QUOTE(Perkune @ 2010 11 04, 12:04)
Visi vaikai pasistumdo, pasimuša ir nebūtinai vieni dažniau negu kiti. Saviškio nemokinu pasitraukti ir nesvarbu man kad jį mušeika vadins. Su vaiku pasišneki, kiekvienas konfliktas turi pradžią ir kaip vėliau dažnai paaiškėja kaltininkas yra visai ne tavo vaikas. Kaip tik - jei tave muša - duok grąžos, lai žino kad nenusileis, nes mokykloje vyresni ar šustresni vaikai ant galvų po to užsisėda, stumdo, spardo ir pinigus atiminėja... vaikai šiais laikais žiaurūs.
Tai jau tikra tiesa vaikai ziausrus siais laikais ir man pavyzdziui tai kelia dizdiuli siauba
Mano vaikas is tu geruju, bet visada mokau duok atgal, bet tai tuomet kai vaikai pasistumdo paismusa, bet o ka daryti pavydziui tokiu atveju pas darzely yra du vaikai grupeje ziauriai agresyvus, ir gali uzpulti is pasalu, netiletai ar sisp kaspasitaikys jam po ranka tam dabar ir duosiu
Vienas auga nepilnoj seimoj, mama uzsieni mociute geria na ir viskas aisku kas is to vaiko pasidaro o gi nieko, agresija pyktis, smurtas, bet tai gi kencia kiti vaikai ir net aukletojai, o kitas va seima nesuprasi lyg ir nieko, bet problemu tikrai yra nes vaikas taip pat agresyvus, piktas, pries kelias dienas, visi vaikai sedejo ant kilimelio zaide, o tas priejo trenke vaikui per veida, paskui su koja i sirdi, na ir ka jus siulot su toki vaiku daryti, as suprantu kai kas pasakys jis vaikas ir panasiai, jo kliudyt negalima, bet zinokit as kaip mama to kito nuskriaustojo vaiko norejau ji pries sienos pritresk, bet aisku to nepadriau, vaikas pats pyle su aukletojos ir mano pagalba jam i snuki, be to jis pervestas i kita grupe ir siuo atveju jo mamai reiketu labai susirupinti del vaiko psichines bukles, nes gali buti paskui jau velu
Yra vaikai kurie musasi, kandziojasi ir panasiai, o yra kuriems reikia pagalboos o mamos to matyti nenori, o paskui verkia kad sunus kalejime sedi
Tai ka noreti jei 5 metu vaikas su zirklem ant aukletojos puola ir sako as tave uzmusiu
Liudna man klausyti apskritai kai mamos pateisina savo smurtaujancius vaikus ......