Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas mušasi darželyje, grasinimai.

QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 23, 14:00)
taip ,lanko ,manau ,kad auklėtojos kartu su psichologe ,dar pavaduotoja ugdymo reikalams sutvarkė šitą reikalą  biggrin.gif

Tai labai del jusu dziaugiosi! thumbup.gif o kaip Jusu sunutis darzelyje jauciasi? Ar nebeprisimeno, kad i zanduka ikando?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 22, 10:19)
Noriu pasigirti [tfu tfu tfu ]  ,kad kol kas viskas gerai mūsų grupėje ,niekas nebesikandžioja  biggrin.gif

thumbup.gif labai smagu girdeti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2009 01 24, 20:18)
Tai labai del jusu dziaugiosi! thumbup.gif o kaip Jusu sunutis darzelyje jauciasi? Ar nebeprisimeno, kad i zanduka ikando?

Ačiū ,kad džiaugiatės už mus 4u.gif
Nežinau ar pamena ,bet niekada neužsimena ,tai matyt jau viskas pasimiršo bigsmile.gif ,o mes specaliai tai irgi neprimenam ,ir jei kalbam apie tai ,tai tik rusiškai .
O šiaip daržely labai gerai pritapo ,nors yra pats jauniausias [jam gruodžio mėn suakako 3 metukai ,o keliems vaikučiams vasarį jau bus 4 metai ],bet auklėtojos labai giria ir sako ,kad yra tikras darželietis ir niekuo neatslieka nuo didesnių vaikų bigsmile.gif Pats apsirengia ,nusirengia ,švariai ir tvarkingai valgo ,greit užmiega pietų miegelio ,su visais gražiai sutaria ,ir su mergaitėm ,ir su berniukais ,jis niekada nieko nemuša ,ir jo neskriaudžia thumbup.gif Puikiai skaičiuoja ,pažįsta visas spalvas ir jų atspalvius ,žino kai kurias raides .Žodžiu ,kol kas viskas puiku ,na tik karts nuo karto kokią slogą pasigaunam ,tada vėl atpranta ,o paskui sunkiai rytą keliasi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 01 24, 20:35)
thumbup.gif labai smagu girdeti thumbup.gif

Ačiū už gerus žodžius 4u.gif
Atsakyti
Man širdis laukan krenta, antra savaitė, kai pasiimu vaiką verkiantį, nes skriaudžia, muša grupėje vienas vaikas doh.gif ir aš bandžiau griežtai kalbėti,tai tik ranka moja, auklėtojos irgi už galvų susiėmusios doh.gif Ką daryti g.gif
Atsakyti
Sveikos mamos esu tiesiog pasibaisejus kaip mamos aukleja vaikus ir pacios elgesi lyg "nesveikos"
Ateinu siandien i darzeli pasijimti vaikus(dvynukai) ir ateje jie pas mane skundziasi kad vieno vaiko brolis ateina jo pasiimti ir jiems grasina vis (tai ausis nurausiu ir pan....) na pasikalbejau su seimininkute sako taip ateina 16m bachuras ir puciasi pries tuos vaikus....staiga ieina jo mama jau maziu pasiimt ir jei as sakau:ar normalu kad atejes jusu vyresnelis sunus 16m gasdina mano vaikams 5m,ji man atsako tavo vaikai protiskai nesveiki blink.gif nu siaubas sakau kaip jus cia taip juos auklejat ir pati taip kalbat schmoll.gif sako klausyk tylek nes man jau nusibodai tam mano sunuj ne 16m o 18m ir ziurek kad dar iki namu galit nepareit....Zinot mano vaikukai du jie irgi ne "sventuoliai" bet jau man apie ju elgery galetu pasakyt o ne kazkaip juos gasdint ir dar pati mama atejus tokias nesamones kalbet ir "grasint".Na negaliu pro pirstus to praleis kur man su tokia beda kreiptis??? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zese @ 2009 03 25, 14:02)
Sveikos mamos esu tiesiog pasibaisejus kaip mamos aukleja vaikus ir pacios elgesi lyg "nesveikos"
Ateinu siandien i darzeli pasijimti vaikus(dvynukai) ir ateje jie pas mane skundziasi kad vieno vaiko brolis ateina jo pasiimti ir jiems grasina vis (tai ausis nurausiu ir pan....) na pasikalbejau su seimininkute sako taip ateina 16m bachuras ir puciasi pries tuos vaikus....staiga ieina jo mama jau maziu pasiimt ir jei as sakau:ar normalu kad atejes jusu vyresnelis sunus 16m gasdina mano vaikams 5m,ji man atsako tavo vaikai protiskai nesveiki blink.gif nu siaubas sakau kaip jus cia taip juos auklejat ir pati taip kalbat schmoll.gif  sako klausyk tylek nes man jau nusibodai tam mano sunuj ne 16m o 18m ir ziurek kad dar iki namu galit nepareit....Zinot mano vaikukai du jie irgi ne "sventuoliai" bet jau man apie ju elgery galetu pasakyt o ne kazkaip juos gasdint ir dar pati mama atejus tokias nesamones kalbet ir "grasint".Na negaliu pro pirstus to praleis kur man su tokia beda kreiptis??? verysad.gif

blink.gif blink.gif blink.gif Nu čia ir situacija blink.gif O tai čia vien jūsų vaikus taip gasdina ar ir kitus?
Atsakyti
QUOTE(Baniukas @ 2009 03 25, 14:59)
blink.gif  blink.gif  blink.gif Nu čia ir situacija  blink.gif O tai čia vien jūsų vaikus taip gasdina ar ir kitus?

Kiek zinau tik maniskiam nes jie jau kaip ir vyriausi grupeje skaitosi g.gif sakau nu jau siaubas kokios nesamones vyksta........ verysad.gif
Atsakyti
O kaip atsitinka, kad kai kažkas ateina pasiimti vaikų, jūsiškiai būna ne grupėj, o rūbinėj?
Atsakyti
QUOTE(Hermion@ @ 2009 03 25, 19:29)
O kaip atsitinka, kad kai kažkas ateina pasiimti vaikų, jūsiškiai būna ne grupėj, o rūbinėj?

Grupes i rubine durys visada atidarytos ir vaikai bega paziuret kieno teveliai atejo....arba is tevu siuo atveju vyreniojo brolio kazkas nosi ir i grupe ikisa....
Atsakyti
o čia nebus iš tos serijos, kad "ausis nurausiu jeigu dar skriausi Antanuką" ?
Atsakyti
pirmiausia patarčiau pasikalbėti su auklėtoja. protinga auklėtoja pasistengs tuo metu vaikų į rūbinėlę neleisti. asmeniškai aš, jei kas iš vaikų nubėgo į rūbinę pasižiūrėti, einu iš paskos ir jokiam paaugliui neleisčiau grasinti vaikams. o nemandagiai motinai pasiūlyčiau priminti, kad už grasinimus ir įžeidinėjimus gali tekti atsakyti prieš teisėsaugą. tačiau pirmiausia išsiaiškinkit, ar vaikai tokiu būdu nesprendžia problemų tarp savęs. juk labai gera paprašyti vyresniojo brolio, kad šis pagąsdintu, nes "kažkoks antanėlis atėmė iš manęs meškiuką"
Atsakyti
buvo kažkada tema "mano vaiką darželyje muša" -- tai labai daug mamyčių pasisakė būtent už tai, kad reikia gąsdint chuliganą ausų nurovimu. gal čia būtent tas atvejis?
(grynai už nieką tokių grasinimų nesusilauksi)
gi vaikai irgi nepasigirs jei prisidirbo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena niekšė: 25 kovo 2009 - 19:46