tai va, mamos, ir man tokia pat iskilo problema...vis galvojau ir vienaip, ir kitaip, ir net nezinau, kaip geriau. vis tik sutinku ir su vienomis, ir su kitomis. man taip pat atrode visad, jog savos gamybos koseles yra kur kas geresnes-zinai, ka ten dedi ir pan., taciau neseniai isgirdau tokia nuomone, jog vis tik pirktinese koseles yra visko tiek, kiek reikia, viskas geriausiu santykiu, nes kai mamytes deda mesyte ar morkytes ir t.t "is akies", tai toks ten ir gerumas... taciau mane irgi sazine grauzia, jog visos pirktines koseles yra konservai...juk kaip sakete, laikoma kambario temperaturoje. taciau kaip skaiciau, tos koseles yra termiskai apdorotos itin aukstoje temperaturoje, todel ir laikosi. juk uogieniu saldytuvuose irgi nelaikome...

velgi kita mamyte, kuri studijuoja berods medicina sake, jog jiems universitete pasakojo, kad HIPP koseles yra alergenu... ir vel supanikavau isgirdusi, taciau gi ta pati morkyte ir siaip jau yra alergenas... tai va tokios dviprasmiskos mintys... o mazyliams dar iki metuku visiskai nereikia tokio maisto, koki mes valgome, o apie visas druskas ir pipirus net kalbos nera. visu situ dalyku tikrai nerasime pirktinese koseles, o vaikuciu pratinti, manau, irgi nereikia, nes kai ateis metas, pripras ir taip be problemu. prieskoniai vaiku maisto nepagardina. cia tik mums taip atrodo, nes mes taip valgome ir be prieskoniu mums neskanu, bet juk mazyliai nera ragave ivairaus maisto, tad jiems jau tai yra naujas skonis ir jau tai yra skanu...