o gal reikėjo laiku sureaguot į tuos "pasimuša, apsižodžiuoja"?
QUOTE(sena niekšė @ 2009 03 25, 21:04)
o gal reikėjo laiku sureaguot į tuos "pasimuša, apsižodžiuoja"?
bet man niekada niekas nesake kad butent mano vaikai ta vaika skriautu......
kaip tik sako koks tas butent vaikas isauks is asocialios seimos net aukletojos taip sako....buten tam vaikuj auklejimo ir prieziuros truksta
QUOTE(greeny @ 2009 01 21, 10:37)
Turiu problemą. Antrą dieną iš eilės mano vaiką (2,5 metai) darželyje apkandžioja tas pats vaikas. Vakar vaikas iš skausmo net apsišlapino. Palieku darželyje liūdną ir nelaimingą. Patarkit, kaip jam padėti.
mano dukra irgi pora kartų buvo apkandžiota kito vaiko [ į skruostą ],paklausiau auklėtojos kas atsitiko,tai sako Neriukas priėjo ir įkando,argi spėsiu visus sužiūrėti....Parsivedusi patepiau kremu mėlynę.
Siubas , situacija Jūsų nepavydėtina. Bandykite su auklėtojom rasti sprendimo būdą kaip išvengti kontakto tarp Jūsų vaikų ir pauglio. Gaila, kad motina elgiasi necivilizuotai, bet eteity jeigu tektu su ja konfliktuoti, pasistenkite, kad aplinkui būtų kuo daugiau liūdininkų jeigu reikalai iki teisėsaugos daeitų.
QUOTE(Zese @ 2009 03 25, 22:24)
bet man niekada niekas nesake kad butent mano vaikai ta vaika skriautu......
kaip tik sako koks tas butent vaikas isauks is asocialios seimos net aukletojos taip sako....buten tam vaikuj auklejimo ir prieziuros truksta
o man atrodo, kad jau auklėtojos tamstelei padlaižiauti pradeda...įdomu, kaip anai mamai suokia, gal, kad tavo vaikai muša.... N a, o tokie žodžiai, kaip Asosiali šeima... gal galėtų jais ir nesimėtyt. PAS MUS VISUOMENĖJE DAUGELI VALSTYBĖS NUSKRIAUSTŲ ŠEIMŲ(kurios nemoka ,,suktis'', ,,užsidirbti iš šono'', ,,daugiavaikių) vadina asocialiomis.
QUOTE(doremifasolasi @ 2009 03 27, 20:01)
o man atrodo, kad jau auklėtojos tamstelei padlaižiauti pradeda...įdomu, kaip anai mamai suokia, gal, kad tavo vaikai muša.... N a, o tokie žodžiai, kaip Asosiali šeima... gal galėtų jais ir nesimėtyt. PAS MUS VISUOMENĖJE DAUGELI VALSTYBĖS NUSKRIAUSTŲ ŠEIMŲ(kurios nemoka ,,suktis'', ,,užsidirbti iš šono'', ,,daugiavaikių) vadina asocialiomis.
Puikiai matau as kokie tevai yra.....o aukletojos prie visu tevu pasako kas kaip elgesi.Taigi as del savuju elgesio esu rami ....
