Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas mušasi darželyje, grasinimai.

QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 11 13, 16:35)
Baisu ,koks čia pasiteisinimas ,kad negali sužiūrėt visų? Tegu tada renkasi kitą specialybę ,o ne flegmuoja su vaikais ax.gif

įdomu,jeigu isos flegmuotojos ir baisybės blink.gif pasirinktų kokią kitą specialybę, kas tada dirbtų su mūsų vaikais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(abrakadabra bum @ 2008 11 13, 22:22)
įdomu,jeigu isos flegmuotojos ir baisybės blink.gif pasirinktų kokią kitą specialybę, kas tada dirbtų su mūsų vaikais cool.gif

tai juk yra moterų ,mylinčių vaikučius ,ir kitokio darbo jos neįsivaizduoja ,manau ,kad auklėtojos turi prižiūrėti vaikučius biggrin.gif
Atsakyti
Siaubas, ir is kur jus visi tokie protingi su savo patarimais ir pamokymais schmoll.gif Duok dieve, kad jusu vaikai netaptu kliutim kitiems, ir kad jusu, mielos moteriskes, nepaliktu vyrai. Labai lengva kritikuoti ir komentuoti kitu elgesi, vaikus, apranga ir t.t. schmoll.gif GAL NORS KARTELI PAZIUREKIT I SAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Turiu problemą. Antrą dieną iš eilės mano vaiką (2,5 metai) darželyje apkandžioja tas pats vaikas. Vakar vaikas iš skausmo net apsišlapino. Palieku darželyje liūdną ir nelaimingą. Patarkit, kaip jam padėti.
Atsakyti
QUOTE(greeny @ 2009 01 21, 09:37)
Turiu problemą. Antrą dieną iš eilės mano vaiką (2,5 metai) darželyje apkandžioja tas pats vaikas. Vakar vaikas iš skausmo net apsišlapino. Palieku darželyje liūdną ir nelaimingą. Patarkit,  kaip jam padėti.

Manau pasikalbėkit su auklėtoja,juk čia jos nenužiurėjimo pasėkmės mirksiukas.gif Jeigu vaiką dar taip kandžios,gali pradėt bijot eit į darželį unsure.gif
Atsakyti
Mano vaikui buvo lygiai taip pat.vis grizdavo apkandziotas.Viena diena grizo su didziausiom dantu zymem ant peties.As nuejau pas aukletoja,issikvieciau to vaiko mama ir supratau,kad mama nesukalbama doh.gif tada pasigavau ta vaika ir kaip beskambetu ziauriai,pasakiau,kad jei dar karta jis lis prie mano vaiko as jam isbarskinsiu dantis smile.gif pati..ir dar primokinau vaika,jei kas duot i dantis..daugiau niekada negrizo sukandziotas,tik ano vaiko mama pasiskunde,kad maniskis musasi per burna ax.gif nezinau ar cia taip gerai pasielgiau,bet savo vaiko skriaust neleisiu niekam ..sekmes jum.. 4u.gif
Atsakyti
Aciu už patarimus. Bandziau vakar mokinti, kad trauktu ranka ir vytu šalin ta vaika. Eisiu žiūrėt, kaip sekėsi. Na o jeigu ir šiandien kas nors nemalonas nutiko - reiks ryt pačiai pasilikti grupėje ir prižiūrėti tvarką. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(greeny @ 2009 01 21, 16:24)
Aciu už patarimus. Bandziau vakar mokinti, kad trauktu ranka ir vytu šalin ta vaika. Eisiu žiūrėt, kaip sekėsi. Na o jeigu ir šiandien kas nors nemalonas nutiko - reiks ryt pačiai pasilikti grupėje ir prižiūrėti tvarką.  blink.gif

Sveika ,oi kokia užuojauta jums ,mano vaikučiui taip buvo ,tai aš buvau irgi čia forume atidarius temą 'Mano vaiką sukandžiojo darželyje ' ,jei įdomu paskaitykit ,ten irgi mamos daug patarimų davė.
Ir tikrai nepalikit visko likimo valioj ,aš kol nesiėmiau griežtų priemonių ,tol tas vaikas visus sėkmingai kandžiojo blink.gif
Mano mažiukui tokį stresą buvo įvarę ,kad jis gal savaitę daržely nei valgė ,nei žaidė ,tik sėdėjo ant kėdės prie auklėtojos stalo ,paskui pradėjau pati pasilikt kelias dienas grupėje ,taip po truputi vėl priprato thumbup.gif
Sėkmės ir nepasiduokit 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasigirti [tfu tfu tfu ] ,kad kol kas viskas gerai mūsų grupėje ,niekas nebesikandžioja biggrin.gif
Atsakyti
Oi, o aš naują temą atidariau... Būtinai paskaitinėsiu jau esančią, o šią galima ir ištrinti.
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 22, 12:19)
Noriu pasigirti [tfu tfu tfu ]  ,kad kol kas viskas gerai mūsų grupėje ,niekas nebesikandžioja  biggrin.gif

ONojus lanko dar jusu grupe? Mama sutvarke sita reikala ar tik aukletojos jusu vaikuti stebi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2009 01 22, 17:41)
ONojus lanko dar jusu grupe? Mama sutvarke sita reikala ar tik aukletojos jusu vaikuti stebi? g.gif

taip ,lanko ,manau ,kad auklėtojos kartu su psichologe ,dar pavaduotoja ugdymo reikalams sutvarkė šitą reikalą biggrin.gif
Atsakyti