukletojos. jei ji vaika priskirs prie blogieciu, tai vaikas ir nebus kitoks, visur uzklius, viska darys netinkamai. as dziaugiuosi, kad musu grupes aukletojos rado bendra kalba su maniskiu nenuorama. jos ir tevams paaiskina ir nesusipratimus padeda isspresti. mazius taip prisiriso prie ju kad man baisu darosi kai jos pasikeis, nes kitamet jau i paruosiama keliausim.

Ir mes vedėm į paprastą, bet mums nepasisekė su auklėtojomis verysad.gif
Atsakyti
o kiek kainuoja toks darželis g.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, patarkit ka daryti. Vasara pradejom lankyti darzeli. thumbup.gif Vaikas labai greitai priprato, labai faina aukletoja. Bet grupeje yra vienas vaikas, kuris yra ne valdomas. Vaikus musa, kandzioja, drasko, aukletojai gali spjaut i veida. Pries miega pasakos jau neskaitomos, su vaikais uzsiimti neimanoma, nes kai tas berniukas pradeda metyti zaislus, rekti, lakstyti visi vaikai stovi isizioja ir ziuri, o veliau ir patys panasiai elgiasi. Aukletoja tikrai nuostabi, ir stazas didelis. Bet toks vaikas pirma karta pas ja. Jau apie grazius zodelius ir nerasysiu, kuriuos vaikas "atnesa" namo. Siandien vakare, kai atejau vaiko pasiimti, aukletoja beveik verke. Kai paklausiau ka sako direktore (direktore irgi pas mus thumbup.gif ) , tai aukletoja pasake, kad isvaryti vaika neturi teises. Patarkit ka daryti, darzelis salia namu, aukletoja thumbup.gif . Bet jaucia mano sirdis, kad aukletoja ruosiasi iseiti, pati apie tai uzsimine verysad.gif
verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, patarkit ka daryti. Vasara pradejom lankyti darzeli. thumbup.gif Vaikas labai greitai priprato, labai faina aukletoja. Bet grupeje yra vienas vaikas, kuris yra ne valdomas. Vaikus musa, kandzioja, drasko, aukletojai gali spjaut i veida. Pries miega pasakos jau neskaitomos, su vaikais uzsiimti neimanoma, nes kai tas berniukas pradeda metyti zaislus, rekti, lakstyti visi vaikai stovi isizioja ir ziuri, o veliau ir patys panasiai elgiasi. Aukletoja tikrai nuostabi, ir stazas didelis. Bet toks vaikas pirma karta pas ja. Jau apie grazius zodelius ir nerasysiu, kuriuos vaikas "atnesa" namo. Siandien vakare, kai atejau vaiko pasiimti, aukletoja beveik verke. Kai paklausiau ka sako direktore (direktore irgi pas mus thumbup.gif ) , tai aukletoja pasake, kad isvaryti vaika neturi teises. Patarkit ka daryti, darzelis salia namu, aukletoja thumbup.gif . Bet jaucia mano sirdis, kad aukletoja ruosiasi iseiti, pati apie tai uzsimine verysad.gif
verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
teisiniu atžvilgiu gal ir neturi teisės išvaryt, bet aš, jei būtų tokia situacija, suorganizuočiau kuo daugiau grupės mamyčių, matyt irgi gerokai nepatenkintų, ir pabandyčiau susitikti su to vaikelio mama, arba parašyčiau oficialų raštą direktorei nuo tėvų. Tada ji galėtų kažką nuveikti, nes susikirstų vaikų interesai, nesvarbu, kad tai vaikas, juk kenčia irgi vaikai.
4u.gif bet kokiu atveju sėkmės, nors pirmiausia tarčiausi gražiuoju su to vaiko tėvais susitikus smile.gif
Atsakyti