QUOTE(Zese @ 2009 03 25, 19:48)
na suprantu tarp vaiku buna ir pasimusa ir apsizodziuoja bet jau sitaip net su motina negalima pasikalbet puola baisiausiai i akis o prie ko tas paauglys cia man vaikus gasdina atejes tegu aukletojai skundziasi..........vienu zodziu laikai atejo net darzelyje ramybes nera
ten ta motina pati nenormali ir dar isterike
QUOTE(Armani @ 2009 03 29, 01:24)
ten ta motina pati nenormali ir dar isterike
Buten taip pat ir as manau
Sveikos mielos mamos, as taip pat galiu pasisakyti sia tema, tik as esu kitoje puseje. mano berniukas budamas 2 metuku yra ne karta ikandes kitam berniukui darzelyje. ir zinot, ka pasakysiu, viena vaika(butent ta besikandziojanti) ne visada galima kaltinti. zinoma, kiekviena mama eina uz savo vaika ir bet kokiu atveju, bet sikart as sakau taip, nes pati maciau, kodel mano vaikas kanda. jam tiesiog yra idegta, kad negalima mustis, negalima skriausti kitu, net jei jam trinktelejo ar pan. bet jei kas nors jus skriaudzia, juk kaip nors ginates? tai taip mano vaikas rado kandziojimasi. kadangi mano sunelis grupeje buvo maziausias, buvo toks, kuris norejo parodyti, kad yra didesniu ir stipresniu, o kaip kitaip pries toki apsiginti? zinoma, tai nera gerai, tikrai ne karta kalbejom apie tai, kad lb skauda tam berniukui, kai ikanda, bet tais metais buvo dar keli kartai, kai aukletoja man skunde vaika, jog ikando kitam. db jau geri metai, kai taip nepasikartoja. gal todel, kad manasis praaugo ta museikiuka . ir dar norejau pasakyti del to tevu issikvietimi, kaip kad rase viena mama, kad issikviete to vaiko, kuris sukandziojo tevus ar mama. taigi, jei mane kas butu issikviete buciau pasakiusi viena ir ta pati: as uz savo vaika atsakau visada, kada jis yra salia manes. kai jis buna darzelyje, uz vaika yra atsakinga aukletoja. as negaliu vaiko bausti ar pan uz tai, ko nemaciau. jei aukletoja mate, ji ir turi parinkti atitinkama bausme. as galiu su juo pakalbeti, paaiskinti, kad tai lb negrazu ir pan, bet tik tiek. mano vaikas tikrai ne karta yra parejes subraizytas vienos mergaites, zinoma pasidomiu, kas jam nutiko, bet nepuolu kviestis jos tevu, nes jie gali tik nukarpyti jos nagus. o prtiziureti, kad vaika nesubraizytu vel, gali tik aukletoja. nes karta parejo toks, kad matesi, jog ten buvo brezta daugybe kartu, vos ne akis iskabinta . o kitas dalykas, as nezinau, gal mano sunus ja skriaudzia
Papildyta:
ir ji taip ginasi, nes aukletoja buna niekad nieko nemaciusi .kad ir kai mano sunus ikasdavo tam berniukui, ji ne karto nematydavo, kas pradejo, kas baige, tik jau pamatydavo dantu zymes. o viena karta tai is viso buvo toks neitiketinas dalykas, kad vos galejau patiketi, kad aukletoja yra kvalifikuota. ji man pasake, jog mano sunus ikando tam paciam berniukui i uzpakali per sauskalnes . sake vos neiskando odos!!!!! bet jus isivaizduokit, laukas, ankstyvas pavasaris, vaikas su kojakelnem, kelnytem, gal triusikeliais ir SAUSKELNEM(turbut ne tusciom)!!!!!! ir mano vaikas turejo sugebeti tai perkasti? o kitas dalykas-ka tas berniukas turejo daryti, kad jam ikasti i uzpakali???? sedeti ant mano sunaus galvos???? ir zinoma viso to aukletoja nemate.....
Papildyta:
ir ji taip ginasi, nes aukletoja buna niekad nieko nemaciusi .kad ir kai mano sunus ikasdavo tam berniukui, ji ne karto nematydavo, kas pradejo, kas baige, tik jau pamatydavo dantu zymes. o viena karta tai is viso buvo toks neitiketinas dalykas, kad vos galejau patiketi, kad aukletoja yra kvalifikuota. ji man pasake, jog mano sunus ikando tam paciam berniukui i uzpakali per sauskalnes . sake vos neiskando odos!!!!! bet jus isivaizduokit, laukas, ankstyvas pavasaris, vaikas su kojakelnem, kelnytem, gal triusikeliais ir SAUSKELNEM(turbut ne tusciom)!!!!!! ir mano vaikas turejo sugebeti tai perkasti? o kitas dalykas-ka tas berniukas turejo daryti, kad jam ikasti i uzpakali???? sedeti ant mano sunaus galvos???? ir zinoma viso to aukletoja nemate.....
