QUOTE(jolita.martyna @ 2008 09 20, 08:57)
Pasiteiraukit kokio tepaliuko,mano mergina isibreze zanduka truputuka ir liko randelis iki siol,tokia juostele
tikiuosi irgi su laiku isnyks,ji mazai matoma,nu bet vistiek
Gal pagal Verinelio programa dirbama
Bet nemanau,kad i fizini suzalojima reaguojama skirtingai pagal programas.
visgi niekuo netepiau dar ,net nežinau kuo tepti ,nes čia gi ne tai ,kad randas ,bet tokia kaip viduj mėlynė dar likusi
Skruostukas tikrai dar nėra toks koks buvo ,ypač kai grįštam iš lauko ,jis būna pamėlynavęs ,nors mano kūdikis rudaodis ,o sako ,kad tokiems greičiau randukai gyja ,žiūrėsim kaip bus
tikiuosi ,kad visiškai išnyks.
Papildyta:
QUOTE(Ange @ 2008 09 20, 16:01)
Man atrodo, kad problemos sprendimas cia paprastas - pasalinti Noju is darzelio bent jau laikinai, ko pasieke anksciau pasisakiusios forumietes tevai. Jeigu mamyte tokia abejinga, tegul suranda kitu budu priziureti savo berniuka atskirai nuo kitu vaiku. O tada jau jus, jurgutele, galesite pasakyti savajam, kad Nojaus baba ir nebereikia bijoti eiti pas daug leliu.
Papildyta:
Ir dar, jurgutele, o ka sako kitos mamos? Juk, kaip suprantu, ne jusu vienos vaikelis yra nukentejes nuo Nojaus?
niekas manęs neinformuoja ką sako kitų vaikučių mamytės ,gal jos mano ,kad tik jų vaikučiui taip nutiko ,ir kad čia koks atsitiktinumas,nes ,jau minėjau ,kad tik maniškiui kanda į veidą ,kitiems į rankas ,krūtinę ,ar dar kur kitur ,nežinau.
O kad Nojaus būtų baba grupėje ,tai taip ,būtų man širdyje didelė ramybė ,išleidžiant savo vaiką į darželį ,deja ,deja,dabar tik galiu galvoti ,kad gal jau tam vaikui praėjo kandžiojimosi metas.
Papildyta:
QUOTE(stazyte @ 2008 09 21, 14:46)
Mano sūnui taip pat jau pirmą dieną į ranką įkando berniukas. Įkandimo žymė tikrai buvo stipriai pamėlus. Visą vakarą ir dar kitą dieną mano mažius tik ir tekalbėjo apie įkandimą, pribėgęs net man kando, sako va taip man berniukas įkando
Auklėtoja nematė kas atsitiko, bet aš galvoju, gal ko nepasidalino. Tai taip ir praėjo visa savaitė. Savo vaikui pasakiau nedraugauti su tuo berniuku, jei jis dar kąs.Kol kas ramu (tfu tfu tfu)
labai užjaučiu ,įdomu ar tai buvo tik vienas įkandimas ,o gal pas jus ,kaip ir mūsų situacijoj ,yra daugiau apkandžiotų vaikučių ,bet niekas nieko nesako?