Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas mušasi darželyje, grasinimai.

QUOTE(laukinukė @ 2008 09 21, 15:13)
Visokias mėlynes, sumušimus mažiukams gerai tepti traumeel'iu. Tik nežinau, ar jau ne per vėlu  unsure.gif

Dėkui ,net nežinojau apie tokį vaistuką ,reiks nusipirkt ir turėt vaistinėlėj 4u.gif
Atsakyti
[quote=laukinukė,2008 09 21, 15:13]Visokias mėlynes, sumušimus mažiukams gerai tepti traumeel'iu. Tik nežinau, ar jau ne per vėlu  unsure.gif
[/quote
Netyčia 2 kartus nuspaudžiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(eziene @ 2008 09 21, 21:16)
Susitikusios savaitgaly su draugėmis, bandėme padiskutuoti šiuo klausimu, tai nė vienas vaikas neauga ir neišaugo be šios problemos, buvo tokių, kur ir pačias auklėtojas pakramtydavo unsure.gif ir ne iš pykčio ir ne dėmesio trūkumo, o dėl to , kad vaikas taip išliedavo savo emocijas (  geras ir blogas). Jeigu vaikas tai daro piktybiškai, turėtų įsikišti direktorė, nes neįsivaizduoju ,kaip ir kur tokį vaiką galima izoliuoti nuo kitų vaikų schmoll.gif . Tiesiog pažeidžiamos vaikų teisės , o tam jau  reikalui yra ir atitinkamos instancijos g.gif  Sėkmės smile.gif

man atrodo turėjo omeny izoliuoti ,tai tiesiog toje pačioje grupėje atskirti tokią mažą teritoriją ,kur tas vaikas žaistų .Tai būtų daroma po 'nusikaltimo' ,nes iš pradžių paskirta bausmė buvo pasėdėti prie stalo ,toje pačioje patalpoje ,kur žaidžia visi vaikai ,tai jam tai nebuvo kaip bausmė ,bent jau jis vistiek po tokių bausmių kandžiodavosi .tiesiog ateidavo kiti grupės vaiaki ,atsinešdavo žaislų ,tai vaiaks turbūt net nesijausdavo nubaustas ,ne žodžiu tokia švelni bausmė jam buvo nė motais .
O dabar situacojos nežinau ,nes viskas yra labai užslaptinta ,juk kuo mažiau žmonių žino ,tuo geriau ,nes kas žino ,tas netyli ,kalba ,o tai nėra naudinga darželio reputacijai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 22 rugsėjo 2008 - 15:38
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 09 22, 16:43)
man atrodo turėjo omeny izoliuoti ,tai tiesiog toje pačioje grupėje atskirti tokią mažą teritoriją ,kur tas vaikas žaistų .Tai būtų daroma po 'nusikaltimo' ,nes iš pradžių paskirta bausmė buvo pasėdėti prie stalo ,toje pačioje patalpoje ,kur žaidžia visi vaikai ,tai jam tai nebuvo kaip bausmė ,bent jau jis vistiek po tokių bausmių kandžiodavosi .tiesiog ateidavo kiti grupės vaiaki ,atsinešdavo žaislų ,tai vaiaks turbūt net nesijausdavo nubaustas ,ne žodžiu tokia švelni bausmė jam buvo nė motais .
O dabar situacojos nežinau ,nes viskas yra labai užslaptinta ,juk kuo mažiau  žmonių  žino ,tuo geriau ,nes kas žino ,tas netyli ,kalba ,o tai nėra naudinga darželio reputacijai ax.gif

O tu nesutinki nei vieno tevelio, kuris ateina vaikucio pasiimti? Pamatysi ir klausk, gal auklletoja tavo berniuka priziuri, o kiti kencia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo negriuke: 22 rugsėjo 2008 - 19:52
QUOTE(negriuke @ 2008 09 22, 20:51)
O tu nesutinki nei vieno tevelio, kuris ateina vaikucio pasiimti? Pamatysi ir klausk, gal auklletoja tavo berniuka priziuri, o kiti kencia?

kadangi ateinu pasiimti 12 val ,tai tikrai tėvelių nesutinku ,o ryte dažniausiai nuveda tėtis ,o kartais aš ,bet ryte tai ir auklėtojos po rūbinę sukiojasi ,nepatogu klausti ax.gif
Dabar pažįstama pradėjo dirbti šitam daržely ,gal nugirs kokių nuogirdų ,jeigu bus rimtų problemų ,tai žinot nuskambės per visą darželį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 22 rugsėjo 2008 - 20:04
QUOTE(eziene @ 2008 09 21, 21:16)
Susitikusios savaitgaly su draugėmis, bandėme padiskutuoti šiuo klausimu, tai nė vienas vaikas neauga ir neišaugo be šios problemos, buvo tokių, kur ir pačias auklėtojas pakramtydavo unsure.gif ir ne iš pykčio ir ne dėmesio trūkumo, o dėl to , kad vaikas taip išliedavo savo emocijas (  geras ir blogas). Jeigu vaikas tai daro piktybiškai, turėtų įsikišti direktorė, nes neįsivaizduoju ,kaip ir kur tokį vaiką galima izoliuoti nuo kitų vaikų schmoll.gif . Tiesiog pažeidžiamos vaikų teisės , o tam jau  reikalui yra ir atitinkamos instancijos g.gif  Sėkmės smile.gif

