rytoj kaptik zadam ragauti vaisine tyrele , kadangi dabar ziema, greit pavasaris, tai nelabai apseit bus galima be ju, nes vaisiu prekybos centruose nesinori pirkti, o savi nelabai iki tokio laiko issilaiko
Mums jau metukai ir dar nei karto nesam ragavę pirktinių tyrelių. Mano mažei pats geriausias vaisius - obuolys (net iš mūsų sy vyru atiminėja , o jų pas ūkininkus ir dabar dar galima nusipirkti. Visas košes verdame tik namie.
Naminems tyrelems valio!!! Dar ir dabar mano merginos papraso bent karta ar du i savaite (kadangi ziema) padaryti vaisines tyreles (obuolys, bananas, melynes ar avietes). Stengiames naudoti kuo daugiau savo kaimiskas sodo gerybes arba saldytas.
mes tik pradejom valgyt ir pradejom nuo pirktiniu taip buvau nusistacius pries jas visa laika, kad ojojoi. bet kai atejo metas, gyd.patare duot piktiniu. nustebau. nusprendziau patikrint darzoves, tai tipo ekologiskos is ukininko, kuris netresia taip juostele uzviolenavo, nitratu... o pirktine kosyte, beveik spalva tyrimuko nepasikeite tad valgom parduotuvines.lauksim is savo darzo, patikrinsim ir tada ziuresim.