QUOTE(saulės spindulėlis @ 2009 04 20, 16:18)
Sveikos mielos mamos, as taip pat galiu pasisakyti sia tema, tik as esu kitoje puseje. mano berniukas budamas 2 metuku yra ne karta ikandes kitam berniukui darzelyje. ir zinot, ka pasakysiu, viena vaika(butent ta besikandziojanti) ne visada galima kaltinti. zinoma, kiekviena mama eina uz savo vaika ir bet kokiu atveju, bet sikart as sakau taip, nes pati maciau, kodel mano vaikas kanda. jam tiesiog yra idegta, kad negalima mustis, negalima skriausti kitu, net jei jam trinktelejo ar pan. bet jei kas nors jus skriaudzia, juk kaip nors ginates? tai taip mano vaikas rado kandziojimasi. kadangi mano sunelis grupeje buvo maziausias, buvo toks, kuris norejo parodyti, kad yra didesniu ir stipresniu, o kaip kitaip pries toki apsiginti? zinoma, tai nera gerai, tikrai ne karta kalbejom apie tai, kad lb skauda tam berniukui, kai ikanda, bet tais metais buvo dar keli kartai, kai aukletoja man skunde vaika, jog ikando kitam. db jau geri metai, kai taip nepasikartoja. gal todel, kad manasis praaugo ta museikiuka . ir dar norejau pasakyti del to tevu issikvietimi, kaip kad rase viena mama, kad issikviete to vaiko, kuris sukandziojo tevus ar mama. taigi, jei mane kas butu issikviete buciau pasakiusi viena ir ta pati: as uz savo vaika atsakau visada, kada jis yra salia manes. kai jis buna darzelyje, uz vaika yra atsakinga aukletoja. as negaliu vaiko bausti ar pan uz tai, ko nemaciau. jei aukletoja mate, ji ir turi parinkti atitinkama bausme. as galiu su juo pakalbeti, paaiskinti, kad tai lb negrazu ir pan, bet tik tiek. mano vaikas tikrai ne karta yra parejes subraizytas vienos mergaites, zinoma pasidomiu, kas jam nutiko, bet nepuolu kviestis jos tevu, nes jie gali tik nukarpyti jos nagus. o prtiziureti, kad vaika nesubraizytu vel, gali tik aukletoja. nes karta parejo toks, kad matesi, jog ten buvo brezta daugybe kartu, vos ne akis iskabinta . o kitas dalykas, as nezinau, gal mano sunus ja skriaudzia
Papildyta:
Papildyta:
Na, mama visada savo vaika gina, jis juk nekaltas, aplinka kalta... Zinoma, buna aktyvesniu vaiku, linkusiu kitus skriausti, bet tam ir yra tevai, kad su vaikeliu pasneketu, paaiskintu kaip negalima elgtis. Vaiko elgesys labai nuo seimos priklauso.
Nesenai ir as dukryte pradejau i darzeli vesti. Viena diena ji parejusi pareiske: viena mergaite sake, jog isdurs man akyte ir as dar be drabuzeliu liksiu... Maniske labai nedrasi, ir auketojos man vis raportuoja, kad su vaikais nedrista zaisti, vis prie aukletojos prisigretinusi. O ir grupeje ji pati jauniausia, kiti vaikai bent dviem metais vyresni (taip jau mums "pasiseke" del vietos stokos mazesniuju grupeje". Tai ka, maniske tai mergaitei ant sprando buvo uzlipusi ar ikasti bande, kad grasino akis isdurti? Kitos mergytes, tuo tarpu, ja labai globoja, padeda apsirengti, zaidzia kartu, i lauka uz rankutes veda, juk mazesne ji zymiai...
As takar jai pasakiau, kad kita karta, kai ta mergyte taip sakys, ir tu pagrasink jai aki isdurti, arba pasakyk aukletojai. O kas daugiau belieka? Tik nemanau, kad ji taip ir padarys, nes su tokiais dalykais dar nera susidurusi. O aukletoja visko suziureti negali, pabandyk vienu metu virs 20 vaiku suziureti, tuo labiau, kad vaikai moka ir paslapukauti, pasislepe ka negero iskresti. Suprantu, kad vaikas gali ikasti karta, viska juk maga isbandyti, bet jei tevai aiskiai pasko, kad taip negerai, antras kartas neturetu pasikartoti...
Mes irgi turime sia problema,vaikas nieko nedaro tik stovi ir ziuri, o maniskis raz ir uzmeta su ranka
O jei atima koki zaisla is jo, tas pats...
O jei atima koki zaisla is jo, tas pats...