QUOTE(dangausvaivorykste @ 2008 09 16, 12:29)
Na tikekim kad viskas bus gerai
na ,bandau ir aš tuo patikėti ,tiesiog nusiteikiau optimistiškai
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 09 16, 14:13)
Aukletojos teisingai patare,kad nebebutumete su vaikuciu darzelyje,nes adaptacija uzsites daug ilgiau..........pakalbekite su aukletojom ir pasakykite,kad norite VISKA ZINOTI,kas vyksta grupeje,kai lanko jusu vaikutis,pasakykite pabrezdama,kad norite zinoti ar Nojus kandziojosi,ar jusu vaikuti kas nors skriaude,norite zinoti,kaip jautesi ir pasakykite atvirai,kad atvirai visada sakytu,jei verke tai ir tegul pasako,kad verke,pasakykite,kad namie vistiek viska issipasakoja(manau jusu vaikutis jau didelis ir viska papasakoja) ir tada nemalonu,kad tokiu dalyku nesuzinote is aukletoju..nebijokite,jus turite tokia teise zinoti viska
reikalauti,kad aukletojos informuotu ir viska pranestu
tiesą pasakius tai patarė ne auklėtojos ,bet ta direktorė ar jos pavaduotoja [kaip minėjau nežinau kokias šiuo metu pareigas ji atlieka] .Ji mane patikino ,kad bus imtasi priemonių prieš tokius veiksmus darželyje ,bus pasikalbėta su kanduko tėvais ,o aš jau savo ruožtu turiu padėti pabandyti savo vaikučiui įveikti baimę ...ir pasitikėti auklėtojomis , palikti savo sūnelį jų priežiūroje.
N a ,aš taip ir padariau ,šian iš pat ryto palikau vaiką ,kad jis ir klykė ,kad ir tiesė į mane rankutes.Paskambinau po valandos ,tai pasakė ,kad žaidžia su vaikais
,iš tikrųjų atėjusi pasiimti radau nevalgantį ,tačiau bent jau sėdintį kartu su kitais vaikučiais ,o ne sėdintį ant auklėtojų kėdės.Tai jau kažkokia pažanga,nors va dabar vakare vistiek sako ,kad neis pas lelių
Prie progos iš tikrųjų pasakysiu auklėtojoms ,kad norėčiau žinoti viską .pvz šian tikrai tikiu ,kad sakė tiesą jog neverkia ,na nepasakė taip ,kad jau visai neverkia ,bet tiesiog iš potekstės supratau ,kad ne ne nuolat verkia ,o kartais prisiminęs .Iš tikro iš nosytės ir akyčių tikrai mačiau ,kad vaikutis verkęs nedaug
Svarbiausia ,kad daugiau niekas nesikanžiotų ,o visa kita kaip nors išsispręs
Papildyta:
QUOTE(zuika12 @ 2008 09 16, 21:11)
Labai gaila vaikucio
va cia tai nuskambejo juokingai, mama juk neliepe vaikui ikasti
Mano mazyle neina i darzeli, bet kandziojasi
kalbu, musu ir nieko pati pradejau jei kasti kad suprastu jog skauda
tai po truputi supranta kad negalima, o gal ir isauga is to amziaus
gal ne taip supratot mintį? Čia buvo parašyta ,kad ne dėl įkandimo turi paauklėti mamą ,o todėl, kad ta mama ne tik ,kad ne pergyveno dėl savo vaiko elgesio ,bet pareiškė ,kad reikia į darželį nevesti sukandžioto vaiko ,nes tai jis šiuo metu bijo eiti į darželį ,o jos vaikas nei bijo, nei ką ,tai ko ji turėtų imti į širdį? tiesiog davė suprasti ,kad jos vaiko elgesys yra ne jos bėdos ,nes ne ji ir ne jos vaikai nukentėję,o dėl svetimų jai širdies neskauda.