QUOTE(#Mia# @ 2007 10 11, 10:45)
Šilainiu poliklinikos vaiku psichologe Ausra (bet pavarde pamirsau) ir per metus 6 kartai nemokami
.
Ir i kokius burelius pavedziok, kad gerai pavargtu (karate, baseina...). Rytu kovos menai tai visai labai gerai, tik trenerio gero reiketu, tai per pusmeti ismoktu tik gintis (nes stipresnis silpnesnius gina
). Mano dicke pas toki treneri vaiksciojo, bet metus nelanke ir neberadau
Nu i karate tai tikrai ne
aukletoja jau ir taip klause gal mes i karate ji vedam, kad tokie judesiai
Ir siaip sake jis gana piktas.
Papildyta:
QUOTE(Vilika @ 2007 10 11, 12:22)
Man keistai nuskambėjo tavo išsireiškimas, kad neneši auklėtojom dovanėlių, nes jos nalabai padeda
O tai kaip jos turi padėti??? Jei vaikas neklauso, tai dovanėlės auklėtojai tikrai nepadės, nebent auklėtoja pradėtų tau meluoti ir sakyti, kad vaikas staiga gerutis pasidarė. Jos tikrai turi pedagoginį išsilavinimą, moka prieiti prie vaikų, bet jos gi nestebukladarės. Jei pati prisipažįsti, kad tavo vaikas tavęs neklauso, tai kaip tu įsivaizduoji jį gali perauklėti darželyke auklėtoja, kuri be taviškio dar 15-20 vaikų turi? Naivu tikėtis, kad auklėtojos ras tinkamiausią kelią į visų vaikų širdeles ir ištaisys jų auklėjimo klaidas. Auklėtojoms dar reikia išklausyti ir nuskriaustų vaikų mamų priekaištus, aiškintis ir prieš jas. Jos manau mamų atėjimo pasiimti vaikų iš darželio bijo dar labiau nei jūs eidama pasiimti saviškio.
Šaunu, kad ieškote gero psichologo, manau jis duos vertingų patarimų ir padės jums geriau suprasti vienas kitą.
Nu zinai o kodel turiu tada jas ir vel nesti? na dovanelem as neskaitau saldainius. paprasciausiai kaip nesi, tada tikiesi kad gal su vaiku labiau uzsiims,labiau tures noro ji pamokinti ar bent jei siaip kokia nelabai rimta isdaiga iskrete tai bent jau nesakys. Matai mano vaikui ten irgi kazkada kitas vaikas sulauze nosi is niekur nieko ir nemanau kad tik maniskis ten pats blogiausiais, bet del tos nosies as nesakiau ne puses zodzio, nes dar pagalvojau kad gal kada maniskis prades taip elgtis.
As is mamu dar ne vieno priekaisto neisgirdau del savo vaiko, na tikiuosi neisgirsiu, tfu tfu.
O siaip visada visiems lengviausia su tais vaikais, kurie istikro yra geri, o su sunkesniais jau neturi kantrybes.