Nu nepritariu... Mano dukra augdama nieko nekanžiojo. net ketinimų tokių nebuvo. Nei vienos mano draugės vaikas taip pat nesikandžiojo. Būčiau pastebėjus, nes daug laiko praleisdavom kartu, suleidusios vaikučius pasižaisti. Nereikia čia pateikti to, kaip savaime suprantamą ir natūralų dalyką.

QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 09 22, 21:04)
kadangi ateinu pasiimti 12 val ,tai tikrai tėvelių nesutinku ,o ryte dažniausiai nuveda tėtis ,o kartais aš ,bet ryte tai ir auklėtojos po rūbinę sukiojasi ,nepatogu klausti ax.gif
Dabar pažįstama  pradėjo dirbti  šitam daržely ,gal nugirs kokių nuogirdų ,jeigu bus rimtų problemų ,tai žinot nuskambės per visą darželį.

Nu ir kas, kad girdi? Nejaugi tu neturi teisės ginti savo vaiko? Tu turi teisę bendrauti su vaikų tėveliais bet kokiu klausimu. Nemanau, kad pačioms auklėtojoms tai maloni situacija. Jos tikrai nesiekia, kad vaikai jų grupėse apsikandžiotų kaip šuniukai. Paprasčiausiai jos nesugeba išspręsti šios problemos. Jei jos negali, tai tu turi teisę tai daryti kaip tik tau atrodo reikia. Galų gale gali susižinoti tau reikiamų tėvelių telefonų numerius (juk turėtų būti tėvų komitetas,kuris turi visų tėvelių kontaktus) ir paskambink jiems, pakalbėk asmeniškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aniukes mama: 22 rugsėjo 2008 - 21:00
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 09 22, 19:04)
Dabar pažįstama  pradėjo dirbti  šitam daržely ,gal nugirs kokių nuogirdų ,jeigu bus rimtų problemų ,tai žinot nuskambės per visą darželį.

Meskit nepatogumus i sali,klauskite ir kitu teveliu ir paciu aukletoju...problema turi buti ispresta iki galo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aniukes mama @ 2008 09 22, 19:59)
Nu nepritariu... Mano dukra augdama nieko nekanžiojo. net ketinimų tokių nebuvo. Nei vienos mano draugės vaikas taip pat nesikandžiojo. Būčiau pastebėjus, nes daug laiko praleisdavom kartu, suleidusios vaikučius pasižaisti. Nereikia čia pateikti to, kaip savaime suprantamą ir natūralų dalyką.

drinks_cheers.gif mano dukryte irgi nesikandzioja.Ir nors bendrauja su vaikuciais ir jai paciai nesmarkiai keleta kartu buvo ikande kiti vaikai,bet pati nekanda niekam...aisku dukra nera leta,ji labiau paselusi,labai energinga moka ir uzsave pakovoti,bet kandziotis nesikandzioja ax.gif
Atsakyti
jurgutėle o koks čia darželis?
Atsakyti
Kalba buvo apie tai, kad BUVO apkandžioti doh.gif doh.gif doh.gif , o jus įsitikinusios, kad jūsų vaikai nebandė nė karto tai padaryti bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
KOSMARAS!!!Pati du vaikus uzauginau, nei vienas nesikandziojo, cia kazkokia vaiko psichologine problema, izoliuoti gal tokio vaiko tikrai nereikia, bet pas psichologa ir neuropotologa tikrai verta apsilankyti, nes neaisku kokiu dar problemu gali veliau islysti, o pas paauglius jau tai bus paslepta, nebekandzios draugu, bet gal kazka kita darys???Rimta.
Atsakyti
QUOTE(eziene @ 2008 09 23, 16:56)
Kalba buvo apie tai, kad BUVO apkandžioti doh.gif  doh.gif  doh.gif , o jus įsitikinusios, kad jūsų vaikai nebandė nė karto tai padaryti bigsmile.gif  rolleyes.gif

Isitikinusi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zlt @ 2008 09 23, 15:11)
jurgutėle o koks čia darželis?

parašiau į a.ž.
Atsakyti
QUOTE(eziene @ 2008 09 23, 18:56)
Kalba buvo apie tai, kad BUVO apkandžioti doh.gif  doh.gif  doh.gif , o jus įsitikinusios, kad jūsų vaikai nebandė nė karto tai padaryti bigsmile.gif  rolleyes.gif

tai juk pačios vaikučius auginam ,kasdien matom ,bendraujam ,žaidžiam ,su kitais draugių vaikučiais susitinkam ,negi nepamatytume jei vaikutis kandžiotųsi? g.gif
Atsakyti